Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Ekim '08

 
Kategori
Futbol
 

Sakatlıklar bahane, alınan paralar şahane!

Sakatlıklar bahane, alınan paralar şahane!
 

Şimdi sizlere bir liste veriyorum.

Bu listede adları geçenler, her hangi birileri değiller.

Bu listede adları geçenler geçen yıl Şampiyonlar liginde Çeyrek Final oynamış bir takımın futbolcuları…

Size aşağıda vereceğim listeye bir kaleci ekleyelim, bir de beni ekleyin(!) Türkiye de nereye oynarlar bir bakın!

Bu listede yer alan futbolcuların sakatlıkları ile ilgili en son bilgiler ve iyileşme süreçleri nelermiş birlikte bir göz atalım.

ALEX: Kasıklarından sorun yaşıyormuş. Adale ağrısı çekiyormuş. Son olarak omzundan sakatlanmış. Ve omuzun da ödem tespit edilmiş. Gözümüz aydın! Kayseri maçına yetişecek gibi görünüyormuş

DEIVID: 6 Temmuz’da ayağı kırıldı. Doktorların “6 aydan önce oynayamaz demesine rağmen 3 ay sonra idmanlara başlamış. O da takımla çalışmalara başlamış. Ancak ikili mücadelelerden ve şut çalışmasından çekiniyormuş. Yani tam hazır değilmiş daha..

EMRE: Sol baldırında ağrıları varmış. Şu an için dinlendiriliyormuş. Ama sakatlığı oynamasına engel değilmiş. Bence oynasa ne olur, oynamasa ne olur!

TÜMER: Sezon başındaki kasıklarındaki sakatlığı üzerinden atmış. Hazır durumdaymış. Ancak Aragones yüzüne bile bakmıyormuş. Forma bekliyormuş. Fenerbahçe’ye geldi geleli ne gibi bir katkısı olmuş. Hem merak ederim.

SELÇUK: Bel ağrısı varmış. Fedakârlıkla oynuyormuş. Oynamasın kardeşim. Yerine adam gibi sağlam birisi geçer ve adam gibi top oynamaya çalışır. Hiçbir topu olumlu kullanamıyor.

SEMİH: Sol ayak bileğinden sakatmış. Partizan maçında başkanın ricasıyla oynayınca sakatlığı uzamış. Kayseri maçına da yetişmesi zormuş. Oynayabilecek durumda olsa bile riske edilmeyecekmiş. İşte Fenerbahçe için gerçek bir kayıp. Ben sakatlığının asıl sebebi Partizan maçı değil. Milli takımda oynarken sakatlandı. Ancak basın o konuya hiç değinmiyor.

VEDERSON: Menüsküs ameliyatı oldu. Çift kalelerde oynuyor ama fizik kondisyon eksikliği olduğu bir gerçek. Kayseri maçının 18 kişilik kadrosuna alınabilirmiş. Eğer oynamayacaksa alınmasın!

JOSICO: Porto maçında 7 dakika oynayıp sakatlandı. Üst adalesinde sorun varmış. Durumu şimdi iyiymiş. Geç bir kalem. Bu şahıstan ne köy olur, ne de kasaba. Aragones’in hatırına o kadar para verildi.

GÜİZA: Şampiyonlar ligi maçından sonra idmana çıkmamış. Adale ağrıları varmış. Ancak durumu ciddi değilmiş. Şampiyonlar ligi maçında çok çalışmış da ne yapmış. Bilinçsiz şekilde oradan oraya boş koşular yaparak, seyirciye şirin görünmeye çalışıyor. En etkili olması gerektiği zamanda ve bire birlerde hep arkada kalıyor. Bana o kadar parayı verecekler, bu yaşımda bende oradan oraya koşar dururum!

Fenerbahçe’de alınan bu kötü sonuçların nedeni sakatlıklar olabilir mi?

Bence olmamalı!

Eğer bir sporcu Fenerbahçe’nin kadrosundaysa, sahaya çıktımı en iyisini yapmalı.

Bakın yapmaya çalışmalı demiyorum. Yapmalı.

Eğer en iyisini yapmıyorsa, bu takımdan da gitmeli.

Ha... Bazı torpilli adamlar var. Örneğin Roberto Carlos gibi… Emre gibi…

Onlar Başkandan torpilli oldukları için dokunulmazlıkları var!

Ona dokunma, buna dokunma!

Ne olacak bu Fener’in hali?

 
Toplam blog
: 3842
: 3093
Kayıt tarihi
: 23.03.08
 
 

Antalya'da 1956 yılında doğdum. Emekliyim, Üniversite mezunuyum. Evliyim, bir oğlum var Mimar. Gü..