Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ekim '10

 
Kategori
Magazin
 

Safiye Soyman süt dökmüş kedi gibi

Safiye Soyman süt dökmüş kedi gibi
 

Böyle kişiler nasıl tanımlanır, pek bilemem. Hani soru sorulduğunda cevap verebilmek için düşünüyormuş gibi yapıp tavana bakar ve bir gözünü kapatıp cevap içinde sanki gel-git'ler yaşıyormuş gibi yaparlar.. 

Cevabı yüz rakamı ile ilgili bir soru sorulduğunda, denizde yüzmek veya insan yüzü gibi algılayıp, çok biliyormuş edasıyla öne çıkarırlar..üstelik uygulamalı cevap olsun diye işaret parmağıyla yüzünü gösterirler.. 

Önemli bir şey yapmak istediklerinde başaramazlar, yüzüne-gözüne bulaştırırlar Safiye Soyman gibi.. 

Soyman bulaştırdı, yüzü kayboldu.. yok kadın.. 

Seda Sayan'ın programında allayıp pulladığı düğün görüntüleri sonrasında yaşanan olumsuz gelişmelerden sonra yok oldu kadın.. Vekalet beraber yaşadığı Faik Öztürk Bey'de.. 

"Yaşanan bu olay bir çok MS hastası için belki bir umut kaynağı olabilirdi" düşüncesinden yola çıkarak önemsediğim bir konuydu.. 

MS hastası bir insan'ın evlilik gerekliliklerini yerine getirebilirliğin en güzel örneğini yansıtabilirdi.. Soyman böyle yararlı bir örnek olsun diye MS hastası oğlu Harun'u evlendirmiş olabileceğini düşünemiyorum.. Olsa-olsa kendi reklamı olması için böyle bir yol izlediği kanısındayım.. 

Seda Sayan hanımefendi de bu işe alet olanlardandır... İnsanın özel yaşamı, özellikle de MS hastası bir insanın özel yaşamını ne diye ekrana taşıyosun Sayın Sayan?.. Ne diye ekranlara taşınması için istekte bulunuyorsun Sayın Soyman? 

Gelin hanım'ın ifadesine göre karambole getirilip imzalatılan evlilik sözleşmesine ne demeli? Düğün gecesi takılan takılar falan? 

Uff tam varoş kültürü kardeşim.. 

Cik-cik öten Soyman yok ortalıklarda.. Olay unutulana kadar da ekranlarda görünmeyecektir büyük ihtimal.. Süt dökmüş kedi gibi, sinmiş bir yerlere.. 

Almayın kardeşim böyle kişilerin CD ve kasetlerini.. Ne Soyman'ın, ne Sayan'ın.. 

Biri reklam olsun diye hasta oğlunu kullanıyor, öteki reyting peşinde.! 

Mağdur olan MS hastası Hakan'ın durumuna çok üzüldüğüm ve Hakan gibi bir çok MS hastaları ilgilendirdiği için ikinci kez yazmak istedim bu konuyu.. 

MS hastası Hakan nerede şimdi? Belki psikolog yardımı alıyordur tüm yaşananlardan sonra. 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..