Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Haziran '13

 
Kategori
Estetik / Güzellik
 

Saç Ekimi işlemi yaşamsal Risk oluşturur mu

Saç Ekimi işlemi yaşamsal Risk oluşturur mu
 

Saç ekimi kişinin kendini kötü hissettiği nokta da imdadına yetişir. Saçsızlık bazı insanlar da çok ciddi sorunlara sebep olur. Piskolojik açıdan kişi kendini kötü hisseder ise bu da yaşamına kötü etki eder.

Bazı kişiler artık öyle bir notaya gelir ki kesinlikle yaşamdan zevk alamama güvensizlik asosyallik gibi birçok ciddi sorunları yaşarken saç ekimine karar verirler. Tabi saç ekimine karar vermekte bazı durumlar da çok zordur. Kişi eğer saç ekimi yaptırmak istiyor ise bu kararı iyi düşünmüş olmalıdır. Kellikten kurtulup yeni bir saça kavuşmak ve ona alışabilme dönemi de kolay olmayabilir. Özellikle de saçsız olunan dönemi zor atlatan kişiler saçlı olunca da görüntülerine kolay alışamazlar. Özellikle bazı kişiler de saç ekimine hem çok isteyip hem de kararsız kala biliyorlar.

Bunun sebebi ise saç ekiminden sonra ki görüntüsünün nasıl olacağını merak ederler ve doğal görünmez korkusu oluşur. Bu da saç ekimine kara aşamasına uzun bir süreç olarak etki eder. Saç ekimi kişiye piskolojik açıdan büyük bir ilaç olur kısa zaman da kişi zor da olsa yeni görüntüsüne alışık olur. Tabi bu piskolojik olabilecek sorunların yanında acaba saç ekimi esnasın da kişinin yaşamsal olarak hayatına sağlığına zarar verebilecek durum söz konusu mudur.Bu nokta da size düşen görev merdiven altı diye tabi r ettiğimiz şu ruhsatsız çalışma izni olmadan çalışan yerlerden uzak durmanız dır.

Böyle yerler de saç ekimi yaptırmanız size ciddi sağlık sorunlarına sebep olabilir en önemlisi de enfeksiyon kapma gibi durumlar söz konusu olabilir. Bazı yerler bu gibi durumlara dikkat etmeyebilir ve kişinin ciddi sağlık sorunu yaşamasına sebep olur. Saç ekimi merkezi seçimin de sizin yapacağınız tek şey iyi bir saç ekimi merkezi veya iyi bir saç ekimi hastanesi seçmelisiniz. Tabi ki iyi den kastımız kesinlikle uzman ve hastane açısından. Çok lüks görünebilen ama hijyenik olmayan yerler de ve ruhsatsız olmayan yerler de risk sayınız gittikçe artabilir.

Op Dr Ali Mezdeği

http://www.sacekimmerkezi.com

 
Toplam blog
: 180
: 1477
Kayıt tarihi
: 24.01.13
 
 

27-Ekim-1973 tarihinde K.Maraş'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini K.Maraş'ta tamamladı. 1991 y..