Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mart '12

 
Kategori
Futbol
 

Geçmiş olsun

Merakla beklenen derbi Fenerbahçe'nin müthiş baskılı oyunu ve 15 dakikada gelen 2 süper golle çok hızlı başladı. Galatasaraylıların eyvah yine mi diye düşünmeye başladığı anda önce Bülent Yıldırım Galatasaraylı futbolcuların sarı kartlık hareketlerini es geçmesiyle dengeye geldi. 2-0'dan sonra maçı nasıl olsa kazandık havasına giren Fenerbahçeli futbolcular rakiplerine geniş alanlar bırakmaya başladılar. Savunmada kalabalık gibi görünen Fenerbahçe arkaya adam kaçırmaya başladı. Gökhan Gönül'ün uzaklaştırmak istediği bir topta ıskalayaınca Necati'nin ara pası ile Volkan ile karşı karşıya kalan Elmander topu ağlara göndermekte zorlanmadı. 

Maçın 2. yarısına yine top yapmakta zorlanan bir Fenerbahçe rakibini takım halinde seyretmeye devam etti. Ancak Aykut Kocaman'ın maçın en kötü adamı  Stoch'u çıkarırken doğru bir karar veriyor ancak sahaya Dia'yı değilde Selçuk'u alınca Eboue ileri çıkmaya başladı. Sow'un sola geçmesi ile Alex ileriye geçince Fenerbahçe'nin artık 2 pas bile yapamadığını biz gördük ancak Aykut Hoca göremedi. Daha doğrusu yanlış gördü Alex'i de çıkararak rakibin ekmeğine adeta yağ sürdü. Fatih Terim'e bu dakikalarda Fenerbahçe'den birini çıkar deseler o bile Alex'i çıkarmazdı.

Alex'in çıkması ile artık sahada ne yaptığını ne istediğini bilen bir Galatasaray, şaşkınlar ordusundan beter bir Fenerbahçe vardı. İyice geriye yaslanan Fenerbahçe yine uzaklaştırılamayan bir pozisyonda Hakan Balta'nin bomboş pozisyonda topu yerden sert bir vuruşla ağlara göndermesi ile artık Play-Off'un bir formalite olmaktan öteye geçmeyeceğini ilan etti. Bu maça süper başlayıp 20. dakikadan sonra stop eden bir Fenerbahçe play-offta birbirinden zorlu 6 maçı asla kaldıramaz. Yani seneye şampiyonlar ligi de çok zor görünüyor. Tabi Aykut Kocaman böyle yanlışlar yapmaya devam ederse 3 yıllık sözleşme de soru işaretlerine döner.

 
Toplam blog
: 227
: 240
Kayıt tarihi
: 01.02.09
 
 

1972 Antalya doğumluyum. Elektronik Teknikeri olarak bir tekstil fabrikasında çalışıyorum. Evli v..