Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Mustafa Çifci Aşk Yazarı

http://blog.milliyet.com.tr/mustafacifci

23 Eylül '13

 
Kategori
İlişkiler
 

Sevgilimin gözyaşında annemin yüzünü görüyordum

Sevgilimin gözyaşında annemin yüzünü görüyordum
 

Sevgilimin Gözyaşında Annemin Yüzünü Görüyordum


Kimi zaman hepimiz bir tuhaf oluyorduk.  Duygularımız değişiyor, uğrunda canımızı verebileceğimiz değerlerin aslında o kadar da değerli olmadığını çok geç anlıyorduk. Bazen de, istemesek de başkaları mutlu olsun diye onlarla konuşuyor, dertlerini dinliyorduk. Bazen de, kendi kendimizi bile tanımakta zorlanıyorduk. Ve çoğu zaman kendimizi güçlü sanıyor, sıranın en gözde, en göz alıcı yerine koyuyorduk. Bazen de, çabuk kırılıyor, elinden oyuncağı alınmış çocuklar gibi ağlıyorduk. Çok özlediğimiz, yanımızda olmasını istediğimiz insanın artık ne yaparsak yapalım yanımızda olamayacağının farkına vardığımızda, aslında bizim o kadar da güçlü olmadığımızı anlıyorduk. Ve kimi dostlarımız çoktan vefat etmişti. Bir çoğunu da yaşarken küçük dargınlıklarda yüreğimizde öldürmüştük.

Seninle yaşadığım çok özel, özel olduğu kadar da anlamlı bir dostluk sevgilim. Yaşamak istediğim ve yıllardır hayalini kurduğum ilişkiler seninle yaşadığım. Sen, hayalimdeki insansın. Sen, düşlerimdeki sevgilimsin. Sen, en büyük aşkımsın. Seninle, hayatımın en tatlı, en doyumsuz oyununu oynuyorum.

Belki de en derin sevda, en güzel aşk, tatlı bir söz, kuru yaprakları dökülmüş ağaçlı yollarda el ele yürümek, geniş caddelerde gezinmek, bir tahtası kırık parkın bankında oturmak, yıldızları birlikte seyretmek, seni seviyorum deyişini duymaktı. Kim bilir, belki de en güzel sevda, konuşmadan anlaşmaktı. Gecenin ortasında onu öpebilmekti. Kimseler görmese de, martılar şahitti.

 Yazar: Mustafa Çifci- www.mustafacifci.com

Kaynak: Bu eser Mustafa Çifci’nin “Aşkta Haram Olmaz” adlı kitabından alınmıştır. Her hakkı saklıdır. Yazarın yazılı izni alınmadan kopya edilmesi, çoğaltılması, dağıtılması, özet olarak belli bir bölümün başka yerlerde yayınlanması 5846 sayılı fikir ve sanat eserleri yasası hükümlerince yasaktır.

 
Toplam blog
: 297
: 523
Kayıt tarihi
: 16.04.13
 
 

Yazılarında insanı derinden etkileyen yoğun bir duygusallık, hüzün, karamsarlık ve yalnızlık vard..