Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ocak '10

 
Kategori
Astroloji
 

Semavii’den 2010 boğa burcu yıllık yıldız yorumu

Semavii’den 2010 boğa burcu yıllık yıldız yorumu
 

Bir Boğa Ünlüsü Al Pacino


Sevgili Boğalar, bu sene şans yüzünüze gülüyor! Gerçek anlamda şansa bağlı gelişmeler giriyor hayatınıza hızla.

Bu sene dualarınıza dikkat edin, gerçekleşebilir! Güzel dualar edin, güzel şeyler dileyin, pat diye gerçekleştiğini görecek çok sevineceksiniz.

Sene boyunca genel anlamda ruh halinizde umutlu, hayat sevinci yüksek, ileriye dönük olumlu ve mutlu beklentiler beslemekten korkmadığınız ve bazı amaçlarınıza şansın da desteği ile ulaşma umudunu içinizde hissettiğiniz ve yıldızların sizden yana olduğunu anlamanızın tatlı neşesini duyumsadığınız ve amaçlarınıza yaklaşmaya adım kaldığını bilmenizin iç rahatlığı hakim bir hava var.

Onun için bu sene küçük şeyleri dert etmeyi bir kenara bırakabilecek, hem günün tadını çıkarmaya yöneleceksiniz, enerjiniz sizi daha doyumlu, canlı, aktif bir sosyal hayata sevk edecek hem de önemli amaçlarınız, hayalleriniz için zevkle, hevesle uğraş vereceksiniz.

Geçen sene yıldızlar size cesaret ve kararlılık vermekle beraber, amaçlarınıza zemin bulmanız için gerekli şanslı fırsatlardan yoksun bırakmıştı. Bu kanımca yıldızların bir uyarısı idi size, çünkü amaç veya hayalleriniz büyüktü, çıtayı yüksek tutmuştunuz, ama gerekli hazırlık, plan ve çalışma, tecrübe eksikliğinizi gidermeden o büyük amaçlara kolay erişilemezdi. Galiba yıldızlar hayallerinize kıyamadı… Bunlar gerçekleşmesi gereken, korunması gereken hayallerdi. Acele ve az tecrübeyle onları heba etmenizi istemedi. Şans faktörünü kısarak, önce ayaklarınızın yere basmasını istedi, sonra eksiklerinizi görüp onları tamamlama yönünde, sıkı çalışmanızı, planlarınızı yeni baştan gözden geçirip yola daha donanımlı devam etmenizi istedi ve gerçekten o hayalleri isteyip istemediğinizi sorgulamanız için zaman kazanmanızı istedi ve o hayallerinizi gerçekleştirdikten sonra amaçlarınızın size sunacağı kazanımları ruhen içinize sindirmeye hazırlanmanızı istedi.

Şimdi, hazır gibisiniz. Ve yıldızlar da gerekli şansı vermeye hazır.

Bu sene en büyük hayaliniz, dileğiniz veya amacınız, adını siz koyun, her ne ise, o gerçekleşecek!

Geçen sene neyi hayal ettiyseniz onu bu sene hayatınızda bulma imkanı bulacaksınız. Sene boyunca, yıldızlar size gerçekten şanslı enerjiler gönderiyor. Şayet, acele eder, hatalar yaparsanız, onları da telafi edip, ulaşacağınız hayalinizi kalıcı bir başarıya dönüştürmeniz için destek verecek yıldızlar.

Bu sene göz önündesiniz. Yaptıklarınızla, yaşayacağınız yeni ve güzel gelişmelerle çok konuşulacaksınız.

Gerçekten birçok anlamda değişimler, sürprizli gelişmeler sizi bekliyor. Yeni çevre, yeni arkadaşlıklar size yepyeni, beklenmedik fırsatlar getirecek, hem kafanıza göre bir çevre içinde olmanın mutluluğu ve gururunu yaşayacaksınız, hem kendinizi geliştireceğiniz, önemli ve farklı, sıra dışı insanlarla birlikte olacaksınız.

Özetle, geçen sene neyi hayal ettiyseniz, ve epey bir süredir, yani geçen sene de başlaşmış olabilir daha önce de, neyi hayata geçirmek üzere yoğun emek verdiyseniz, onunla ilgili çok hızlı ve sürprizli gelişmeler kaydedeceksiniz.

Bu arada, önemli bir nokta dikkatimi çekiyor; kimi Boğalar da bu sene hayallerini yenileyecek. Yani, geçen seneler çok istediği bir şeyi aslında pek de istemediğini anlayacak, ama bu onda bir hayal kırıklığından öte, daha çok başka bir hayalini, gerçekten istediği bir şeyi anlama ve onunla ilgili sürprizli şanslar elde etmenin mutluluğunu yaşayacaklar.

2010 gerçekten sizin önemli açılımlar yapacağınız, önemli mesafeler kaydedeceğiniz bir sene.

Hayatınıza bol seyahat girecek, beklenmedik, hoş seyahatler planlayacaksınız bir anda. Yurt dışına gezi görünüyor ayrıca. Yeni dostlar edinmek ve eski güzel dostlarla sürprizli karşılaşmalar, kavuşmalar olacak.

