Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mayıs '11

 
Kategori
Dünya
 

Rus Medyası, Rusya'nın bölünmesini istiyor. Peki, Batı, Rusya'yı neden bölmek istiyor?

Rus Medyası, Rusya'nın bölünmesini istiyor. Peki, Batı, Rusya'yı neden bölmek istiyor?
 

Medvedev, Önemli yol ayrımında, ya Batı güdümlü Medya özgürlüğü ya Ülke bütünlüğü...


Rusya Federasyonu'nda neler oluyor? Rusya Federasyonu, Türkiye'nin Yaptığı 28 Şubat Hatalarını Yapacak mı?

Rusya Federasyonu 2002-2003 ten beri yaklaşık dokuz yıldır İslam Ülkeleriyle farklı ve yapıcı bir politika izlemeye başlamış bunun semeresini hem içerde hem dışarda toplamaya başlamıştı. Bu politikalar da otomatik olarak Batı'nın gözünde ülkemizin değerini çok arttırmıştı. 

Rusya Federasyonu, içerde Ayrımcı politikaların azaltımasıyla, Tatar, Başkurt, Karaçay, Nogay ve Çeçen kökenli Rusya Federasyonu vatandaşları Federasyona daha sıkı sarılmış, ayrılıkçı sesler zayıflamıştı. 

Dış politikadaki yansımalar ise Rusya Federasyonu islam ülkelerinin çoğu için bir sığınak haline gelmişti, ABD terörle mücadele ayak oyunlarıyla bir bir Irak'ı, Afganistan'ı, Güney Sudan'ı İşgal ettiğinde en nefret edilen ülke haline gelmişti. 

Bugün Libya, Suriye ve Yemen direkt olarak hala işgal edilememişse bunda bu ülkelerle Rusya Federasyonunun Askeri Üs Antlaşmalarının olması önemli rol oynamıştır. 

Bu ayaklanmalar özellikle Rusya Federasyonunun etki alanında yapılmış bilerek ayarlanmış FACEBOOK ve TWITTER ayaklanmalarıdır. 

İşte bu noktada satılmış Rus medyası boş durmamış, Rusya Federasyonu'nun İslamcı politikalarından hoşnut olmayarak şeytani planlarını ortaya koyarak Rusya içerisinde Müslümanları tehdit gösterme ve 9 yıllık resmi politikadan vaz geçirmek için ellerinden geleni göstermişlerdir. 

Rusya'da 1990 dan beri hızla efangelistleştirme politikası güden BATI, bu ülkede efangelistleri ajan gibi kullanarak kilit noktalara gizili efangelistler getirilmiş, bu guruplar görünüşte güya Müslümanlarla iyi ilişkiler sergilemek istiyorlarmış gibi davranmakta aslında Rus Devletiyle Müslümanların arasının açılmasını en çok isteyen grupları oluşturmuşlardır. 

Rusya Federasyonu, tercih yapmak zorunda bırakılmaya çalışılmaktadır. 

Ya 2002 den beri devam ettirdikleri akıllı ve akılcı İslam politikalarını devam ettirecekler yada BATI ve Siyonist destekli medyanın körüklediği İslam düşmanlığı sendromuna kapılarak uzun vadede Rusya'nın içide karışıklıklar çıkartmak isteyeceklerdir. 

Aba altında gösterilen sopada son Moskova havaalanı bombalatılma olayıydı. Bu olay Batı güdümlüydü, zira asla Çeçenler sivillere saldırmamışlardır, Arap ülkelerininde Rusya ile asla düşmanlığı yoktu, bu tamamen Rus devletinin Kuzey afrika ve Ortadoğu ülkelerindeki BATI işgallerine ses çıkatmaması için kendi hesabına çaıştırdıkları Cündullah, Halkın Mücahitleri, El Kaide gibi örgütlerin salak militanlarına işlttirilen cinayetti. İŞTE MEDYA ASIL BU SALDIRIYI KULLANDI RUSYA'DA. RUSYA'NIN MEDYASIDA TERÖRİSTLERİDE BATI İÇİN ÇALIŞMAKTA. 

Türkiye'nin yaptığı ölümcül hatayı Rusya Federasyonu'nun yapacağını sanmıyorum. Türkiye'de rejim 28 Şubat'ta başlattığı örtülü darbeyle kendi kendini bölmenin en büyük adımını atmıştı. 

