Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Ağustos '10

 
Kategori
Güncel
 

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Burdurlu İşadamları ve Sanayicilere bol bol nasihat verip gitt

Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Burdurlu İşadamları ve Sanayicilere bol bol nasihat verip gitt
 

Bakan Ergün Burdurlu işadamlarına ve sanayicilere bol bol nasihat verdi gitti


Burdur’un Kendi Avantajlarını Rekabet Teşvikine Dönüştürebiliriz

Valilik tören kapısında Vali Tapsız, Başkan Akkaya, Emniyet Müdürü Celal Aydoğan ve daire müdürleri tarafından karşılanan ve Vali Tapsız tarafından kendisine çiçek takdim edilen Bakan Ergün kendisini karşılayanların tek tek ellerini sıktıktan sonra tören mangasını denetledikten sonra makama geçti.

Referandum için Gölhisar’da yapılacak miting için ilimize gelen Sanayi ve Ticaret Bakanı Ergün, Vali Tapsız’ı ziyaretinde basın mensuplarına yaptığı açıklamada, gündemdeki konular zemininde Bakanlığın kredi olanaklarından KOBİ’lere açılan düşük faizli ve uzun vadeli kredilerden, Cumhurbaşkanlığı seçiminin halkoylamasına götürülmesine ve 12 Eylül Halkoylamasına kadar görüşlerini aktardı.

Bakan Ergün, Burdurlu sanayici ve işadamlarının ilden dışa kaçtığını, ilimizde en büyük sıkıntının enerjiden kaynaklandığını, enerji konusunda Bakanlığın sanayici ve işadamlarımıza bir teşvikinin olup olamayacağını soran bir basın mensubuna verdiği cevapta, 5084 Sayılı Teşvik Yasasındaki enerji teşvikinin kaldırıldığını belirtti.

5084 Sayılı Yasadaki enerji teşvikinin kaldırıldığını belirten Bakan Ergün, şimdi enerji Burdur’da neyse Kars’ta da aynı olduğunu ifade etti. Bakan Ergün, “bazı Organize Sanayiler eğer kendi üretimleri enerjileri varsa ancak onlar bir miktar ucuza enerji kullanabilmektedirler” dedi. Bu nedenle esasen Burdur’un kendi üstünlüklerinin, kendi avantajlarının bulunduğunu, bunlar üzerinden hareketle onları teşvike dönüştürmek gerektiğini belirtti. Yani Bakan Ergün, Burdurlu işadamlarına ve sanayicilerine, kendi yağınızda kavrulmaya, hörgüçten yemeye devam edeceksiniz dedi. Nitekim akşamki yemekte de Burdurlu işadamlarına ve sanayicileri bol bol nasihat ve akıl verip gitti.

 
Toplam blog
: 510
: 505
Kayıt tarihi
: 04.04.08
 
 

"Cv" Dedikleri Özgeçmişim 1953 yılının karanlık günlerinde Haziran ayının 24. günü, ağaçların mey..