Geçen sene ayağınıza bağ olan, gerek ortam, koşullar, gerekse kendinizde olan bazı eksik ve hataları telafi etmek için yepyeni yollara başvuracaksınız. Bu belki bir yeni dostla tanışma vesilesiyle çıkacak, belki bir önemli yakınınızın bir önerisinin size ışık tutmasıyla olacak. Bir şekilde, bir anda amaçlarınıza giden yolda farklı kapılar açılacak.

Nereden bakarsam bakayım, Boğalar için bu sene açılım ve yükselme zamanı olarak duruyor.

Ama bu arada, eski hataları, inatçı yapıyı, eksiklerinizi tamamlama yolunda katı tutumu bırakmak, esnek olmak ve yeniliğe kapınızı açmak gerekiyor. Bir şey bir yoldan olmuyorsa, yolu değiştirme esnekliği gösterin. Amacınıza ulaşmaya odaklarınızsanız, sezgileriniz de size çok iyi rehber olur. Bir şeyi illa bir yoldan, tek bir yöntemle yapmak inatçılığını bırakırsanız sezgilerinizi duyarsınız. Yani, bir şeye denediğiniz ama size bir şey kazandırmayan yoldan ısrarla ulaşmaya odaklanmayın. İşler iyi gitmiyorsa, durun, düşünün, ne istediğinizi kendinize yeniden sorun, ardından buna engel şeyleri gerçekçi bakışla görmeye çalışın, sonra da başka alternatif olabilir mi ulaşmak için diye sorun, sonrasını yıldızlara bırakın, siz soruyu sorun, gerisini yıldızlar halledecektir, size cevapları getirecektir, fırsatları önünüze getirecektir. Esnek olun ki, o güzel fırsatları görebilesiniz.

Disiplin yıldızı şu ara Terazide olsa da, Nisanda Başak burcuna geri dönüp Temmuza kadar Başakta kalıp size amaçlarınızı tamamlamada, hedeflerinize ulaşmada somut desteği, gerekli kararlılık, disiplin ve çalışma gücünü verecektir. Hayatınızda önünüzü tıkayan eskimiş, yanlış şeyleri de atma cesareti, kararlılığı verecek ve hayatınıza ciddi bir çeki düzen getirecek, hayatınızı netleştirecek.

Bu seneki yıldızlar ıvır zıvır şeylerle oyalanmayı bırakıp gerçek, somut ve geleceğinizi yükseltip sağlamlaştıracak büyük işler, amaçlarla uğraşmaya sevk edecektir sizi. Bu yolda, önünüzü tıkayan insanlar, sizin yaşam alışkanlıklarınız tek tek hayatınızdan çıkacak. Tabii bunun için sizin hayattaki duruşunuzu sağlamlaştırmanız, kararlı tutum almanız da lazım. İnsanlara iyi davranayım derken, onların sizi başka yönlere kaydırmasına izin vermeyin. Böyle bir risk de var. Yolunuzdan şaşmayın ne olursa olsun, hayır demeniz gereken yerde hayır deyin.

Aşk için de süper bir sene. Bu sene Boğaların aşkları konuşulacak!

Zaten kimi Boğaların hayali ideal bir evlilik yapmak. Bunun için ani, beklenmedik şanslar veren yıldızlar size bu sene göz kırpıyor. Size torpil yapacak gibi görünüyorlar. Balıkta kavuşum yapacak olan şans yıldızı Jüpiter ile, ani beklenmedik gelişmeler veren Uranüs evlilik evine son derece şanslı enerjiler gönderiyor. Bu etkide, beklenmedik ve sıra dışı bir tanışma yaşayıp ve sıra dışı, olağan üstü bir düğünle evlenebilirsiniz.

Bunun için şanslı ayları sıralayacak olursam; Mart, Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos, Eylül, Kasım ve Aralık. Yılın birçok ayı şanslı açılar oluşacak beklenmedik aşk ve evlilik için. Bireysel haritanızda engel açılar da yoksa, evlilik bu sene kesin. Ve bu idealinize uygun bir evlilik olacak gibi görünüyor.

Bütün yıldızlar güllük gülistanlık değil tabii. Her an hayali hayal kırıklığına dönüştürmeye hazır bir Neptün Kovadan size hala sert açı gönderirken, ayaklarınızın her şeye rağmen yere basması gerekiyor. Yani, yıldızlar size büyük şanslar verecek bu sene ama sizin de bu şanslara hazır olmanız ve hayalinize giden yolda önünüzü tıkayan sorunları da gerçekçi bakışla görüp, yeni çözüm arayışlarıyla çözmeniz gerekiyor. Hayallerinizi heba etmemek için, gereken gerçekçi yaklaşımı ve disiplini göstermeniz gerekiyor. Sorumluluklarınızı anlayıp, hayatın iplerini elinize alın ve gereken fedakarlık ve çabayı gösterin. Oturduğunuz yerden gerçeklemez bu hayaller.

