Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Eylül '15

 
Kategori
İlişkiler
 

Seks süresi nasıl uzatılır?

Seks süresi nasıl uzatılır?
 

Bu konu biraz sıkıntılı esasında. Hani hepimiz uzun uzun sevişelim istiyoruz elbette ama yatağa girince de sabırsız davranıyoruz. Peki, seks süresini uzatmak istedik diyelim. Ne yapacağız?
 
Journal of Sex Medicine isimli dergide yayınlanan bir araştırmaya göre ortalama seks 3-13 dakika arasında değişiyormuş. 13 dakika kabul edilebilir gibi. Ancak 3 dakika nedir arkadaşım. Işık hızını keşfettiniz de haberimiz mi yok! Tabi, 3 dakikada kadının orgazma ulaşmadığını da tahmin etmişsinizdir. Hal böyle olunca erkeklerden mutlusu yok ama kadınlar gene "Aaa ne çabuk geldik, daha yola yeni çıkmıştık" modunda.
 
Lafım erkeklere de kadınlara da. Her seferinde uzun uzadıya olsun demiyoruz ancak birazcık keyfini çıkarmak istediğiniz zamanlarda bu önerileri mutlaka deneyin.
 
Ön sevişin
 
Uzmanlar bas bas bağırıyor ön sevişme önemli diye. E bir kere de dinleyin değil mi? Kimi çoraplarını çıkarıp yatağa girmeyi ön sevişme sanıyor herhalde. Hayır annem. Ön sevişme dediğin öpüşmedir, dokunmadır. Yapın, pişman olmazsınız.
 
Pozisyonu iyi seçin
 
Seks süresini uzatalım iyi güzel de bu sabahları çalan alarmı ertelemeye benzemiyor. Fiziksel gerçekleri de göz önünde bulundurup mantıklı pozisyon seçimleri yapın. Kadınların üstte olduğu pozisyonlarda seksin daha uzun sürdüğünü gösteren araştırmalar var. Yani kısacası ya bu "deveyi" güdeceksiniz ya da banyonun yolları taştan :)
 
Erkeğin rahatlaması şart
 
Stresli erkeklerin rahatlamış erkeklerden daha hızlı orgazm olduğu söyleniyor. Onu sakinleştirmek için ise sizin de rahat ve sakin davranmanız gerekiyor. Yatakta metrobüse binmek için koşar gibi dangıl dungul sevişmeyin. Biraz sakin hareket edin. Ara verin, sonra yeniden devam edin. Onu rahatlatmaya çalışın. Orgazm olacağını anladığınız an geri çekilin ve heyecanı düştüğünde devam edin.
 
Gazanız mübarek olsun!
 
Lolipop
 
 
Toplam blog
: 29
: 1429
Kayıt tarihi
: 04.09.15
 
 

Kadınların kara kutusu ..