Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Bu dünya üzerine gönderilmiş, yazılı olan senaryoyu oynayan, bazen sevinen, bazen üzülen, bazen kızan, bazen de isyan eden, Allah ‘ın nefesinden üflediği, meleklerin secde ettiği, aciz bir kul, bir garip Adem evladıyım. Hayat yolundaki çabam insan olabilmek, yüreklere dokunabilmek ve burada büyük bir aileye dahil olabilmek..

Devamı
 
 
Blogda ve hayatta kalp kırmamak

Affetmek,Yüce Allah'ın biz aciz kulları için açtığı kapıdan tövbe ile geçmemizi sağladığı bir yoldur.Ne mutlu ki size farkına varmışsınız.Fark etmek yolu yarılamaktır.Hayatlarımızda özel insanların olması da bir ayrıcalıktır ve onları kırmamak gerekir.Nefsimize yenilip,kimsenin canını yakmamak gerekir.İnsan olabilmek zor ve meşakkatlidir.Kolay gelsin size de,hepimiz gibi...sevgiler..

04 Temmuz 2014 00:13
Aşkın en özeli

Anlatmaya geldiğinde hepimiz aşkı çok güzel anlatıyoruz da dediğiniz gibi iş uygulamaya gelince neleri feda edebiliyoruz? Bir de çok sorguluyorsak birseyleri ve mantık bulmaya çalışıyorsak bu aşk mıdır? Güzel yazı emeğinize sağlık. ;-)

23 Mayıs 2014 15:05
Gitmek..

Güzel bir yazı,emeğinize sağlık...Nereye kaçarsan kaç,ne kadar uzaklaşırsan uzaklaş kendinden kaçamıyor insan.Bu yüzden belki de önce kendimizi sevip, affedersek, kendimizle barışırsak, aşk sandıklarımızın da belki aşk olmadığını görürüz, kim bilir?

12 Mayıs 2014 22:56
 
Toplam blog
: 0
:
Kayıt tarihi
: 18.04.14