Gözünüzü de yeniliğe açın, etrafınızda oluşacak yeni şanslı enerjileri algılayın, şansın kokusunu alın derim.

Çocuk hayali olan Boğalar için de şanslı bir sene. Somut olarak bebek hayalini gerçekleştirmek için son derece verimli bir zaman.

Gelelim sakıncalı bir duruma. Hayalleriniz, ideallerinizle uğraşırken, ihmal ettiğiniz alanlardan biri sosyal hayat idi diğeri de sağlık. Sosyal hayat bu sene kendiliğinden canlanacak, kendinizi dış ortamlarda göreceksiniz, ve içinizde dolu dolu yaşama arzusu da doğacağı için, bu sizi dışa açacak ve sürprizli karşılaşmalar ile eğlenceli seyahatlere, gezmelere ve sosyal aktivitelere girişeceksiniz.

Ancak, sağlık alanı henüz ihmal ediliyor gibi görünüyor. İşte, disiplin yıldızı Satürn Temmuz 21 deyince, Teraziye tam olarak yerleştikten sonra, sağlık konusunu artık bir kenara bırakmaktan vazgeçmek, sağlık sorunlarınızla somut olarak ilgilenmek ve sağlığınız doğrultusunda gündelik hayatınıza çeki düzen vermek gerekecek.

Yılın son dönemlerini gündelik hayatı rayına oturtma, sağlık sorunlarıyla ilgilenme, yeni koşullara göre günlük sorumluluklarınızı ayarlama ile geçecek. Ayrıca, yaşça büyük akrabalar, aile büyüklerinin sağlık sorunu da ekstra sorumluluk almanızı gerektirebilecek.

Bu sene, bir ideali, amacı gerçekleştirme vesilesiyle mekan değiştirecek kişiler de olacak aranızda. Kiminiz bir gidiş kiminiz de bir dönüş yaşayacaksınız. Bu belki bir terfi, tayin veya evlilik vesilesiyle olacak gibi…

Bu arada, Haziran 7’ye kadar Aslan burcunda kalacak olan Mars evde sorun yaşatacaktır size zaman zaman. Bu evin güvenliğini ilgilendiren bir sorun olabilir, mesela elektrik tertibatı, veya hırsızlık veya evde aile üyeleriyle çatışma, yönetim mücadelesi olabilir. Makul ve pozitif yollar bulmaya çabalayın, kavga sonuç vermeyeceği gibi, sizi de evden uzaklaştırır, huzursuz eder. Ayrıca bu ruh haliniz işe de yansır. En güzeli, yıldızlar da şans vermeye başlamışken, kendinizi sosyal ortamlara atmak olur kanımca, özellikle öfkenizin yükseldiği dönemler, mutlaka ya dışarı çıkın ya da kendinizi başka şeylerle meşgul edin. Güvenlik konusuna gelince, olası sorunlara zamanında çözüm getirin. Elektrik sorunu çıkınca, hemen önlemini alın. Olası güvenlik sorununu küçümsemeyin, anlık çözümlerle güvenliği sağlama alın derim. Evde bu tür küçüklü büyüklü sorunlar için beklenmedik masraflar için de kenara biraz para ayırın derim.

Çocuk sahibi olan Boğalar da bu sene çocuklarından yana sevinecekleri gelişmeler yaşayacak. Evden mutlu ayrılışlar söz konusu olacak. Çocuğunun sağlık vs sorunu olanlar da, güzel çözümler bulabilecekler çocukları için. Ancak, yıldızlar sağlık konusunda hatalı tedavi veya teşhis olasılığı verir konumda, onun için iyi araştırmaları, tedavi için doğru yolu iyi seçmeleri gerekir diyorum. Yanlış bir teşhis olasılığını hesapta tutarak, ona göre önlem alın derim.

Bu sene sanat, siyaset veya bilimsel çalışmalarla ilgilenen Boğaların yıldızı parlıyor, kendilerini toplum önünde görecekler, adları yaptıklarıyla dikkatleri çekecek. Kamu önünde olacaklar, önemli bir ün yapacaklar. Veya ünlerini artıran önemli çalışmalarla göz dolduracaklar. Halkın taktiri ve hayranlığını toplayacaklar. Daha önceki çalışmalardan daha iyi eserler çıkarıp adlarını sağlamlaştıracaklar. Narsizmi bırakıp yaratıcı çalışmalarında gerçekçi arayışlara yönelirlerse şayet, yani asıl yeteneklerini bir kenara koyup çok da iyi olmadıkları alana heves bu sene de hayal kırıklığı getirir. Bu tür hatada inat büyük para kaybını da getirir.

Öte yandan doğru iş, hangi Boğa olursa olsun –ünlü, ünsüz – bu sene ona büyük para getirecektir.

Genel olarak Boğalar bu sene şanslı, ödüllü, somut kazanımlı bir sene yaşayacaklar.

 
Toplam blog
: 103
: 8825
Kayıt tarihi
: 18.10.08
 
 

İngilizce Öğretmeniyim. Ek olarak makale, kitap çevirisi yapıyorum. Antalyanın bir yerel gazetesinde..