Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Aralık '12

 
Kategori
Mizah
 

Şirince Kıyamet Günlüklerim (1) 'Ecüc-Mecüc'ler gelmiş !..'

Şirince Kıyamet Günlüklerim (1)   'Ecüc-Mecüc'ler gelmiş !..'
 

Resim :Net'ten...


Şirince köy meydanından sesleniyorum sizlere...

Tekrardan merhabalar !..

Neler oluyor orada diye soranlarınız oluyor ?..

Evet !.. Sayın seyirciler; sevgili okurlar...

Şirince'de çok şeyler oluyor... Dün gece uyumadık... Evlerimizin dışında konakladık !.. Niye ki diye sorun ?..

Şöyle ki : Geceleyin gökyüzü kıpkırmızı kesti; ışık ışık dalga dalga  gelen göktaşı ışıkları, sanki sabrımızı yoklar gibiydi...

Tam konsantre olmuş da bu vahşi doğa olayına çekılıp kalmıştık ki karşı tepelerden aşağı doğru akıp gelen minik canlılar gördük... Beyaz ışıklar saçarak aşağı iniyorlardı. İşte kıyamet zamanı başlamıştı !..

Bunlar kesin Ecüc-Mecüc' ler ordusuydu !..

Kahraman cenderme kuvvetlerimiz tüm komando tugayımızla hücuma geçip bu yaratıkları yakalayıp köy meydanına Skoriski helikopterleriynen getiriverdiler.

Bir de baktık ki sırayla sırtararak iniyorlar... Ve de zafer işaretleri yapıyorlardı...

Herkes, Hecüc ve Mecüc'ler geldi sanarak  'yusuf.. yusuf' modundayken, gerçek anlaşılıverdi.

Meğer bunlar 'Kıyamet Tabikatı ' yapmak için dağlara çıkıp 'Kıyamet Sığınakları ' inşa eden, Çin'li ekipten başkaları değilmiş !..

' Tü Allah müstehakınızı virmesin siziiiiin !..Diyerekten soluğu gevşetmiştik ki meydan hoparlöründen güçlü bir sesle irkiliverdik...

' Tikkat.. Tikkat Şirince Sıkıyönetim Komutanınız konuşuyor!..

1- Şu andan itibaren Şirince'de ordu yönetime el koymuş ve örf-i idare ilân edülmüştüür !.. Bu geceden itibaren saat:17.00 ilaaa sabbah 05.oo arasında sokağa çıkmak yassakttıııır !..

2- Ordumuz Kıyamet Tabikatına başlamıştııır!.. Komşu uydulardan gelebilecek saldırılara karşı hazırlıklıyız. Bizden izin almadan konuşlandırılan Çinlilerin hazırladığı, 'Kıyamet Sığınağı ' yerle bir edilmiştir.

3- Tikkat... Ses gonturol !.. Öhööö !..Yedi yaşlarında, kırmızı pantolonlu bir erkek çocuk kaybolmuştur. Yanında kırmızı renkli bir dana vadır. Görenlerin insanlık namına garnizonumuza bildirmeleri,

4- Yabancı ülkelerden gelen binlerce kıyamet konuklarımız, sadece tek yönlü aldıkları uçak biletlerini,' nasıl olsa bir daha gereksiz' diyerek yerlere atarak çevreyi kirlettikleri görülmüştür.

5-Ey Millet !..Yok olacağına inandığınız bir dünyada cebinizde kalan para ya da geride bırakamayacağınız servet ne işe yaracak ki verdiğiniz para israf olmasın diye dönüş bileti almaktan bile imtina ediyorsunuz... Cebinizdeki kredi kartları, dolar ve eurolar ya da banka hesaplarınızdaki paralar yok olmuş dünyada geçer akçe mi olacaktır? 

Heh hee... Cayııırttt !..( Mikrofondan garip sesler)

5- Gece nöbetçi kafe olarak, sadece Mesut Hoca'nın bacanağı Mıtkı Beyle ortak olduğu Müzüm Kafe Pansiyon açık kalacaktır.

6- Her türlü ihbar ve şikayetlerinizi ALO:2X .oo7.34150 nolu telefona bildiriniz. İyi eğlenceler!..'

(Cayyyıııırt... Korkmaynız... Mikrofon sesi !..)

....

Eyvaah !.Bu büyük bir sorumluluktu... Şimdi tüm dünya starları, Kıyamet Günü'ne kadar her gece bizim Müzüm Kafe'de eğleneceklerdi.. Derhal, eğlence ve yemek proğramlarımızı değiştirmeliyiz ve menüyü zenginleştirmeliyiz.

Asgari ücretle işe aldığımz, Ancelina Joli kızımız, bize yardım ederken Brad Bit damadımız, 7 çocuğuna kendisi bakmalıydı !..

Ayrıca, acilen, alt katını kafe yaptığımız pansiyonun üstüne kaçak katlar çıkmalıydık...

Bahçedeki patiskadan yaptığımız çadırları kaldırıp yerine Antalya'daki Moseidon tatil Köyümüzdeki, Mon Kişot türü bungalov evlerimizi konuşlandırdığımız isabet oldu.

Dün gece sıcaktan piştik diye sevinen konuklarımıza odalarının bitişiğinde inek ahırı olduğunu ve sıcaklığın bir kısmının oradan geldiğini iyi ki söylemedik.

Kazandığımız paraları, baldızın bazlama ambarının içinde sakladığımı da söylemediğimiz isabet olmuştu.

Yarın gelecek olan Maya Patronlarını ağırlamak için de hazırlık yapmalıydık...

,,,,,,,,,,

Yarın : 'Maya'ların teşrifi ve dini ritüeller...' isimli blogumu okumadan evden çıkmayınız !..Saygılar..

 

.......

-

 

 

 
Toplam blog
: 1521
: 1639
Kayıt tarihi
: 23.06.07
 
 

İnsan yontmakla geçti ömr-ü baharı... Güzel ve canlı heykeller yaptı... Kimisinin içi çabuk boşal..