Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ekim '10

 
Kategori
Siyaset
 

Resepsiyondalaştıramadığımız Gandi!

Resepsiyondalaştıramadığımız Gandi!
 

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, Cumhuriyet resepsiyonuna gelmeliydi


Sayın Kılıçdaroğlu,

Siyasete ve genel başkanı olduğunuz siyasi partiye bir hareketlilik, canlılık getirdiniz, ivme kazandırdınız. İşte o nedenle ki Sayın Cumhurbaşkanı'nın düzenlediği 29 Ekim Cumhuriyet resepsiyonuna katılmalıydınız. Başı açığın, başı kapalının, el sıkanın, el sıkmayanın, sanatçının, gazetecinin, engellinin, hıristiyanın, musevinin, yerel kıyafetleriyle Afrikalının, Asyalının olduğu o resepsiyon geldiğinizde odak noktası olacak, gözde olacak, tek tartışılan olacak ve büyük kitleler tarafından alkışlanan olacaktınız.

Tüm o renklerin içinde yepyeni bir renk olarak ışıldayacaktınız.

Sayıca az da olsa kadın elini sıkmayan erkek, erkek elini sıkmayan kadın tartışmalarının yapıldığı bir ortamda siz ekibinizle birlikte tam kadro orada olsaydınız Cumhuriyetin tüm renkleriyle birlikte güçlü ve sağlam temellere sahip olduğunu herkese bir kere daha gösterme olanağı bulacaktınız.

Lamı cimi yok. Çok önemli bir fırsatı heba ettiniz. Ne açıklama yaparsanız yapın o resepsiyonda olmayışınız geniş halk kitlelerinde başörtüsüne ve Hayrünisa Hanıma gösterilen bir tepki olarak adlandırılacaktır. Ve bu da sandıkta kendini gösterecektir.

2X2=4.

 
Toplam blog
: 78
: 1198
Kayıt tarihi
: 12.10.10
 
 

Alice'in harikalar diyarındaki cennet bahçesinden sesleniyorum sizlere. Burada önyargı, olur olma..