Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ocak '08

 
Kategori
Spor
 

Şişirme başarılar

Ülkemiz de maalesef insanları gaza getirme konusunda müthiş bir ortam var. Oyuncularımızı bir film ile oscara aday gösteriyoruz, şarkıcılar ilk albümleri ile sanatçı sıfatını alabiliyorlar.

Spor dünyamızda bunun son örneğini de Bülent Korkmaz ile yaşadık. Çok başarılı geçmiş bir futbol yaşamından sonra antrenörlük kariyerine başlamaya karar verdi. İsmine baktığınız zaman başında bulunduğu takım için en azından medyanın ilgisini oraya çekmek için oldukça cazipti.

Kısa kariyerinde neler yaptı peki Bülent Korkmaz. Gençlerbirliğin de Messut Bakkal hocanın yardımcılığını yaparken yarım sezonda istifa etti verdiği röportajı çok iyi hatırlıyorum artık antrenör olarak misyonunu tamamladığını söylüyordu. Daha sonra Erciyes sporun başına geçti. Onun gelişi ile takıma bir hava geldi yukarıda bahsettiğim medya desteği ile de kümede kalma ihtimallerini son haftaya kadar taşıdılar sonuçta düştüler. ligin bitmesine 3-4 hafta kala kurtarma şansları varken ısrarla istikrardan yana olduğundan, bu takımla uzun vadeli sözleşmeyi kabul ettikleri için beraber olduğunu, bu seneyi değil gelecek yılları düşündüğünden bahsediyordu. Oynadıkları son 2 final maçını kaybettikten sonra büyük sürpriz gerçekleşmedi ve küme düştüler. 2 sonra ne oldu Bülent Korkmaz istifa etti ve hemen Bursasporla antlaştı. Bulunmaz hint kumaşı olmadığına göre bu ortam daha önce hazırlanmıştı.

Neyse Bursaspor ve Gençlerbirliği başarısızlıklarından bahsetmeyeceğim. Yarım sezonda iki takımdan kovulmayı başardı iki takımında beklide son yılarda ki en kötü yerlerinde bırakarak.

Böyle bir şişirmeyi en son benim hatırladığım İlyas Tüfekçi yaşamıştı. Karabükspor u mucize yaratmaya son 90 dakikaya kadar taşımız maalesef başarılı olamamıştı. Sonra ne oldu İlyas Tüfekçi de ortadan kayboldu.

Sevgili Bülent Korkmaz şu gerçeği kabul et bence sen daha yolun başındasın bu ülke Zico nun hocalık kariyerini bir sene tartıştı yeni yeni kabulleniyor. Bu ülkede Hagi harcandı.

Bence hazır boştayken kendi kendine düşün. Takım arkadaşlarım Suat Kaya, Arif Erdem neden böyle yapıyor ya da eski hocalarım Fatih Terim, Mustafa Denizli neler yaptılar eminim sana bir fikir verecektir.

 
Toplam blog
: 16
: 380
Kayıt tarihi
: 19.11.07
 
 

74 İzmir doğumluyum. Göztepe taraftarıyım 6 yıldır iş sebebiyle İstanbul da yaşamaktayım. 9 Eylül ün..