Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Eylül '08

 
Kategori
Güncel
 

Şeker Bayramı

Şeker Bayramı
 

Şeker Bayramı çikolatasız olmaz:)Afiyet Olsun


Bu ramazana çok iyi başlamadığımız kaçınılmaz bir gerçek.. Deniz Feneri yolsuzluğu, ABD 'deki kriz vs. o kadar çok şey oldu ki çoğaltmak hiç te zor olmasa gerek ama böyle tatlı bir gün de bu kadar tatsız konuları konuşmamak gerekir.. En azından şu 3 gün konuşmayalım ne dersiniz?

Ama ben şu konuya da ufaktan değinmeden edemeyeceğim şöyleki; 13 bin sözleşmeli öğretmen atanacakmış insanın bayram değil seyran değil enişte bizi niye öptü diyesi geliyor ama tam da bayramın birinci günü gerçi öpülmemizin sebebi bayram değil seçimler sağ olsun yine bir parmak bal çalıyorlar ağızlarımıza.. Evet ne yazık ki ülkemin insanını kandırmak çok kolay, kolay olmasaydı sanırım bu gün çok daha iyi yerlerde olurduk her birimiz.. Ve şu günlerde bayramın adını tartışıyor olmazdık... Ne kadar saçma!

“Şeker Bayramı” kavramı öteden beri var, yeni çıkmış değil. Çok merak ediyorum bunları tartışan insanlar hiç çocuk olmamışlar mı? Hiç mi kapı kapı dolaşıp bayram kutlayıp el öpüp şeker almamışlar ?

Bayramlar insanları birbirine yaklaştırır. Dargınlıkları ortadan kaldırır. Kardeşlik duygularını güçlendirir. Bu gibi polemiklerin bu kadar güzel ve anlamlı günde insanları birbirine düşürmek çok acizce ve yersiz bir davranıştır... Tabi bunların hepsi benim görüşüm katılmayanlar olabilir hiç te şaşırmam bu duruma o konuma geldik artık!

Önemli olan bayramın amacını iyi anlamak, bu amaca uygun hareket etmek, bayramı bu çerçevede yaşamaktır.

Herkesin Şeker Bayramını Kutlarım.

Sevgilerimle...

 
Toplam blog
: 4
: 796
Kayıt tarihi
: 23.10.06
 
 

Gelin birlikte görelim.1985'te Kayseri'de doğdu. İlk ve orta öğrenimini değişik illerde tamamladı. L..