Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

13 Şubat '08

 
Kategori
Sevgililer Günü
 

Sevgililer Günü kutlu olsun!

Bugün 14 Şubat. Bugün "Sevgililer Günü". Bugün birçok kişiye göre ticari amaçlı uydurulmuş bir gün. Birçok kişiye göre de birbirini seven insanların birbirlerine hediyeler almalarını, arayıp sormalarını, buluşup görüşmelerini sağlayan bir gün. Ya da en azından yaşamın yoğunluğundan, koşuşturmalardan yorulan ve sevdiklerine zaman ayıramayan insanların, bugün sayesinde birbirlerine zaman ayırmalarını sağlayan özel bir gün.

"Sevgili" kelimesinin sözlük anlamı:

1. Sevgi ve bağlılık duyulan.

2. Sevilen ve aşık olunan kimse, yavuklu, dost, yar, canan.

Bugün, birbirini seven bütün insanların günü.Bugün, annelerimize, babalarımıza, eşlerimize, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, "sevgililerimize" sevgimizi haykırmanın günü. Bugün aldığımız hediyelerin çok pahalı olmasına gerek yok. Çünkü hiçbir para birimi sevginin fiyatını belirleyemez. Hiçbir parasal miktarın veya hiçbir değerli eşyanın sevgiyi satın almaya gücü yetmez.

Bugün sevgilinizin sevgililer gününü mutlaka kutlayınız. Ona olan sevginizi bir şekilde kanıtlayınız. Hediye alacak kadar paranız varsa; küçük bir hediye ile ona olan sevginizi gösterebilirsiniz. Hediye alacak kadar paranız yoksa; bugünün diğer günlerden bir şekilde daha farklı yaşanmasını sağlayın. Mesela "seni seviyorum" sözünü, daha içten, daha gerçekçi söyleyin. Bu sözü söylemek de zor geliyorsa benim size önerebileceğim hiçbir şey yok.

Bugüne dair dileklerim; ayrı insanların, sevenlerin en kısa zamanda kavuşması, sevgilisi olmayanların, yalnız olanların en kısa zamanda iyi bir sevgili, iyi bir dost bulmaları, evlenme planları kuranların en kısa zamanda hayallerine kavuşmaları ve birlikte mutlu bir hayat sürmeleridir.

Herkese saygılar sunuyorum. Sizi seviyorum.

 
Toplam blog
: 301
: 1086
Kayıt tarihi
: 02.05.07
 
 

"1988 Adana doğumluyum. Oldukça başarılı bir öğrencilik serüvenimin ardından eğitimimi noktaladım..