Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

21 Ekim '09

 
Kategori
Müzik
 

Şevval Sam Konseri AKM

Şevval Sam Konseri AKM
 

Şevval Sam Konseri AKM


Şevval Sam hem ağlattı hem oynattı…

Tekrar burada sahne almak isterim…

Büyükçekmece Belediyesi ‘ne ait Atatürk Kültür Merkezi’nde sevenleri ile bir araya gelen Şevval Sam rahmetli Kazım Koyuncu’nun eserlerini seslendirirken hem ağladı hem dinleyenleri ağlattı.

Taksim AKM’nin yıkılmasının ardından Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün’ün kültür ve Sanat dünyasına kazandırdığı Büyükçekmece Kültür ve Sanat Merkezi ilk konserini Seval Sam’ın mükemmel sahne perfonmansı ile gerçekleştirdi.

Sempatik tavırlarıyla sevenlerine unutulmaz dakikalar yaşatan Seval Sam; “ Bu akşam ayrı bir sevinçliyim. Bu sahne bu ses düzeninin yanı sıra bu kadar içten bir sanatsevere seslenmek gerçekten benim için çok büyük bir onur. Eğer sizlerde uygun görürseniz bu kültür merkezinde bir kez daha sahne almak isterim” dedi.

Seval Şam’ın sevimli hareketleri ile Büyükçekmecelileri mest ettiğini dile getiren Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün; “ Sizi dinlerken ayrı bir haz aldım. Ben eminim ki bugün burada olanlarda aynı duygu içerisindeler. Büyükçekmece halkı kültür ve sanata büyük önem verir.. Siz iki bin kişiye söylerken bu zevki aldınızsa önümüzdeki sene 11.sini düzenleyeceğimiz Büyükçekmece Uluslar arası Kültür ve Sanat Festivali’nde mutlaka sizi dünya halklarıyla buluşturmak isterim” şeklinde konuştu.

Şevval Sam 'Acem Şalı', 'Yüksek Yüksek Tepelere Ev Kurmasınlar, 'Kasımpaşa' gibi eserlerin yanı sıra annesi Leman Sam'ın 'Gül Güzeli' şarkısını da seslendirerek sevenlerinden büyük alkış aldı. Hareketli şarkılarda göbek atarak hayranlarını da oynatan güzel sanatçı, programında andığı Kazım Koyuncu’nun ‘Şimdi Uzaklardasın’ adlı parçasını söyleyerek dinleyicilere duygusal anlar yaşattı.

Kaynak Bilgi ve Fotoğraflar Büyükçekmece Belediyesi Kültür Müdürlüğü ve gözlemlerim...

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..