Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mart '09

 
Kategori
Futbol
 

Sadece mücadele

Sadece mücadele
 

Trabzonspor- Galatasaray maçından çok Lincoln'nün oynayıp oynamayacağı merak ediliyordu. Lincoln maça yedek çıktı. 90 dakikayı da kulübede tamamladı. Bence doğru bir karardı. Bazı şeyler sportif başarıdan önemlidir. Eğer Lincoln ilk 11 de sahaya çıksaydı Galatasaray'da bazı değerler iyice yara alacak, dejenerasyon yaşanacaktı. Bülent Korkmaz, Lincoln'ü 90 dakika yanında oturtarak verilebilecek en büyük cezayı kesti.

Ben, Trabzonspor karşısında Galatasaray'dan böyle bir mücadele işin doğrusu beklemiyordum. Maçın başında Trabzonspor golü buldu. Ardından ise Trabzonspor'un durduğunu gördük. Faul kokan bir pozisyonun dönüşünde Galatasaray beraberlik golünü attı.

İşte bu golden sonra Trabzonspor anlaşılmaz bir şekilde iyice maçtan koptu. İyi oynamayan ama iyi mücadele eden Galatasaray, daha etkili oldu ve galibiyeti de yakaladı.( Tabi Trabzonspor'un baskılı olduğu dakikalar vardı ama 61. dakikada balon olayından sonra oyuncular soğudu.)

Trabzonspor, gününde olan Alanzinho'nun asistiyle Colman'nın attığı güzel golle beraberliği yakaladı.

Yunus Yıldırım, gerçekten de Galatasaray'ın beraberlik golünden sonra dağıldı. Çaldığı ve çalmadığı düdüklerle tepki aldı.

Takımları kıyaslarsak, Trabzonspor iyi oynamadı.Mücadele etti ama çok iyi bir oyun ortaya koyamadı. Perşembe günü Hamburg karşısında neredeyse ikinci yarının tamamını 10 kişi oynayıp müthiş bir mücadele veren yorgun ve eksik Galatasaray karşısında Trabzonspor daha şanslıydı. Ancak Trabzonspor bu şansı kullanamadı. Aksine Galatasaray daha iyi mücadele etti.

Sonuç olarak bugünkü maçta iki takımın da iyi bir oyun oynadığını söyleyemeyiz. Ancak mücadele güzeldi. Perşembe günü Hamburg karşısında Galatasaray'a başarılar dilerim.

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..