AK Parti, tüm ayrımcı politikalara karşı "ayrımcılıklarla savaş" başlattı, başlattığı bu projelerle bunu yok etmeye kalksada eksik ve yerinde olmayan zamanlama hatalarıyla başarı %100 de olamadı. 

Neydi bu 28 Şubat, neden Türkiye'nin Bölünmesini sağladı? 

PKK'nın en üst düzey idari kadrosu, iç yapısı sözde sosyalist, köken olarak ( Ali'siz ) Alevi ve (Zerdüştlüğün bir kolu) Yezidi Kürtlerden oluşmaktaydı. 

Sünni dindarlar üst kadroda işi olmazdı, onlara sıkı bir kürt milliyetçisi sosyalist olmadıkça güvenilmezdide. ( Dağda öldürülen militanlardan sünnetsiz olanlar Ermeni diye tanıtılmıştır hep aslında onların çoğu "İslam Bizi köleleştirdi" diyen Yezidi Kürttü ) 

Çünkü, çoğunlukla sünni Kürtler asla ve asla PKK ya ateist olduğundan dolayı sempati duymamışlardı, fakat köylerde yanlış davranışlar uygulamalar ( Köylülere hakaret eden, rencide eden, hatta dışkı yedirme olayları ) yavaş yavaş Sünni Kürtleride PKK ya itti ve onların adına Yurtsever dedikleri söyleme sempati duymalarına yol açmıştı. 

Sünni Kürt halkı her zaman PKK dan ve militanların dini duyarlılığının olmamasından dolayı kendini Türkiye Cumhuriyeti devletine ve Türk halkına yakın hissetmişti, ta ki 28 Şubat'a kadar. 

Bu tarih milattır.

Çünkü 28 Şubat sonrasında artık Sünni Kürtlerde yavaş yavaş İslami duyarlılığı olan insanların fişlenmeleri, yok yere hapislerde yatmaları, Bugünkü Başbakan'ın bile Şiir yüzünden hapse atılmaları bardağı taşıran son damla oldu ve bir çok sünni Kürt kökenli vatandaş artık yüzünü başarısız bırakılan İslamcı Adil Düzenden, PKK'nın adına "Yurtseverlik" dediği "Kürt Milliyetçiliğine" dönderdi. İşte gerçek olan bu; Türkiye'de sistem kendini korumak adına bölünmeyi bile göze almıştır. AK Parti, kurulduğundan beri bu gerçeği bilerek dağınıklığı toparlayabilecek mi? 

Ak Partinin "Ayrıcalıklı olanların çıkarttığı Ayrımcılıklarla Savaşı" haklı bir savaştı ve sistemi adalet zemini üzerine oturtma başarısı göstermelidir. Şayet başarılı bir ANAYASA yaparsa Türkiye'de terörün en küçük savunabileceği haklı yanı kalmaz. Şimdi kökü kurusada, Neticede bu terörü büyüten 25 senedir devam etmiş olan işkenceler, ayrımcılıklardır

Evet, 28 Şubatta Türkiye de sistem oturduğu dalı kesmişti. 

Başörtüsü yasakları, fişlemeler, haksız ve hukuksuz mahkeme yüzü görmeden yapılan yıllarca süren mahkumiyetler sorunları bugüne taşıdı. Şu an, elde kalan son imkan da, Güney Doğu'da PKK güdümlü kurulan imamlar birliği sayesinde sistemin elinden gitmek üzere. 

Bizi bugünlere getiren zalim, ayrımcı, despotik düşünen ve laikliği Jakobence uygulama yoluna giden değişimi dönüşümü görmeyen görmek istemeyen geleceği kestiremeyen basiretsiz politika üreticiler ellerine zili alıp oynasınlar. Bir çok şeyi başardılar. 

İşte, yukarda anlattığım Türkiye'de geçen olay bugün Rusya Federasyo'nun da uygulanmaya çalışılıyor. Medya baş aktör. Olayın arkasında Rusya Federasyo'nunun, Müslümanların düşmanı olan dünyayı köleleştirme peşinde koşan BATI sermayesi var. 

Ya Rusya Federasyonu idarecileri bunu görürler yada (medya destekli) çatışmalara, parçalanmaya doğru yol açılmasına izin verirler... 

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..