Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mayıs '11

 
Kategori
Deneme
 

Sahnesi yoktur Kalplerin

Sahnesi yoktur Kalplerin
 

Oyuncu aramaz sevda. Sahnesi yoktur kalplerin.


Niyeti bozdum. Bir gün sevgi ısmarlayacağım sana. Kalbimden olacak, cepte yatanlardan değil. Herkesi her şeyi sevecek kadar çok. Hisleneceğiz birlikte. 

Bırakacaksın dalgalarını denize. Tüm iyi niyetinle, sana yakışır, diyeceksin. Çarşafını atacak üstünden deniz, şımartacaksın mavileri. 

Esmerliğine serileceksin sonra akşamın. Siyahın içinden renkler yakalayacaksın. Ve tanıyacaksın her birini. Bakacaksın. Her göz alıcı renk ''Yaşam'' değildir anlayacaksın

Kostümleri olmayacak duyguların. Ne seyircisi olacak ne de çeşit çeşit perdesi. Öyle ya, oyuncu aramaz sevda. Sahnesi yoktur kalplerin. 

Y'azlığa taşınmış gönüllerin, ekilmeden biçilen aşklarında yüceleğiz o vakit. 

Kayan bir yıldızın arkasından bakakalan Ay'ın hüznüne sarılacağız seninle. 

Müsveddelerini tebessümle uğurlayacağız hayallerin. 

Zaman zaman, birazcık aç bırakacağız sevdayı. Her zaman tıka basa doyurursak, bilirim seni beni aramaz sevgi. Özlemle acıkacak özlemle. Özlemle ... 

Ellerim şöyle dursun, gözbebeklerim dokunacak sana. Güneşin arka yüzünde şiirlerim soyunduğunda utanacaksın biraz. 

Ucu fırfırlı eteklerimle döne döne yürüdüğüm yeşilleri tanıştıracağım sana. Papatyalarım var ya, gelin olacaklar bu sene kendi toprağında. 

Tecavüz ettiğin gururum ya gelir ya gelmez dile. Kapattığım zarfları açar mıyım açmaz mıyım bilemem; ama anların güzelliğini küfür eder gibi gitmelere benzetmem herhalde. 

Kalbin nereliyse nereli şimdilerde, umrumda değil. O gün ısmarladığım sevgiyle Ben'li olacak kalbin, benimki de_Sen'li ... 

Serap ERSOY 

(Ruhum Güneşten) 

 
Toplam blog
: 112
: 251
Kayıt tarihi
: 07.04.11
 
 

Yazar. ''Sözcükler musallat olmuş ömrüme, kalemin ucu ben.'' Serap Ersoy (Ruhum Güneşten) ..