Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Temmuz '16

 
Kategori
Sosyoloji
 

Şehit askerler için şehitler ölmez diyenler bugün askermizin başını kesti

Şehit askerler için şehitler ölmez diyenler bugün askermizin başını kesti
 

BU BİZİM KINALI KUZUMUZDU HATIRLADINIZ MI?


Vatan millet sevdasına darbe yaptı diye her şeyden habersiz evladının boğazını kesti. Daha düne kadar davul zurnalarla ellerine kına yakarak gönderdiğimiz evlatlarımızı kendi elimizle boğazını keserek sisteme  kurban ettik.  

Dünyanın yeni yapılanması İsrail eliyle din kardeşini birbirine düşürerek yapan İsrail yine başardı. Sokaklara çıkan aziz Türk Milleti demokrasisine sahip çıkmak ve Ortadoğu ülkesi olmamak için elinde silah olan ama karşısındaki vatandaşın kendi vatandaşı olduğunu bilen ve silah doğrultmayan askerini linç ediyor, boğazını kesiyor ve o mübarek naaşı sürüklüyor. Sorguluyorum bu nasıl İSLAM savunuculuğu?

Benim askerim o kadar değerlidirki ettiği yeminin arkasındadır (Ahlaksız ve ruh hastalarını tenzih ederim) Teslim olan teröristi öldürmeyecek kadar şereflidir. O teröriste ekmeğini verecek kadar insandır. Onun yargılanması için adalete teslim edecek kadar adil ve asildir.

Ruh hastası komuta heyetince; kandırılan ve kandırıldığını anladığı an grupları ezecek kadar kudretli silah ve araç olan tankdan inerek yüce Türk adaletine teslim olan zavallı MEHMETCİĞİMİ neden ÖLDÜRDÜNÜZ diye soruyorum. Madem müslümanız bizim dinimizde teslim olan öldürülür mü? Madem ki Türküz,  tarihte nice savaşlara katılmış ve zaferler kazanmış bu zaferlerinde de İnsana insanca muamele etmiş millet ESİR'ini öldürür mü? Hz. Muhammed'in müjdelediği İstanbul'u fethederek yeni bir çağ açan Fatih Sultan Mehmet Han'ın nesli olduğu bahisle OSMANLI'yım diyenler  ESİRİ ÖLDÜRÜR MÜ?

Sizlere söylüyorum galeyana gelip de türlü türlü oyuna alet olanlar Müslümanlık bu değil, Osmanlılık bu değil, Türklük bu değil, yaptığınız; yobazlık, canilik vatana ihanettir. TBMM üzerine bombalar yağdıran milletine ateş eden ruh hastası vatan hainlerinden hiç bir farkınız yok benim gözümde.

Bu gün Filistin halkına yaptıklarından dolayı İsrail'e kızan ve beddua eden halkıma sesleniyorum. Müslüman, müslümanın kardeşiyse birbirimizi öldürmek niye? Yahudilerin ve siyonizmin oyununu göremeyecek kadar kör ve aymaz olduk artık. Fetullah Gülen denen ağlak, din tüccarının bu şekilde büyümesine çanak tutanları, basit bir vaiz iken, terörbaşı olmasına kadar önlenemez yükselişine dikkat etseydik bu gün bu basit oyunlara gelmeyecektik. Artık inandığım bir şey var o da "ALLAH" O ne güzel bir vekildir. NE MUTLU TÜRKÜM diyene ve Türk olarak ölebilene...

 
Toplam blog
: 26
: 157
Kayıt tarihi
: 09.01.14
 
 

Ben, 1971 yılının Kasım ayının 20'sinde Uşak ili Eşme İlçesi Yeleğen Kasabasında doğdum. İlk ve o..