Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Kasım '18

 
Kategori
Eğitim
 

Sosyal Medyada Kapadokya'dan Bir Kare

Sosyal Medyada Kapadokya'dan Bir Kare
 

FlyingTheNest Facebook


Geçenlerde Avustralyalı gezgin ve fotoğrafçı bir çifte tesadüf ettim. Çiftin, FlyingTheNest adını verdikleri bir blogları var. Türkiye notlarına bakmanızı tavsiye ederim.

Facebook sayfasında da giriş resmi olarak ekli fotoğraf karesi yer alıyor. Kapadokya'dan bir kare görmek insanı iyi hissettiriyor öyle değil mi?

Blog," Avustralya’daki en iyi Seyahat Vlogger"larından biri (100.000’ten fazla Abonesi var), "Covermore Ultimate Traveler" Yarışmasının Finalisti, "Gezegen" Yarışmasında üçüncülük ödülüne sahip bulunuyor.  "Ev'in En İyi İşi" adlı yarışmada (17.000 başvuru arasından) ikincilik ödülü..

2 milyondan fazla ziyaretçisi olan blogun 240.000'in üzerinde sosyal medya takipçisi blunuyor. YouTube kanallarında 17 milyondan fazla görüntüleme ve 100.000'den fazla abonesi bulunuyor.

İzleyici ve okuyucu kitlesinin büyük bölümü Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, İngiltere ve Avustralya’dan 18-34 yaş arası takipçiler..

Stephen ve Jess blog çalışmalarına 2014 yılında başlamışlar. Bu tarih sanıyorum onların lise dönemlerine denk geliyor. Lise derslerinin içeriğini de sanat, kültür, gezi, tarih, fotoğraf, tasarım gibi dersleri oluşturmuş ve çift bu çalışmaların herbirini birer projeye çevirme ve sevdikleri alanları bir potada toplayarak sevdikleri işe dönüştürebilme şansını yakalamışlar.

Bu şansı onlara kimse vermemiş gündemi ve trendleri takip ederek kendileri yaratmışlar!

Şu anda dünyanın dört bir tarafından gazete, dergi, tv, gezi ajansları, kültür forumları gibi kurum ve kuruluşlarla çalışmaktalar..

Bu iki gencin anne ve babalarının  çocuklarını nasıl teşvik ettiklerini ve bu iki gencin nasıl motive olduklarını bir anne olarak şahsen çok merak ediyorum. Öğrenme imkanım olursa sizinle de paylaşacağım..

Bu paylaşımın çocuklarımız için ilham verici ve yayılmaya değer olduğuna inanıyorum.

Mutlu bir perşembe dileklerimle..

 

 

 
Toplam blog
: 57
: 176
Kayıt tarihi
: 25.09.18
 
 

2016 yılında bir devlet anaokulunda "Shared Melodies", (Paylaşılan Melodiler) adıyla bir eTwinnin..