Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Ağustos '15

 
Kategori
Sivil Toplum Kuruluşları
 

Samsun Memur-Sen Samsun Gatohospital hastanesi ile anlaşma imzaladı.

Samsun Memur-Sen Samsun Gatohospital hastanesi ile anlaşma imzaladı.
 

Samsun Gatohospital hastanesi Kurumsal İletişim Müdürü Yeşim Gürsoy, Anlaşmalı Kurumlar Sorumlusu Cemile Tomak, Poliklinik Personel Şefi Fehmi Meydan, Memur-Sen İl Temsilcisi Nejdet Güneysu, Şube Başkanları İlhan Öksüz, Nurettin Sever ve Mustafa Karabiber’in Katılımı ile sendika binasında indirim anlaşması imzaladı.

İlimizde Atakum İlçesi sınırları içerisinde bulunan Samsun GATOHOSPITAL Hastanesi ile Samsun Memur-Sen Üyeleri için indirim anlaşması imzalandı. Anlaşmadan üyelerin 1. Derece akrabaları da yararlanacak. Üye kartı ile yapılacak indirim miktarı ve şartları bir sözleşme imzalanarak belirlendi.

Güneysu, Samsunda 20 bin civarında bir üye kitlemiz var. Üyelerimizin hak ve menfaatlerini korumak almak dışında, üyelerimizin menfaatlerine olacak her türlü anlaşmalarında yapıyoruz. Sosyal bir sorumluluk içerisinde yaptığımız bu anlaşmalar ile üyelerimizin kaliteli sağlık hizmetini ucuza almasını salıyoruz. İlimizde yeni bir yapılanmaya giren Samsun GATOHOSPITAL Hastanesi ile yaptığımız bu anlaşmanın Üyelerimize Bölgemize hayırlı olmasını dilerim. Dedi.

Gürsoy, İlimiz de yeni bir yapılanma içerisinde olan Samsun GATOHOSPITAL Hastanesi olarak Samsun-Memur sen üyelerine hizmet vermekten, hastanemizde ve bölgemizde yeni kullanılmaya başlanan bilişim teknolojileri destekli cihazlardan ve Bölgemizin en iyi hekimleri ile siz değerli sendika mensuplarına hizmet sunmaktan, şahsım ve kurumum adına büyük memnuniyet duyduk. Samsun Memur-Sen Yöneticilerine teşekkür ederiz. Dedi.

 
Toplam blog
: 105
: 112
Kayıt tarihi
: 27.11.12
 
 

Samsun Valiliği, İlkadım Kaymakamlığı, Samsun İntermet Kurulu, Türkiye Bilişim Derneği Samsun Şub..