Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

21 Aralık '15

 
Kategori
Müzik
 

Sizin için dinlediklerim…

Sizin için dinlediklerim…
 

Harun Kolçak


Yaz mevsimi bu hallerde olacak .
 
Son zamanda yapılan albümler ve şarkıları konuşulacak olan ilk sırada sanırım Hande Yener var iyi bir bir emeğin karşılığı olan bu albüm sizlere sunuldu bakalım beğenilecek mi ?
 
Hande Yener Poll Production etiketi ile Polat Yağcı’nın yapımcılığını üstlendiği , Hande Yener prodüktörlüğü ile  sunulan yeni albümü "Mükemmel" ile müzik marketlerde yerini aldı! 14 yeni şarkıdan ve 2 cover şarkıdan yer alıyor albüm 2 CD'den oluşuyor.
 
"Mükemmel" albümü için Selim Akar'ın marka danışmanlığında Tayfun Çetinkaya'nın objektifine "Mükemmel" pozlar veren Hande Yener, Fotoğraf ve kıyafetleri ile de çok konuşulacak  Sezen Aksu'nun "Bir Kış Masalı" eseri ve sözü Fikret Şeneş müziği Peter Yellowstone'a ait olan daha önce Ajda Pekkan tarafından yorumlanan "Bir Köşede Yalnız"' isimli cover şarkıların yeni düzenlemeleriyle sevenlerine yenilik katacak .
 
Sözü Berksan, müziği Turaç Berkay Özer & Berksan  imzası taşıyan "Unutanlar Gibi" şarkısında Hande Yener'e son dönemin etkili yorumcusu Mehmet Erdem ile yaptığı düet  ise çok konuşulacak gibi .
 
İkinci olarakta ...
 
Klibini izlediğim bir parça Sıla’dan
 
Parça  "Yeni Ay" albümünün ilk video klibi “Vaziyetler”
 
Müzik dünyasının gündemi olan Sıla, albümün ikinci video klibi için; sözleri kendisine, müziği Efe Bahadır'a, düzenlemesi ise İskender Paydaş'a ait olan "Yabancı" parçasını seçti.
 
Klip İTÜ Taşkışla Kampüsü'nde çekildi, video klibin çekimleri yaklaşık bir gün gibi kısa bir sürede tamamlandı. Yönetmenliğini Ergin Turunç üstlendi bu çalışmanın görüntü yönetmenliğini ise Soykut Turan yaptı.
 
Diğer seçeneklerimiz ise …
 
Heyecan yüklü bir parça Katy Perry ‘nin Roar  parçası yine yüklediği enerjisini bu yeni parçaya da ekleyerek izlenme rekorları kırmış you tube listelerinde
 
Yaz Mevsiminin heyecan uyandıracak bir albümünü daha yakaladık
 
One Love, One Rhythm - The Official 2014 FIFA World Cup Album yaz sıcağına uyarlanan ve futbol’un bu coşkusunu müziğe taşıyan, kıpırdayan bir hareket olarak nitelendirilebilir, Çalışırken dinlemenizi öneririm.
 
İşte işin ilginç gelen kısmı yorumun sadeliği ile birleşen tadı diğerlerinden farklı olan bir yaklaşım…
 
Steven Wilson - Cover Version  dinlenilesi parçalar var , sadelik ruha hafif dokunuşlarla yol alıyor . En beğendiklerim arasında .
 
Yeni yaza damgasına vuracak parçalara ulaşmanız ümidiyle , Müzikle yol almanız  güzel anlarda dinlemeniz seçeneğimiz olsun sevgiyle  kalın .
 
Görünürde beklenen iki şahane konserimiz var izleyiciyi ayakta tutacak iki konser biri Metallica, Metallica By Request dünya turnesiyle İstanbul'da! Olan şahane kaçırılmayacak konser hala yaşlanmadıklarına şahit olacaksınız Bu özel Metallica konseri, Pozitif Live organizasyonuyla 13 Temmuz Pazar günü İTÜ Stadyumu'nda gerçekleşecek. Şimdiden rahat giyinin sıkış sıkış yol alabilmeye hazır olun diğer konserimiz ise iddaalı bir seyir sunacak.
 
Avea ile Yıldızlar Açıkhava Sahnesi'nde!
 
19 Haziran - 25 Eylül tarihlerinde sevdiklerinizi sıra sıra konser sahnesine çağırıyor kimler mi var?
 
Mfö Türk pop müziği’nin  aşk devrimcileri , Sıla iddaalı kimliği ile,  Beyefendi ses tonal’i ile Zülfü Livaneli , dinamik topluluk Anadolu Ateşi , Gülmek için Güldür Güldür , tartışılmaz ses netliği ile Sertap Erener ,Ses ve biçim terbiyesi ile Erol Evgin , Aşk Şarkılarının en güzel tarifçisi Kenan Doğulu, fazla Söze gerek duyulmayan KardeşTürküler Sahnesi'nde Sezen Aksu - Ara Dinkjian,Süper Star Ajda Pekkan ve Dev ses Muazzez Abacı , Karadeniz müziğinin genç temsilcisi Selçuk Balcı , Pop müziğin Kraliçesi Nilüfer , güldürme garantisi veren Tolga Çevik Arkadaşım Hoş geldin ,  müziği ve felsefesi ile 41 yıldır zirvede olan sanatçı İlhan irem , Türk pop müziğinin önemli berrak  kadın şarkıcısı Göksel, Akdeniz'in büyülü iki sesi Ziynet Sali ve Despina Vandi bu isimler bu konserlerde buluşacak benden haberini duyurması…
 
Yeni Albüm Harun Kolçak’tan olacak Harun Kolçak Kanseri yendi, Niran Ünsal ile düet yaptı!
 
Bendeniz’in yerini Niran Ünsal aldığı Söylentileri bile gazetelerde
 
İki buçuk yıl süren kanserle mücadelesini yenen Harun Kolçak, şimdilerde ilk kez post-rock tavrından bir albüm çıkartacak olmanın beklentisini ve heyecanını yaşıyor. Albümün prodüktörü ise ünlü sanatçı Niran Ünsal oldu… Mayıs ayında çıkması planlanan  Ünsal’ın sahibi olduğu Nü Müzik’ten çıkacak olan albüm daha çıkmış değil  albüm  birçok sürprizi de içinde barındırıyor bilginize olsun iyi dinlemeler.
 
Toplam blog
: 46
: 193
Kayıt tarihi
: 13.09.11
 
 

1982 yılı İstanbul doğumluyum. ilk öğrenimi'mi İstanbul'da tamamladım. 2008 yılında Yıldız Teknik..