Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ocak '09

     
    Kategori
    Oyuncaklar
     

    Şişme Oyun Parkı park

    15 yıllık tecrübesiyle BALORAMA ; şişme oyun parkları , oyun alanları , dev balon ve şişme çocuk oyun parkı dizayn ve üretiminde geliştirdiği verimli sistemler sayesinde sizlerin istekleri doğrultusunda en kaliteli ve uygun fiyatlı ürünleri sunar. Alanında usta teknik elemanlarımız her an sizlerin isteklerine 100% cevap verebilmek için çalışır. Tüm ürünlerimiz garantimiz altında olup uzun yıllar sizlere hizmet etmeleri için üretilirler.

    TİCARİ ŞİŞME OYUN PARKI İŞLETMESİ KURMAK İÇİN GEREKENLER İlk olarak şişme oyun parkı kurulacak yeri belirlemek ve kira konusunda anlaşmak gereklidir. Kiralamada öncelikli alanlar ; festival alanları, kültür parklar, şehir içi park alanları, çay bahçeleri, AVM iç alan ve otoparkları, carrefour, kipa vs. süpermarket otoparkları. Şişme oyun parkı kurulacak alan Belediyeye ait ise kira işlemi sonrası zabıtaya dilekçe ile bildirilmeli veya belediyeye işletme açıldığına dair dilekçe verilmelidir. Bu işlemler sonrasında işyeriniz varsa kendi üzerinizden olan işyerinin hizmetler bölümüne bizden alacağınız faturayla beraber Oyun Parkı ekletmeniz gereklidir. Eğer kayıtlı iş yeriniz bulunmuyorsa bir muhasebeciyle anlaşıp kolaylıkla kayıt yaptırabilirsiniz. Kayıt işlemi sonrası giriş fişi bastırmanız gereklidir aksi taktirde maliyeden ceza alabilirsiniz.

    ŞİŞME OYUN PARKI KULLANIM ALANLARI

    Okullar, kreşler, rehabilitasyon merkezleri, işletmeler, dinlenme tesisleri, çay bahçeleri, parklar, villalar, yazlıklar, tatil köyleri, oteller vs.
    Ürünlerimiz sabit bir elektriğin ve gece kullanılacaksa ışıklandırmanın olduğu her alanda kullanılabilir.

    http://www.balorama.com.tr

     
    Toplam blog
    : 1
    : 2443
    Kayıt tarihi
    : 09.01.09
     
     

    İstanbul Halkalı' da ikamet etmekteyim. Balorama Ltd Şti pazarlama sorumlusu olarak 2000 yılından be..