Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Kasım '19

 
Kategori
Dünya
 

Seçmen ve Fatura

Türkiye´ye Su-57 savaş uçağı yerine Su-35´leri verebiliriz talep ederse. İmza Putin..

Pazarlama stratejisine bakınız. Asıl amacı Su-57´leri ülkeye satmaktır Putin´in. Merak etmeyin Su-35´leri de satın alırız

S-400´leri zaten satın almıştık Trump´a rağmen. Trump satınalmamızı istemiyordu biliyorsunuz. Kafa tuttuk Trump´a ve Rusya´dan aldık o silahları.

Gerçekten de kafa mı tuttuk yoksa bir tuluat mı tiyatro mu izlemekteyiz.

2000 yılında neredeyse sıfırlanmış olan terör olayları CIA tarafından yeniden harekete geçirerek adım adım Suriye noktasına getirilmiş ve 19 yılda silah tuccarlarına büyük rakamlar kazandırılmış, yetmemiş gibi ülkemizi S-400´lerin alımına mucbul etmiştir. Bu da yetmemiş gibi F-35´lerin ve SU-57´lerin satın alınmasına kollarını sıvamıştır CIA.

Ekonomistler daha iyi öngörüde bulunabilirler. Bu kadar çok silah alımı ülkeyi ekonomi krizine sokabilir. Rusya ve Amerika´ya mı çalışacağız.

Soğuk savaş dönemi 1989 yılında Sovyetlerin dağılmasıyla birlikte sona erdiği halde bu tür savaş uçaklarının günümüzde kullanılması sadece hayalden ibarettir çünkü BM´lerde her ülkenin imzası bulunuyor hiç bir ülke hiç bir ülkeye savaş saldırısında bulunmayacak diye.

Bugün Rusya ve ABD birlikte hareket ederek terör örgütlerine dünyanın gözü önünde onbinlerce TIR dolusu silah yardımında bulunarak terör çatışmalarını arttırıyor üstelik kendi oluşturdukları paralı terör örgütü mensuplarına.

Türk halkı balık hafızalı olabilir ama aptal değildir. Terör örgütlerinin Suriyede Rusya ve ABD´nin ortak çıkarlarına hizmet ettiklerini çok iyi algılamaya başlamıştır. Önümüzdeki ilk seçimlerde semen siyasilere faturalandıracaktır diye düşünüyorum.

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..