Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

24 Mart '12

 
Kategori
Güncel
 

Şehit çocukları

Önce Afganistanda düşen helikopter ile gelen 12 şehit haberi yüreğimizi yaktı. Yüreğimizdeki yangın sönmeden bu sefer Nevruz ile başlayan olaylarda çıkan çatışmalarda 6 şehit daha verdik. Bizler sadece vatandaş olarak şehit cenazaleri haberlerini okurken boğazımız düğümleniyor. Ocaklarına ateş düşenler ne yapsınlar. Ana babalar evlatlarını, kadınlar eşlerini, çocuklar babalarını doyamadan kara toprağa veriyorlar. Onların içlerindeki yangın nasıl söner. Onların içlerindeki öfke, ruhsal durumları nasıl düzelir. 

Allah bütün şehitlerimize rahmet eylesin. Ailelerine sabırlar diliyorum. Siyasilerin söyledikleri bu cümleler artık hiç bir şey ifade etmiyor. Evet şehitlerimizin kanları yerde kalmıyor ama geride bıraktıkları bu acıyla nasıl yaşayacaklar. Çocuklar bu durumdan en çok etkilenenler oluyor. Gökçe babasını uğurlarken Baba bie cennetde vev yap bizde geleceğiz diyor. Acaba her terör olayından sonra pişkin pişkin konuşan BDP'li siyasetçiler bunları okuyorlar mı? Okuyorlarsa boğazları birazcık olsun düğümleniyor mu? Ben hiç zannetmiyorum. Onlar için dağda ölen teröristlerin bile hiç bir anlamı yok. Onların tek derdi Kürt halkı üzerinden siyaset yapıp rant elde etmekten başka birşey değil. Allah onların bin belasını versin.

Artık devleti yönetenler bu işe bir son vermelidir. En iyi çözüm bütün Türkiye genelinde bir referandum yapılarak Türk-Kürt birlikte mi yoksa ayrı ayrı mı yaşamalı diye halka sorulmalıdır. Doğuda yaşananların faturasını Batıdaki halk ödememelidir. Eğer Kürtler ayrı bir devlet isityorlarsa bırakın devletlerini kursunlar. Ama batıda yaşayan kürtlerde eğer kürtçe konuşmak istiyoruz kürtçe eğitim istiyoruz diyorlarsa  memleketlerine dönmelidir. Batıda kalanlar da bundan sonra hiç bir ayrıcalık istememek ve hiç bir olay çıkartmamak şartı ile kalmalıdır. 

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..