Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Temmuz '14

 
Kategori
Güncel
 

Sessiz olun, müslümanları uyandırmayın!

Sessiz olun, müslümanları uyandırmayın!
 

Gazze; dünyanın umursamaz bir tavır sergilediği garip şehir. Bombaların sağanak halinde yağdığı, genç yaşlı, kadın erkek demeden, kundaktaki bebeğe kadar katledilen mahzun şehir.

Yahudi toplumunun Müslümanlara karşı duyduğu öfke yeni mi sanıyorsunuz?

Son peygamberin İsrail oğullarından geleceğinden o kadar emindiler ki, Efendimizin kendi soylarından gelmemiş olması onların düşmanlıklarının başlangıcı sayılır.

Peygamber Efendimiz zamanında Medine’nin zengin tüccarlarından olan Kaynukalılar, bir Yahudi kabilesidir. Kuyumculukla uğraşırlardı. Parasal gücü ellerinde tutarlar, borç alıp verme, tefecilik, Pazar vergilerini alma hep bunlardan sorulurdu.

Kaynukaların iki tarafı da yan yana kuyumcu dükkânlarıyla dizili çarşısına, alışveriş için çıkmış bir Müslüman Hanım’ın safiyane hareketinden istifade eden bir grup esnaf, bu Müslüman Hanıma feci bir oyun hazırlar..

Zavallı kadının eteklerini, O fark etmeden iğnelerle sırtına kadar tuttururlar, bir kısmını da kadının altınlarla ilgilenirken oturduğu sedire iğnelerler. Kadıncağız işini bitirip, parasını ödemek için ayağa katlığında olan olur ve eteği baştan sona doğru yırtılır. Utancından bacaklarını örtmeye çalışan kadını aralarını alan Yahudi esnafı taciz etmeye başlar. Yoldan geçen bir Müslüman delikanlı yardıma koşa fakat onu da oracıkta dayaktan öldürürler. Bu olay Hicret yıllarında Peygamber Efendimiz ve ashabı Medine’de ikamet ederken gerçekleşir.

Sonunda bu konu ile ilgili bir ayet nazil olur ve bunun üzerine, Peygamber Efendimiz (S.A.V) ve arkadaşları Kaynuka bölgesini 15 gün kuşatmışlar, Kaynukalılara 3 gün mühlet verip, yurtlarından çıkmalarını sağlamışlardır. Çünkü onlar, Hicretin ilk yıllarında yapılan anlaşmaya uymayıp hainlik etmişlerdir.

İşte bugün de İsrail, sözde savunma hakkını kullanma bahanesi ile yıllardır süregelen bir düşmanlığı dünyanın gözü önünde sergileyerek masum insanları öldürmektedir.

Tüm dünya, Müslüman ülkeler susmuş; tıpkı, sahilde Gazze bombalanırken izleyen, alkışlayan İsrailliler gibi izlemekte, kendi dünyalarında kaybolmaktadırlar.

İsrail, Gazzeye uyguladığı ambargo ile burayı açık ceza evi haline getirmiştir. Şimdi acaba terörist kimdir? İsrail kurulmadan önce bu topraklar kimlere aitti? İsrail işgal edip devlet olmadı mı bu topraklarda?

Uyan be Müslüman! Yıllarca Arap Ülkelerini kötületen kimdi, kimin talebeleriydi?

 Bizim Peygamberimiz Hz Muhammed (S.A.V)in kendi ırklarından değil de Kureyş Kabilesinin, Haşim oğulları kolundan gelmesi, Müslümanlara duyduğu öfkenin asıl sebebidir.

Tüm ülkede başlatılan boykota karşı rahatsız olanlar, Filistin ihanetinin bedelini ödüyor diye açıklamalar yapanlar tarihi kendi tarafınıza yontmadan okuyun. Çanakkale de kimlerle kol kola çarpışıp şehit düşmüşler bir bakın.

Ölen insanlığın cenaze namazını da, İsrail menşeli ürünleri kullanıp, yiyerek beslenen Müslümanlar kılıyor maalesef.

 

E_MAİL: nuran_cal@hotmail.com

FACEBOOK: https://www.facebook.com/nuran.cal

TWİTTER: @SARENDE

WEB: www.nurancal.com

 
Toplam blog
: 35
: 501
Kayıt tarihi
: 30.04.14
 
 

1976 Denizli doğumlu olan yazar; ilk-orta-lise eğitimlerini Denizli'de tamamladı. Eskişehir Anado..