Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Ağustos '08

 
Kategori
Futbol
 

Semih gol, Guiza aut

Semih gol, Guiza aut
 

semih guiza


Semih geçen sene fazla şans bulmuyordu. Ama bunu da aldırmıyordu. Çünkü o yapı olarak küsmeyen darılmayan bir futbolcu ama kejman öyle değil anladığı zaman forma alamayacağını gidiyor. Semih gibi çalışıp ben ilk 11 de oynarım demiyor. guiza bu sene ligte çok goller atacak. avrupa dada atacak inşallah. Şimdi gol atamadığına bakmayın.

Biraz uyum sorunu yaşıyor o kadar. Biraz da üzerinde şanssızlık var. Geçen maçta o güzel futbolunu gördünüz sanırım. Süper oynadı. Bir yer hariç hiç hata yapmadı. Savunma arkasına koçtu. Yalancı konular yaptı. Falan yani guizanın formu falan düşük değil ama biraz şanssız. Bu konuyu kafasına takar psikolojik bir sorun yaşarsa gerçekten formu düşer. bir futbolcuyu özellikle forvetin form grafiğini attığı goller yükseltir. İspanyada gol attıkça attı. zigo bıraksa burada da atacaktı. Ama geçen sezon kejmanın arkasında Semih, Maldonado nun arkasında ise Selçuk boşuna bekledi. Aragones iyi ve doğru olanı yaptı.
Semih olayını tam olarak açarsak bu sene daha fazla gol atacağı mevkii bakımından gözükmüyordu ama sanırım atacak. İnşallah ta atar. Sakatlanma falan olmaz. inşalah semih ve Türk olan her futbolcunun form ve oyun grafiği artar. Dileğimiz bu.

 
Toplam blog
: 352
: 3094
Kayıt tarihi
: 02.08.08
 
 

1989’da Aksaray’ın Eskil ilçesinde doğdu. İlköğretimini 2004 yılında Eskil Cumhuriyet İlköğretimi..