Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Mart '13

 
Kategori
Magazin
 

Rihanna için kavga pahalıya patladı

Rihanna için kavga pahalıya patladı
 

Rapçi Chris Brown'ın kötü şekilde döverek hırpaladığı sevgilisi Rihanna ile ayrı oldukları dönemde genç şarkıcının beraber olduğu Drake ile bir gece kulübünde yaptığı kavga taraflara pahalıya patladı.

TMZ'nin haberine göre, Rihanna ile Chris Brown ayrıldıktan sonra genç şarkıcı, başka bir rapçi olan Drake ile birlikte olmaya başladı. Bir gece kulübünde Drake ile rastlaşan Chris Brown, Rihanna'yı kıskanarak Drake ile kavga etti. Çıkan arbedede gece kulübünde bulunan basketbolcu Tony Parker yaralanırken, kulüp de büyük hasar gördü.
Olayın üzerinden epeyce zaman geçmesine karşın bu konuyla ilgili sular durulmak billmediği gibi basketbolcu Tony Parker, gece kulübünü mahkemeye verdi. Gece kulübü sahipleri ise Parker'ın bu davayı kazanması halinde ona ödemeyi iki kavgacı rapçinin yapması gerektiğini belirtiyor.
Ünlü oyuncu Eva Longoria'nın eski eşi olan NBA yıldızı Tony Parker, kulübü mahkemeye veren tek isim de değil. Kulüpte 2012 yılında çıkan bu kavgada yaralanan birkaç kişi daha tazminat talep ediyor.
Parker'ın açtığı 20 milyon dolarlık rekor tazminat istemine karşılık W.I.P adlı kulübün sahipleri duruşmada kendilerinin de mağdur olduğu gerekçesiyle, Brown ve Drake'in hem kavgada yaralananların, hem de kendi maddi hasarlarının ödenmesi talebinde bulundu.
Dava devam ediyor.
 

 

                      

 

                              Rihanna ve kavgaya karışan eski sevgilisi Drake 

 

 

 

                             

 

 

                                Tony Parker

 
Toplam blog
: 90
: 2229
Kayıt tarihi
: 05.02.13
 
 

Yaşamın her anına renkli gözlükle bakacak Seyirci Kedimiz... Kimi zaman oyunlarını binbir güçlükl..