Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Aralık '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Severken Ayrılmak

Severken Ayrılmak
 

Hepimiz sevmeyi ve sevilmeyi yürekten isteriz.Yaşamla ilgili güzel hayallerimiz,beklentilerimiz vardır sevdiğimizle birlikte.Aranızdaki sevgi öyle yoğundur ki bazen konuşmaya gerek duymadan sadece gözlerinizle anlaşırsınız.Ayrı olduğunuz zamanlarda, tatilde iken ya da tek başına çay bahçesinde oturup bir bardak çay, kahve içerken aklınıza gelen ilk isim sevdiğiniz kişinin ismi olur.Beraber güler,beraber ağlarsınız bazen bir gün içinde birkaç defa arayarak ya da mesaj atarak hatırını sorarsınız.

Birbirinizle görüşebilmek için çeşitli bahaneler yaratırsınız karşılıklı.Sürekli yolunuz sevdiğinizin bulunduğu şehir’e düşer.”Geçiyordum,uğradım” dersiniz telefonla aradığınızda kendisine.Böylece günler günleri, aylar ayları kovalar.

Hiç beklenmedik bir anda ve beklemediğiniz bir nedenden dolayı fırtına öncesindeki sessizlik gibi büyük bir sessizlik kaplar içinizi ve çevrenizi.Siz sevdiğiniz kişiyi düşünüp,yaşamla ilgili güzel planlar yaparken başkaları da sizin adınıza gelecek planları yapmaktadır.Bu planları öğrendiğinizde elinizden geldiği, gücünüzün yettiğince sizin adınıza karar verenlere karşı çıkmaya çalışırsınız. Ama olan olmuş karar çoktan verilmiş ve size de o kararı uygulamaktan başka çıkar yol kalmamıştır. Artık, güzel hayallerinizin yerini kara bulutlar kaplamaya başlar.Ne güneş eskisi kadar parlak, ne de gökyüzü masmavidir. Adeta içinizdeki karanlık ve puslu hava yaşamınıza yansımıştır.

Bu iki ucu keskin kılıçta en büyük yarayı kendinize açarsınız.Acı ve üzüntü içinde sevdiğinizi aramaya ve son bir defa kendisiyle görüşmeye karar verirsiniz. Konuşurken seçtiğiniz kelimeler,istemeden gözlerinizin dolu dolu olması ya da gözlerinizi gözlerinden kaçırmaya çalışmanız içinizdeki acı,hüzün ve çaresizliği daha da bir ortaya çıkartır.Sevdiğinizden ayrılma zamanı gelip oturduğunuz masadan kalktığınızda kalbinizi de orada bırakırsınız.Böylece sadece sevdiğinizi değil sevdiğinizle birlikte en büyük hançeri kendi kalbinize saplamış,yaşamınızın rüzgarın ellerine bırakarak savrulup gitmesine izin verirsiniz.

İşte bu nedenledir ki severek ayrılanların kalbinde az ya da çok ığıl ığıl kanayan bir yara hep vardır.Aradan yıllar geçse bile dinlediğiniz ayrılık vb. şarkısı içinizde yeni yeni kabuk bağlamaya başlayan o yarayı yeniden kanatmak için yeterli gelir.

Ayrılık kalbi acıtır ama karşılıklı severken elinizde olmayan nedenlerden dolayı ayrılmak kalbi çok daha fazla acıtır ve yaralar.

(http://video.mynet.com/video/Muzik/80093/Kalp_Kalbe_Karsi_Derler/?adussid=SQt2y2BNG1)

var gaJsHost = (("https:" == document.location.protocol) ? "https://ssl." : "http://www."); document.write(unescape("%3Cscript src='" + gaJsHost + "google-analytics.com/ga.js' type='text/javascript'%3E%3C/script%3E")); try { var pageTracker = _gat._getTracker("UA-7006964-1"); pageTracker._trackPageview(); } catch(err) {}

 
Toplam blog
: 226
: 1337
Kayıt tarihi
: 26.01.07
 
 

1960 İstanbul doğumluyum. Kitap okumayı, yazı yazmayı, resim yapmayı ve yabancı dil'den Türkçe'ye..