Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Şubat '07

 
Kategori
Sevgililer Günü
 

Sevginin arefesinde

Sevginin arefesinde
 

Cok uzaklarda degil aşk, burnunun dibinde. Evet, O, O'nu hissettigin her yerdedir. Ancak, biz insanlar çok yoğun duygulara sahip olsak ta, bunu ifade etmekte zorlanır, aşkın melodisini notalara dökmeyi pek beceremeyiz. Itiraf edelim acemiyiz bu konuda. Sevdiğini söylemek bu kadar zor mu? Galiba zor, eğer kolay olsaydı sanirim ne savaslar yasanirdi, ne de felaketlerin icinde yasardik.

Halbuki Sevgili, tam karsinda tavus kusu zerafetinde, butun guzelligiyle seni bekliyor. Bir cumle dokulsun dudaklarindan. En azindan bir gun olsun, sevdigini soyle korkmadan. Simaracakmis diye dusunme saatlerce, soyle sadece. Bugun hakkediyor simartilmayi, sevildigini duymayi en sevdigi insan tarafindan.

Evet sana diyorum! Ne duruyorsun, bak! gozlerimden ask okunmuyor mu, sevdanin atesi gozukmuyor mu? Dokun o aska, o atese yaksin ikimizide. Sicaktan kavrulan collerin, yagmura hasret oldugu gibi, hasretiz iste birbirimize. Dokun tenime, hisset sana olan hasretimi, titret icimdeki askin tellerini mizrabinla ey Sevgili! Ve dinle sevgimin melodilerini gozlerimden, dudaklarimdan ve dahi kalbimden.

Anla ne kadar ozledigimi, askimi senin dudaklarindan esip, ruhumu oksamasini. Sevgililer gununun arefesindeyiz, Sevgili. Haydi artik bencil olma da, yilda bir kez olsun korkmadan soyle : "Seni Seviyorum".

 
Toplam blog
: 17
: 494
Kayıt tarihi
: 09.06.06
 
 

Herşey çok güzel olacak, yeter ki ümidiniz kırık olmasın.....