Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ocak '10

 
Kategori
Futbol
 

Rijkaard'dan Galatasaray'a Barselona modeli.

Rijkaard'dan Galatasaray'a Barselona modeli.
 

..


Rijkaard'ın Barselona'da uyguladığı sistemi sezon başında Galatasaray'a uygulatmaya çalıştığı ve eldeki kadro yapısının uygun olmamasından dolayı vazgeçtiği 4-3-3 sistemini yeni transferle tekrar uygulamaya sokacağa benziyor. Devre arasında transfer edilen Dos Santos ve Joao özellikle bu iki oyuncu eğer takıma uyum sorunu yaşamaz ise bu sistem için çok faydalı olacak yapıdaki oyunculardır. Devre arasında transfer edilen futbolcuların Galatasaray’da başarılı olacağını farz edelim ve Galatasaray'ın ilk 11'ine bir göz atalım.

Leo Franco


Sabri Neill Servet Hakan Balta



Mustafa Sarp

Elano Dos Santos


Keita Joao Arda

Not: Arda ile Dos Santos'un mevkisi değişebilir.
Takım tertibine baktığımızda özellikle forvet hattı çok güçlü, 2 tane gol yeseler bile 3 tane atacak cinsten çok tehlikeli hücum hattına sahipler. İleri uç oyuncularının çok süratli ve yetenekli oyunculardan kurulu olması da takım adına büyük bir avantaj. Keita, Joao ve Dos Santos süratli ve tekniği iyi olan futbolcular. Arda ve Elano tekniği iyi ve çok iyi asist
yapabilen futbolculardır. Gidip gitmeyeceği belli olmayan Kewell, sakat olan Baros, şu an itibari ile takımın en formda oyuncularının başında gelen Caner, Barış ve Ayhan gibi futbolcuları da düşündüğümüz zaman kadro oldukça geniş. Kısacası Rijkaard bu geniş kadroyu olumlu şekilde kullanır ve olumlu futbol oynatmayı başarırsa Galatasaray her kulvarda yoluna emin adımlar ile devam eder.

 
Toplam blog
: 63
: 1315
Kayıt tarihi
: 20.12.08
 
 

Futbol konusunda bilgisine güvenen, sporu çok seven ve sporla barışık olan biriyim. Spor yorumların..