Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Haziran '15

 
Kategori
Telekom / Mobil
 

Samsung Galaxy Note 5, eylülde mobil pazara çıkacak

Samsung Galaxy Note 5, eylülde mobil pazara çıkacak
 

Samsung Galaxy Note 5, Eylül’de Mobil Pazara Çıkacak


Bir Samsung yetkilisi, Samsung Pay tanıtımı esnasında Galaxy Note 5’in çıkış tarihini ağzından kaçırdı.
 
Samsung’un büyük boyutlu akıllı telefon ailesi Galaxy Note’un en yeni cihazının çıkış tarihi yarı resmi bir şekilde ortaya çıktı. Çıkan dedikodulara göre Samsung, Galaxy Note 5 yaz aylarında piyasaya sürmeyi tasarılıyordu. Ancak Samsung yetkilisi olan Rhee In Jong, Note 5’in erkenden mobil piyasaya sürüleceği dedikodularını net bir şekilde yalanladı ve yeni Note serisi telefonun Eylül ayında piyasaya sürüleceğini ağzından kaçırdı.
 
Bu resmi sızıntı, Rhee In Jong Samsung Pay ile ilgili bilgi verirken meydana geldi. Geçen günlerde yatırımcılarla bir araya gelen Rhee In Jong, Samsung Pay’in gecikeceğini duyurdu. Samsung Pay’in çıkış tarihinin Eylül ayına alındığını söyleyen Jong, Samsung Pay’in Note 5 ile birlikte piyasaya sürüleceğini belirtti.
 
Samsung’un artık gelenekselleşmiş olan Galaxy Note sürümlerini tanıttığı IFA’nın 2015 ayağı 4 Eylül’de gerçekleşecek. IFA’nın gerçekleşme tarihine ve Jong’un sözlerine bakılırsa Galaxy Note 5’in 4 Eylül’de resmi bir şekilde tanıtılması oldukça yüksek bir olasılık.
 
Kaynak: http://www.teknotik.org/haberler/samsung-galaxy-note-5-eylulde-mobil-pazara-cikacak.html
 
Toplam blog
: 10
: 432
Kayıt tarihi
: 12.06.14
 
 

Oyun ve teknoloji tutkunu. Bilimkurgu'yu ve bilimin kendisini yakından takip eder. Bilgisayarla t..