Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Mayıs '11

 
Kategori
Blog yazarları tartışıyor!
 

Seks kasetleri MHP’nin oylarını artıracaktır

Seks kasetleri MHP’nin oylarını artıracaktır
 

Zamanında Ak Parti’ye muhtıra ile darbe şantajı yapıldı, Anayasa Mahkemesi yolu ile partiyi kapatma şantajı yapıldı…sonuç? Ak Parti “mağdur” sıfatını kazanarak, oy oranını daha da yükseltti. Siyasi şantajlar, AK Parti’yi güçlendirdi.

Magazin dedikodularından duyardık, şu sanatçının kasedi, bilmem kim mafianın elinde, o sanatçıyı kullanıyorlar ya da bilmem hangi iş adamımın kasedi bilmem hangi düşmanının elinde, yeri gelince kullanmak üzere…piyasada böyle kaset şantajcıları vardı ama daha çok magazin ve iş dünyasına ilişkin olarak çıkardı bu söylentiler.

Şimdi de siyasette yeni bir şantaj dönemi başladıı…Seks kasetleri şantajı. Seks tuzakları ile toplum mühendisliğine soyunan esrarengiz adamlar türedi.

CHP’yi yeniden dizayn etmek isteyen “şantajcı toplum mühendisleri”, Deniz Baykal’ı bir seks kasedi ile tahtından ettiler, Kılıçdaroğlu’nu piyasaya sürdüler. Amaç AK Parti’ye karşı muhalefetin güçlenmesi idi. CHP’nin oyları bu kaset skandalı sonrasında birkaç puan artmıştır, ama fazla değil. Çünkü Kılıçdaroğlu, şantajcı adamların beklediği kadar güçlü ve becerikli çıkmadı.

Seçimler öncesinde kendilerine “farklı ülkücüler” diyen bir grup farklılığını seks tuzakları ile ifade etme derdinde. Böylesine çirkin, böylesine ahlaksızca bir yöntemle siyaset dizaynı içindeler. Devlet Bahçeli’nin istifasını istiyorlar, genel başkan yardımcılarının zina videolarını kaydetmişler, medyaya servis ediyorlar.

MHP’nin 6 yöneticisi daha bu seks jantajı nedeniyle görevlerinden ve milletvekili adaylıklarından istifa ettiler… hepsi de MHP’nin kilit kadrolarında. Bu kadroların istifası demek, MHP’nin çözülmesi anlamına geliyor.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Deniz Bölükbaşı, "MHP'ye zarar verilmesin diye istifa ettim. Seçimde bu hain suikast boşa çıkacak, halk MHP'ye sahip çıkacak!" demiş.

Bence doğru söylüyor…Halk mağduru sever!

Evet, artık zinalara değil, zinaların gözler önüne serilmesine kızmaya başladık. Haklıyız da… uçkuruna sahip olamayanlara değil , bunu ahlaksızca ortaya dökenlere daha çok söyleniyoruz. “İşin zina boyutunu bir yana birakarsak” la başlayana yorumlar medyada bolca yer alıyor.

Başbakan da, MHP'nin karşı karşıya kaldığı komployu seçim meydanlarında ellerini ovuşturarak kullanıyor, bu da en az seks şantajı yapanların ki kadar çirkin bir yöntem! Böylece MHP iki kat daha mağdur oluyor, körün istediği bir göz allah verdi iki göz!

Siyaseti seks şantajları ile dizayn etmeye çalışanlar, MHP'lilere göre Okyanus ötesinden güdümlü. AK Parti’liler ise şantajların MHP’nin kendi içinden kaynaklandığı görüşünde. Bahçeli'yi tasfiye etmek isteyen odakların işi olarak görüyorlar.

Kim nasıl görürse görsün, seks şantajlarının MHP’ye mağdur vasfı kazandıracağını düşünüyorum. Bence MHP’nin oyları artacaktır ve seçim barajını aşacaktır. Aşması da gerekir, zira MHP’siz bir Meclis düşünülemez.

Ancak seçim sonrasında farklı bir MHP olacağı da kesin… 

 
Toplam blog
: 476
: 2331
Kayıt tarihi
: 10.07.08
 
 

Çok eskidendi ..