Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Kasım '14

 
Kategori
Etkinlikler / Festivaller
 

Seyit Onbaşı anma töreni 2014

Seyit Onbaşı anma töreni 2014
 

Seyit Onbaşı Anma Töreni 2014


Seyit Onbaşı Anma Töreni 2014; Çanakkale Savaşı Kahramanımız Seyit Onbaşı Ölümünün 75. Yılı Anma Törenleri ve Tören Programı 01 Aralık 2014.

Seyit Onbaşı Anma Töreni

Tören Ulaşımı

Çanakkale Cumhuriyet Meydanı savaş toplarının olduğu yerden Çanakkale Belediyesi’ne ait bir araç etkinlik misafirlerini saat 08:30‘da alarak Mecidiye Tabyasına taşıyacak aynı zamanda 08:45 feribotu etkinliğe geleceklerin araçlarından ücret almayacaktır.

Rumeli Mecidiye Tabyası Töreni

İlk tören sabah saat 09:45’de Rumeli Mecidiye Tabyası’ndaki Seyit Onbaşı heykeline Valilik, Gelibolu 2. Kolordu Komutanlığı ve Eceabat Kaymakamlığı tarafından çelenklerin konulması ardından Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’yla son bulacaktır.

Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi Töreni

İkinci tören ise, 10.30’da Eceabat İlçesi Kabatepe Mevkii’ndeki Çanakkale Destanı Tanıtım Merkezi’nde gerçekleşecek.‘Seyit Onbaşı’ konulu sunumun ardından, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Tarih Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Muhammet Erat, Seyit Onbaşı’nın Hayatı ve Kahramanlığı’nı anlatacak. Gösterim ve sunumlardan sonra Seyit Onbaşı Anma Törenleri son bulacaktır.

KAYNAK: www.canakkalesehitlik.net

 
Toplam blog
: 8
: 786
Kayıt tarihi
: 03.09.13
 
 

1997 yılında turizm lisesine başladım. Turizm İşletmeciliği ve Seyahat Acentacılığı üzerine 2 ayr..