Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Şubat '09

 
Kategori
İlişkiler
 

S.B.Y.- Sevgili Bezdirme Yolları (Vol.1)

S.B.Y.- Sevgili Bezdirme Yolları (Vol.1)
 

Binlerce yıldır süregelen kadın-erkek savaşlarının devamını sağlamak, aynı hız ve şiddetle gelecek nesillere aktarmak görevini başarılı bir şekilde sürdürmeye kararlıyım! Aranızda hala sevgili-koca nasıl bezdirilir, nasıl hayata küstürülür hakkında fikri olmayan varsa eğer, sayemde öğrenmiş olacak!!

"Kendimi tanımlayacak olursam eğer: şüpheci, güvensiz, her an aldatılacakmış hissini taşıyan, mutlak sonun mutsuzluk olacağına inanan klasik bir dişiyim."

Pek sevgili erkekler, bizim huyumuz böyledir işte, en mutlu anımızda bile illa ki bir huzursuzluk bulur, deşer, üzerinize akıtır canınızdan bezdiririz. Sizin mutsuzluk yaşatmak gibi bir niyetiniz yoksa da aklınıza bu fikri zorla sokar, sonra soyunuza sopunuza saydırır dururuz...Hoş bu demek değildir ki siz masumsunuz, ama bugünkü yazımın konusu Erkekleri Hayatlarından Bezdiren Cadı Kız Sendromu'dur.

İlk sahne...

Dişi kişilik, uzun süredir yalnız olmanın verdiği Yeni Bir Aşka Yelken Açma Potansiyeli'ni de göz önüne bulundurarak çıkacağı akşam eğlencesi için süs püsü'ne ekstra önem vermektedir. Ne de olsa bu Geçici Yalnızlığına bir son verip, Mutlu Çiftler Kervanı'nı yakalama derdindedir...HIm aynaya bakınca gayet de başarılı bir iş çıkardığından memnun olarak, kendini dışarıya atar...

İkinci sahne...

Saatler süren bu Güzelleşme çabası sonuç veriyor ve Yakışıklı Prens'le tanışıyor...Hoş bir sohbetten sonra telefonlar alınır ve ertesi gün karın ağrısıyla Prensin araması beklenir...Bu bekleme sürecinde maniküre harcanan para "helal olsun" denilerek güzelim tırnaklar itinayla birer birer yenmeye başlanır...Böyle zamanlarda bu tırnakların tadı hiç bir şeye benzemez...İlişki konusunda uzman olmuş Dişi Kişilik, Prensin hemen aramayacağını bilir...En erken öğleden sonradır, en geç 2. gündür...İki günden sonra zaten aramaz, Dişi Kişilik yeni bir Prens beklemeli, tabi olmayan aşkının yasını tutup, olmayan düğünü, olmayan çocuklarını düşleyip bünyesine acı çektirdikten sonra..Zira her başarılı Dişi Kişilik, tanıştığı ve hoşuna gittiği her Prens adayıyla böyle Romantik Denemeler yaparak, hayal dünyasına renk katar....

devamı yarın...

 
Toplam blog
: 125
: 1808
Kayıt tarihi
: 24.05.07
 
 

Bir gün elle tutulabilen, mürekkep kokusu içine çekilebilen GERÇEK bir gazetede köşe yazıları yaz..