Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ekim '10

 
Kategori
Kitap
 

Ruh Bükücü / Adnan Kurt

Ruh Bükücü / Adnan Kurt
 

Ruh Bükücü / Adnan Kurt


 

E-kitap formatında yazılmış Ruh Bükücü, oldukça çarpıcı sıra dışı bir kurguya sahip. 

Kitap emekli komiser Sadun’un yeni satın aldığı asırlık Köşk'ün bodrumunda gizlenmiş Osmanlıca el yazısı günlükleri bulmasıyla başlıyor. 

“Saatler boyunca aralıksız okudu günlüğün ilk cildini. Okudukça şaşırıyor, meraklanıyor ve bazen irkiliyordu emekli komiser Sadun ! “ 

“ Osmanlıca el yazısı onun yaşlı gözlerini zorlamıştı, istemeye istemeye defteri diğerlerinin üzerine bıraktı. Okuduğu son sayfa açık kalacak şekilde. Gözleri Boğaz manzarasına daldı, kar durmuştu ve şehrin parlak ışıkları gecenin karanlığı ile dans halindeydi. Düşünceli gözlerle öylece dalıp gitmişken aslında manzaraya bakmıyor, zihninde okuduklarını canlandırıyordu.” 

“Şaka mı bu ? Böyle bir şey mümkün olabilir mi ? diye sordu kendine…” 

Günlükleri okumaya başlayan komiser Sadun, bazı çevrelerce bilinen ve yüzyıllardır saklanan mistik bir sırrın varlığından haberdar oluyor. 

“İmparatorluğun yüzlerce yıl saklamayı başardığı bu mistik sırrı bir Yahudi ele geçirdi ve uzun yıllar izini sürdü dostum ! Ve sonra bu bilgiyi bir servet karşılığı İngilizlere sattı ! İngilizler önderliğindeki Avrupa bir yandan Osmanlıyı içten sabote ederken, diğer yandan da o şamanları teker teker bulup öldürmeye başladılar ! İşte o andan itibaren sesi soluğu çıkmayan aynı çatı altınada yaşayan toplumlar isyan bayrağını çektiler ! Çünkü artık zihinlerini kontrol ederek özgürlük duygularını baskı altında tutan güç yok olmuştu ! E birazda kışkırtmayla hepsi aslan kesildi ve sonrası malum ! Birazcık düşün dostum. Birazcık mantık yürüt! Koskoca İmparatorluk, onlarca farklı kültür onlarca farklı millet ve hiç kimse özgürlük falan istemiyor ? Kimse çıkıp da tamam ey Osmanlı, bizi zulümden kurtardın, hak ve adalet getirdin. Sen özgürlüğün ne olduğunu bilirsin, bize de saygı duy ve özgürlüğümüzü geri ver demedi. Bu sana ne kadar mantıklı geliyor sevgili dostum ? “ 

Günlükleri okumaya devam ettikçe değişik ipuçlarına ulaşan komiser Sadun, ipuçlarını değerlendirerek yollara düşüyor… 

Acaba bu gizemli sırrı çözebilecek midir komiser Sadun ? 

Üç kitaptan oluşan Ruh Bükücü son derece heyecanlı ve gizemli ilmin ne olduğunu çarpıcı bir şekilde açıklıyor. 

Gizli güçlere sahip olmanın ne denli zor, ama asla imkânsız olmadığını gözler önüne sermek için 20 yılı aşkın bir araştırmanın ürünü olarak ortaya çıkmış. 

Roman formatında yazılmış çünkü kitapta verilen bilgi ve reçeteler ışığı altında insanın nasıl bir değişim sürecine gireceğini, hayatının ne denli değişeceğini örnekleyerek göstermeyi amaçlamış. 

Kutsal kitapta İsrailoğulları'na âlemlere üstün kılan bir ilim verildiği ancak bu ilmi kendi çıkarları için kullandıkları için lanetlendikleri anlatılmaktadır. Bu üstün İlim her ne olursa olsun, bu güce karşı koymak sıradan insanlardan oluşan sıradan milletler tarafından neredeyse imkânsızdır. 

Ruh Bükücü hem bu gizemli İlmin ne olduğu açıklamakta hem de bu güçle başa çıkabilecek insanların yetiştirilmesi için geçilmesi gereken tüm merhaleleri içermektedir! 

Kesinlikle okumanızı tavsiye ediyorum. 

İndirebileceğiniz Linkler : 

http://thesoulbender.wordpress.com/e-roman-indir/ 

 
Toplam blog
: 563
: 8587
Kayıt tarihi
: 30.03.10
 
 

Kişisel gelişim uzmanıyım. Yaşam Koçu, İlişki Koçu, NLP Uzmanı ve Eğitmeni, Kuantum Yaşam Koç..