Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '13

 
Kategori
Erkek Modası
 

Saçlarımız değerlidir

Erkekler için yüz şekline uygun saç kesim modelleri neler. 2013 yılının en gözde erkek saç kesim modellerini sayfamızda bulabilirsiniz.

Erkekler için yüz şekline göre saç kesimi.
 
Erkek saç modelleri genelde yüzü dengeleyecek biçimde olmalıdır. Bu yazımda yüz şekillerine ve bu yüz şekline sahip bayların kullanması gereken saç modelleri hakkında bilgi bulabilirsiniz.

Oval yüz tipleri için; Oval yüz şekline sahipseniz, bu tarz uzun ve yuvarlak kesimli saçlar veya yan tarafları kısa, üst kısmı uzun ve öne doğru taranmış saç modellerini kullanabilirsiniz. Eğer uzun saç sevmiyorsanız saçlarınızın yan tarafı üst kısmına göre daha kısa kesilmeli ki yüz şeklini dengelemeli. Bu model keskin olan çene yapısına dikkati çekecektir.

Kare ve Baklava şeklinde yüz; Baklava şeklinin garip gelebilir Kare bir yüz şekliniz varsa hemen hemen her tarzda ve kesimde saç modeli size yakışacaktır. Genelde üst kısmı havalı olarak şekillendirilen bu saçlar her zaman daha hoş görünür. Yan kısımlar havalı ve üst kısımlarda şekillendirilmiş olmalıdır yan kısımlara jöle ve wax gibi sabitleyiciler sürülmemelidir.
 

 

 
Toplam blog
: 235
: 350
Kayıt tarihi
: 14.09.10
 
 

1973 Karabük doğumluyum. Üniversite uluslararası İlişkiler mezunuyum. Arkeoloji ve okültizm ilgi al..