Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Kasım '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Sapkın istekler ve boşanma

Sapkın istekler ve boşanma
 

Çok mutluydu, nasıl olmasın ki? sevdiği aşık olduğu adamla yarın evlenecekti.Kendisini adeta bir rüyada gibi hissediyordu.

O gün annesi ile birlikte, oturacakları eve gitmiş,onun yardımıyla buzdolabına biraz kahvaltılık almışlardı. Annesine çaktırmadan büfenin içine bakmış ve gülümsemişti.Canısı unutmamış en sevdiği konyaktan almıştı,kendine çok kızıyordu ama ilk gecenin korkusu vardı ve bu onu rahatlatacaktı.

Akşam yatmadan evvel yarınki programı gözden geçirdi ve tam yatmaya hazırlanıyordu ki, annesi odasına girdi.
-Çok şey konuştuk ama bir konuyu atladım...bu seni endişelendirmesin.
-Hangi konu anne?
-Bak kızım bazı erkekler,sanki normalmiş gibi eşleriyle ters ilişki kurmak isteyebilirler...
-Anne sen ne diyorsun yaaa
-Tamam biliyorum Y.... yapmaz ama belli de olmaz,dikkatli ol ve bu hem dinimizce yasak hem de medeni kanuna göre boşanma sebebidir.
-Tamam anneee.

Gece olup yatağa girince ilk olarak biraz huzursuzluk duydu ama sonra düşününce onun canısı, çok kibar sevecen tatlı bir erkekti.Belki de böyle bir şey duymamıştı bile.Sonra uykuya daldı...

Evliliklerinin 8. ayında bir gece, bu konu birden kabus gibi çökecekti başına.Tam bir ay neredeyse geceleri hiç uyumuyordu çünkü bir kere uyuyor olmasından faydalanmaya kalkmıştı. Evin içinde artık sevgi sözcükleri konuşulmuyordu,devamlı onun olamaz... eşinin ise olabilir dediği bir konuda psikolojik bir savaş veriyordu.En nihayet kararını verdi,

-Boşanalım ben artık tahammül edemiyorum. Eşi şöyle dönüp bir baktı ve kapıyı çarparak çıktı.

Ertesi gün öğlene doğru döndüğünde karısının ayaklarına kapandı,hemen gitti Kur'anı getirdi ve üzerine yemin etti asla bir daha böyle bir söz ve istek ağzımdan çıkmayacak,üzgünüm pişmanım diyerek ağladı.

Aslında sabaha kadar ağlamış ve kesin kararını vermişti ayrılmak için ama şimdi...bir şans vereyim dedi.

Ama o günden sonra hiçbir şey eskisi gibi olamadı,hatta normal cinsel hayatları da uzun bir süre imkansız oldu. Sonunda yardım için doktora başvurdular,zaman içinde yavaş yavaş uyum sağladı ama...

İçinin acısı bir türlü geçmedi ve artık seks onun için sadece bir vazife gibi yapılmaya başlayan,çoğu zaman angarya kabul edilen bir işti.

Sonunda dayanamadı ve 5.ci sene içinde ayrıldılar.

***

Cinsel Tıp Derneği'nin yaklaşık bin kadın üzerinde yaptığı araştırma, cinsel şiddete uğrayan kadınların oranının yüzde 40, uğradığı şiddeti şikayet edenlerin oranının ise yüzde 27 olduğu sonucunu verdi.

Bu araştırmaya göre, kadınların çoğunun dayak, sövme, itip kalkma gibi fiziksel şiddet uygulamalarından sonra cinsel ilişki kurmaya zorlanma, ters ilişki, ensest ilişki, çocukların önünde cinsel ilişkiye zorlanma, aşırı cinsel ilişki kurma baskısı, oral ilişki ve çeşitli aletler kullanarak ilişkiye zorlama gibi cinsel şiddete maruz kaldığını ifade etti. Keçe "Direndiklerinde veya itiraz ettiklerindeyse tecavüze uğramaktadırlar" dendi. (Uçan Süpürge)





 
Toplam blog
: 351
: 3216
Kayıt tarihi
: 16.05.07
 
 

Emekli olmaya çalışan bir sanatçı,yazmaktan büyük keyif alıyorum. Kocaeli Gölcük' de oturuyorum e..