Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '17

 
Kategori
Sinema
 

Sinemaya yeni bir Yıldız geliyor

Sinemaya yeni bir Yıldız geliyor
 

(BASAD) Bakırköylü Sanatçılar Derneğinde Erdoğan Sıcak hocadan eğitimini başarıyla tamamlayan ve bir çok tiyatro oyunlarında yer alanbaşarılı oyuncu Hakan Salli eğitimine Zeynep Büke hocayla da devam ettirip “Pansiyon Monalisa” isimli oyununda oynadıktan sonra, oyunculuğunu daha güçlendirdi. Hakan Salli, ikinci sinema filmi “Parayı Bulduk” filminde de rolünün üstesinden başarıyla geldi.

Ersin Korkut, Afrikalı Ali, Alay Cihan, Gülsüm Alkan, Metin Yıldırım, Metin Keçeci, Tahsin Taşkın, Mehmet Kurt, Hüseyin Elmalıpınar, Vahdet Çakar, Taylan Erler, Dilek Uluer, Erol Toksoy, Serkan Dinç ve Yavuz Karakaş gibi usta oyuncularla kamera karşısına geçen yakışıklı oyuncu Hakan Salli sergilediği başarılı performansıyla filmin yönetmeni İhsan Taş ve ekibinden tam not aldı.

Birbirinden ünlü oyuncularla aynı projede yer aldığı için oldukça mutlu olan başarılı oyuncu filmde Avukat Hasan karakterini başarıyla canlandırdı.

Topluma faydalı tiyatro oyuncuları ve sosyal sorumluluk projelerinde gönüllü olarak yer almak istediğini belirten yakışıklı oyuncu paradan daha değerli şeylerin de olduğunun altını çizdi…

 
Toplam blog
: 43
: 910
Kayıt tarihi
: 14.12.14
 
 

1980 yılında Batman'da dünya'ya gelen ihsan Taş 2002 yılında sanat camiasına giriş yaptı.  Bir ço..