Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Haziran '12

 
Kategori
Siyaset
 

Savaş istemiyoruz…

Savaş istemiyoruz…
 

Ülkemize birilerinin saldırması dışında bir savaşa girmeyi asla istemiyorum. Sanırım ülkemin çok büyük çoğunluğu da savaşı istemiyordur. Bu davranış asla korkaklık değildir. Kimse bizi çıkarlarına alet etmesin.

Suriyenin uçağımızı düşürmesinden sonra basından takip ettiğimiz kadarı ile vahşi batı bizi arkamızdan savaşa itmektedir. Türkiyenin batı desteği ile Suriyeyi kısa sürede yerlebir edeceği medya tarafından pompalanmakta, yandaş basın da velinimetleri ile birlik olup bizi arkamızdan savaşa itmektedir.

Çok kolay kazanılır havası yaratılan bu savaş hiçde düşünülen gibi çıkmayabilir. Rezil batı durumu gördüğü için savaşa kendi girmeyip bizi arkamızdan itekliyor.

Şimdi durumu şöyle bir inceleyelim. 30 yıldır PKK hainleri ile boğuşuyoruz. Aslında birkaç günde tarihten isimlerini bile silebiliriz ama çok sevgili dostumuz ABD izin vermediği için sınırımızın ötesine geçemiyoruz. Bazen uçaklarımız bombalıyor ama nedense yine o çok sevgili dostumuz ABD istihbaratı sayesinde boş dağları dövüyoruz. Bu konunun bu günkü konumuzla çok yakın ilişkisi var.

Suriye’ de kendi teröristleri ile boğuşuyor. Biz ne yapıyoruz? Suriye hükümetine baş kaldıran asileri besliyor destekliyoruz. Tıpkı ABD nin PKK yı destekleyip koruduğu gibi. Yetmiyor Suriye devletinin iç işlerine karışıyoruz. Yetmiyor uçaklarımızı yollayıp alçak uçuş yaptırıyoruz. O da yetmiyor, kaçırılan bir uçaklarından dolayı hava sahalarını ihlal edenlere “vur emri”  varken bunu yapıyoruz. Nedense yandaş basın bunlardan pek söz etmiyor.

Şimdiii,  biz PKK teröristlerini koruyan, besleyen, ABD ye hiçbir şey diyemiyoruz. Üstelik askerimizin başına çuval geçirmişken. Ama Suriye bizim vahşli batı  emri ile hareket ettiğimizi bile bile uçağımızı vuruyor.

Bu kesinlikle bir hata veya gözü karalık değildir. Bu bizim onlara yaptığımıza karşı bir misilleme bir uyarıdır. Hemde bir komşu uyarısı.

Öncelikle şu kesin bilinmelidir. Gerek dinimizin kuralları, gerekse Atatürk ilkelerine göre bize saldırmayana bir savaş açmak kesin cinayettir.  Böyle bir cinayette bir tek evladımızı bile kaybetmek istemiyoruz ve tarih önündeki ve Allah önündeki sorumluları savaşı çıkaranlar olacaktır.

Bir başka ve önemli konu ise, şu dönemde rezil batı kendi ekonomik sıkıntıları ile uğraşmaktadır. Ve hemen hepsi enerji  konusunda   Rusya’ya göbeklerinden bağlıdır. Çıkacak bir savaşta Türkiye’nin karşısında Rusya, İran veSuriye olacaktır. Rezil batı ise bizi ancak silah desteği ile destekleyecektir. Böyle bir savaş büyük olasılıkla Türkiyeyi can evinden vuracak ve parça lokma edecektir. Rezil batı için belkide tarlanın taşı ile tarlan ın kuşunu vurma şansı doğacaktır.

Yöneticilerimiz lütfen önlerini görsünler. Onlar çok demokrat oldukları nı iddia ediyorlar. Halkımıza bir sorsunlar, gerçeği iyi anlatsınlar ve bir referandum yapsınlar bakalım bu savaşı istiyormuyuz?

İzmir 2012 

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..