Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ekim '13

 
Kategori
İlişkiler
 

Sevgilini burcuna göre öp! (1)

Sevgilini burcuna göre öp! (1)
 

Sevgilini burcuna göre öp! Aman haaa unutma!


Sevgilini burucuna göre öp! Bu sana sağlam bir Gülen Adam tavsiyesidir.

Milliyet com.tr'nin foto galerisinde okuduğum " Burçlara göre öpüşme tarzları " başlıklı haberde, burcuna göre insanların nasıl  öpüştüğü, çok ilginç bir araştırmanın sonuçlarıyla açıklanmış.

Mesela Koç erkekleri, öpüşmeye doyamadığı için en güzel dudaklı kızları ararmış! Sanki diğer erkekler çirkin dudaklı kadın müptelası!

Cesur ve deli dolu koç kadını, ilk adımı atmaktan çekinmez, öpüşmekten büyük haz duyarmış. Kadının o kadar cesuru, kimi erkeğe ilaç gibi gelse de, birçok erkeği çok korkutur genelde.

Boğa erkeği, içtenliği fantezilere tercih ederken, gerçekten sevdiğinde, gerçek bir boğaya dönüşürmüş. Herhalde yani! Akrep erkeğine benzeyecek değildi ya!

Boğa kadını, öpüşmek konusunda çok yaratıcıymış. Hatta çoğu zaman hiç yoktan öpüşme durumu yaratıp, hedeflerini tam 12’den vururlarmış. Benim için hiçbir mahsuru yok! Boğa kadınları beni diledikleri kadar öpebilirler! Boğa erkeğiyleyse; ben değil, boğa sever kadınlar ilgilensin!

İkizler erkeği; çok sakin, yavaş, hassas öpüşürmüş. Peh, peh, peh! Tuzlayayım da kokmasın!  Bir de tüğ gibi dokunurmuş sevgilisinin dudaklarına… Öpüşürken çok çekici bir havaya bürünür, her öptüğü kadında birkaç gün süren güçlü bir etki bırakırmış bu uçarı erkekler... Desenize, biz her gün öpüşsek, zinhar ikizler erkeğine yetişemeyiz! Öyleyse kahrolsun burucu ikizler olan bütün adamlar!

Neee! Biri ikizler kadını mı dedi? Bu kadını merak eden, " Hem deli olduğum, hem deli eden kadın: İkizler " başlıklı yazıma baksın. İddia ediyorum. O yazı, ikizler kadınıyla ilgili astroloji literatüründeki en iyi yazılardan biridir. E yayınlandığından beri binlerce kişi okuyup, yüzlerce kişi Facebook'ta tavsiye ettiğine göre… Böyle bir kadının nasıl öpüştüğünü de varın siz düşünün! Bir ikizler kadını öpüyorsa seni, çıldırmaya da, binbir çeşit oyuna da hazır ol. Ateşten yana da bilirsin; soğuktan buz da kesebilir dudakların! Allah seni öpen İkizler'in yüreğine merhamet versin!

Yengeç erkeği, hislerini en iyi öpüşürken ifade ediyormuş. Biz, sayı sayarken ilanı aşk ederiz sanki! Sevdiğini dudaklarıyla dilinin ateşiyle büyülermiş bu adam... Demek yengeçler ateş cambazı haaa! E baksanıza, dilini, dudağını konuşmak için kullanmıyor. Büyülü öpüşlerine alet ediyor! Vay kerata vay!

Yengeç kadınıysa, tam bir öpüşme maratoncusuymuş! İyi de... Karşısındaki adam 100 metreciyse n’olucak! Yengeç maraton koşarken, o sprinter adam sıkıntıdan patlamasın sonra! Bi de yengeç kadınları çok şehvetliymiş! Amenna! Kadının şehvetlisini kim istemez!

Aslan erkeği, öptü mü tam öpermiş. Allah’ına kurban onun! Öptüğü kadını teslim alana kadar hiçbir yere bırakmıyormuş; iyi mi! Ekmek almaya bile! O kadar yani! Öyleyse onu kendi haline bırakalım.

Aslan kadını, öptüğü adama zamanı da, mekanı da unuttururmuş. Duy da inanma! Hiç aslan kadını öpmedik sanki! Onun tek derdi, tüm ilgiyi üzerinde tutmaktır. Siz o masalları, gidip başkasına anlatın! Tamam… Öpüşme tekniği mükemmel,  ateşi de çok yüksektir ama… Aslan kadınlarını o kadar da abartmayın canım! Her kadın kendine özel; her kadın birbirine benzer. Bütün dava; nerede, ne zaman ve nasıl öptüğündür kadını…

Başak erkeği, öyle romantizm falan takmazmış. Tutuğunu koparır, azimle ve tutkuyla öpermiş kadınını… Sevgilisini çabucak keşfeder, öpücüklerini yıldırım gibi yüreğine saplarmış yarinin… Söyleyin ona, Her tuttuğunu koparmasın! Aman dikkat haaa! Tuttuğu elinde kalmasın! Başak erkeği, hem ok atar, hem kaşiflik yaparmış. Bak salıveririm ikizler kadınını üzerine… Ne kaşifliği, ne okçuluğu kalır geriye!

Başak kadınını merak edenler, “ Evlenilecek kadın başak “ başlıklı yazımı okuyabilir. Ey  " Nasıl öpüşürmüş başak kadını? " diyenler! Başak, öptüğü adam tarafından yönlendirilmeye bayılırmış. Yavaş ve hassas dokunuşlu öpücüklere dayanamaz, öpüşmek onun için büyük önem taşırmış. Öpüşmek, hangi kadın için önem taşımaz ki! Ve hiçbir öpüşmeyi unutmuyormuş başak kadını… Bak bu doğru işte! Çok az adamı seven bu kadın, çok az adamı öper tabii… Ve unutmaz öptüğü hiçbir yiğidi!…

Çok uzun yazarak canını sıkıp, ilgini dağıtmamak istemediğimden, diğer burçları bir sonraki yazımda bulacaksın. Ne dersin? Peki o zaman, anlaştık! Bir sonraki yazıda buluşmak üzere.

Not: Yazıda kullanılan görsel internetten alınmıştır.

 
Toplam blog
: 1349
: 1777
Kayıt tarihi
: 30.01.11
 
 

İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler veTanıtım, A.Ö.F. Adalet Yüksek Meslek ..