Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ocak '16

 
Kategori
TV Programları
 

Reyting yoksa Kuş uçtu Beybiii...!

Reyting yoksa Kuş uçtu Beybiii...!
 

TV8'in geçtiğimiz sezonlarda Show'dan transfer ettiği moda programı İşte Benim Stilim, geçtiğimiz yılın son günlerinde All Star adını verdikleri özel bölümünü tamamladı. Yeni sezona ise ünlü hanımlardan oluşan Ünlüler Özel bölümü bile başladılar.

Başladılar başlamasına da, bir eksik var fark ettiniz mi?

Muppets Show karakterlerine benzeyen yüz hatları, ilginç hayvan arkadaşları ve Sebastianı ile her daim iletişimde olan, geçtiğimiz yıl binlerce capse konu olan, Demba Ba için söylenen besteyi ısrarla ''Deba baaa Deba babaaaa'' diye söyleyen, Nurella'mız Nur Yerlitaş yok !

Yapımcılar, Nurella'nın ''dinlemek için bir süre olmadığını'' söylüyorlar. İyi hoş da dinlenecek olan insan neden Star TV ile anlaşsın? E para bu dinlenme falan dinlemez yani.

Hal böyleyken, Nurella'sız ve Kemal Doğulu'suz programa Hakan Akkaya'yı eklemelerine rağmen program tam bir çöküş yaşadı. Ünlüleriyle ekrana gelen program, geçtiğimiz günü 0 ile 1 reyting arasında geçirdi. Evet bazı bölümlerde 0'lı reytingler aldı program.

Show'da iken ilk 5'i zorlayan programın ne hale geldiği ortada.

Abuk sabuk kıyafet önerileri, kızların gereksiz ve çenesizce yaptıkları ağlayışlar&kavgalar derken bu programın da sonu geliyor.

Demek ki neymiş ?

Nurella'nın dediği gibi :

''Reyting yoksa kuş uçtu beybiiii... ''

 

Anıl Koldaş

twitter.com/koldasanil

koldasanil@gmail.com

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..