Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Ocak '15

 
Kategori
TV Programları
 

Rüzgar Erkoçlar yuvaya döndü

Rüzgar Erkoçlar yuvaya döndü
 

Sette ki mutluluğu gözlerinden okunuyor


İnsan tanınmış biri olunca hayatında yaptığı köklü değişikliklerin medyada yer almaması söz konusu bile olmuyor. Rüzgar Erkoçlar’ın cinsiyetinden vaz geçip yeni bedene geçişi sanki ilk defa oluyormuş gibi ilgi odağı oldu. Herkes Rüzgar’ı mercek altına aldı ve ne yapsa, nereye gitse takip etti. Zor verilen ve psikolojik olarak da sıkıntılı dönemlerin ardından Rüzgar Erkoçlar hayatını yavaş yavaş düzene sokmaya başladı.

Çalışmadan yaşamak bu kadar genç yaşta oldukça sıkıntılı olurdu ama işverenlerinde hoş görüsü ile Rüzgar Erkoçlar çeşitli işlerde ekmeğinin peşine düştü. Beni takip ediyorsanız bilirsiniz “sektöre geri dönmeli” demiştim. Rüzgar da sonunda bu yola geri döndü.

O’nu ilk Show Tv’de Seda Sayan’ın set ekibinde çalışırken sektörün içinde gördük. Ne kadar süreyle bu sektörde kalacağı konusunda soru işaretlerini kafamızdan atmamız da “ Bu Tarz Benim” programının set ekibinde görmemizle son noktayı koydu.

Rüzgar Erkoçlar, sette çalışmaktan pek de memnun görünüyor. Nasıl memnun olmasın, ne de olsa yuvası, bildiği bir iş! Kamera arkasında çalışmaya başlayan Rüzgar Erkoçlar, Hülya Avşar ile bir sinema filmi çekecek ve kendini kamera önüne atacak. Daha oyunculuğu bırakmak için yaşı çok genç, ısınma turları için oldukça iyi bir tercih doğrusu!

Yıllar sonra bir de bakmışsınız ki Rüzgar Erkoçlar’ı yönetmen koltuğunda görürüz, Rüzgar Erkoçlar  imzalı diziler ve sinema filmleri izleriz. Hayata geri dönüşü sektörün içinde daha kolay olacak, Rüzgar Erkoçlar yeni hayatına bizleri de alıştırır. Kalpten diliyorum “Rüzgar yolun açık, şansın bol olsun!”.

Hayatta yolunuz açık, şansınız çok olsun dileği ile…

www.televizyongazetesi.com

  eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6

https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%

 

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..