Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Nisan '07

     
    Kategori
    Psikoloji
     

    Seçim

    "Sana hiçbir dilek verilmemiştir ki, onu gerçekleştirecek olan güç de birlikte verilmemiş olsun. Ancak bunu elde etmek için çok çalışman gerekebilir. Yaşamındaki her insan ve bütün olaylar sen oraya çizdiğin için oradadırlar. Onlarla ne yapmak istediğin sana kalmıştır." (Mavi Tüy - Richard Bach)

    Hayattaki seçimlerimize, hayallerimize ve düşüncelerimize dikkat etmemiz gerekiyor. Bugün ne düşünüyorsanız ve ne istiyorsanız, bakmışsınız bir zaman sonra o durumun içindesiniz.

    Tamamen kendi isteklerimizi ve seçimlerimizi yaşıyoruz. Bu çok büyük bir güç, herkesin farkında olması gereken ve isteklerini şekillendirirken gözönünde bulundurması gereken.

    Hayatımızda kime veya neye ihtiyaç duyuyorsak, o yanıbaşımızda. Etrafınızdaki insanlara bir bakın, eğer etrafınızda iseler, onlardan alacaklarınız veya onlara verecekleriniz bitmemiş demektir, olmayanlar ise hayatınızdaki misyonlarını tamamlamış insanlardır.

    Bir kısır döngü, insanoğlu sürekli gelişen bir varlık. Öğrenmeye, bilgilenmeye aç. Sürekli yenilenmeye, tazelenmeye muhtaç.

    Herkese bunların bilincinde, hayatının gücü kendi elinde günler dilerim...

     
    Toplam blog
    : 1
    : 313
    Kayıt tarihi
    : 19.04.07
     
     

    74 doğumlu, göçmen bir ailenin en büyüğüyüm. İstanbul doğumluyum ve burada yaşıyorum. Uzun zamandan ..