Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Haziran '15

 
Kategori
Bebek - Çocuk
 

Sizin bebeğinizin çantasında neler var?

Sizin bebeğinizin çantasında neler var?
 

Sizin bebeğinizin çantasında neler var?

Bebeğimizin ilk günlerinden itibaren dışarı çıkmak, dışarıda emzirmek, altını değiştirmek ve uyku bizi zorlayacağını düşünürüz. Hem kendimizi hem de bebeğimizi eve hapsediyoruz. Mecbur kalıp da dışarı çıkmamız gerektiğinde ise endişeleniyoruz.

Evet; ilk günlerde çok kolay olmasa da zaman geçtikçe kendimizce düzen oluşturuyor ve dışarıda bebeğimizle çok rahat zaman  geçirebiliyoruz. Bunun için yapmamız gereken en önemli şeyden bir tanesi bebek çantamızın kullanışlı, hafif ve ergonomik olmasıdır.

Sokağa çıkma konusunda önceden hazırlanmış bebek çantaları çocukla olan iletişimi hızlandırmak, annenin her istediğine kolaylıkla ulaşabilmesi açısından en güzel çözümdür. Bebeğinizin ihtiyacına göre hazırlarsınız, akşam bebeğiniz uyuduğunda kirlenen- eksilenleri gözden geçirirsiniz böylelikle gün içerisinde her zaman minik bir kurtarıcınız olur.

Bebeğimizin çantasını hazırlarken, şunlara dikkat etmelisiniz:

Her an elinizin altında bulunması gereken eşyaları, çantanızın rahatça ulaşabileceğiniz bir gözüne yerleştirin. (biberon, emzik, su, losyon, bebek bezi, ıslak mendil, oyuncak gibi...)

Bebeğinize giymesi için hafif giysiler ve yazın güneşten korumak için şapka almalısınız.

Bebeğinizin bakımı için gereken malzemeleri de eksik etmeyin. Bebek kremi, tarak, ve en önemlisi yazın bebeğinizi güneşten korumak için yüksek koruyucu faktörlü güneş kremini almayı unutmayın.

 

Geçtiğimiz gün çok güzel bir bebek çantası ile tanıştım. Sizlere de bahsetmek isterim. Travel Mom !! Son dönemlerde gördüğüm en iyi ürünlerden bir tanesi.

2si bir arada 1 katlanabilen bebek seyahat çantasının 5 içi muhafazalı depolama cebi var. Bebeğinize ait her şeyi bu ceplere yerleştirebilirsiniz. Termos ve biberon için ayrı file cepleri mevcuttur. Yaralanmaları önlemek için sivri köşesi bulunmayan bu ürün, sağlam, uzun ömürlü olmasıyla birlikte kolayca taşınabilir. Üretimde kullanılan ana materyalleri kaliteli ve çevre dostudur.

Çok amaçlı kullanıma uygun PEVA ile kaplanmış 5 cebi biberon vb. eşyaların sabit ısıda kalmasını sağlamaktadır. Hem bebeğinizin eşyalarını yanınızda taşırken, aynı çanta içinde bebeğinizin altını değiştirebilir, uyutabilirsiniz. Süper değil mi?

Dışarı çıktığınızda bu çantayla bebeğinizin altını nerede değiştireceğinizin ya da seyahat ederken örneğin uçaktayken bebeğim uyursa nerede yatıracağım derdi bu çantayla olmayacak. Bu nedenle çok beğendim. Siz de beğendiniz mi?

Daha detaylı bilgi için; www.travelmom.com.tr bakabilirsiniz.

Rahat ve kullanışlı bir bebek çantasıyla hem siz hem de bebeğiniz rahat edeceksiniz. Çok kullanışlı bu bebek çantasını tüm annelere tavsiye ederim. #bebeimgeliyortavsiyeediyor

 

www.bebeimgeliyor.com

 
Toplam blog
: 198
: 1218
Kayıt tarihi
: 07.04.09
 
 

Ben  Bebeimgeliyor Doğuma Ve Bebeğe Hazırlık Eğtim Programlarından oluşan hamile eğitimleri verme..