Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Ağustos '11

 
Kategori
Pazarlama
 

Soyal medyanın güçlü ayağı e-bülten ile pazarlama

Soyal medyanın güçlü ayağı e-bülten ile pazarlama
 

SOSYAL MEDYA HIZLANDI 

İletişimin her geçen gün artması facebook, twitter, vb Sosyal medyanın da başarılı olarak gelişmelere ayak uydurduğunu görüyoruz. Bu ve benzeri Pazarlama stratejileri her gün gelişmekte... Biz pazarlamacılarında bu yeniliklere ayak uydurmaktayız. 

E-BÜLTEN NİÇİN GEREKLİ? 

Ürün ve hizmet ağırlıklı tanıtım yapan biz pazarlamacılar için uygun olan tanıtım araçlarını kullanmak herkesin yaptığı bir gerçek. Bu tanıtım gerçeğine ekstra bir destek de e-bülten göndererek sağlayabiliriz. E-bülten de ilgili konuya özel metin, ve resim ile konuya özel bir çalışma da gerçekşetirilebilir. 

Konusunda uzman bir grafik tasarımcının hazırlayabilir veya sizde düşündükleriniz bir a4 kağıdına dökebilirsiniz. pait gibi bir programda düzenleme yaparakda bir ebülten oluşturma şansınız var. 3-4 saniye bir zamanınız var bu kısa zamanda slogan ile detaya inmeden ilgi çekeceksiniz. Ardından konuyla ilgilenenlere ana hatları ile anlatacağız. İlgili biriyse mutlaka iletişim bilgilerine kadar herşeyi inceliyecektir. 

SAKIN SADE OLMASI İÇİN KASMAYIN? 

Orjinal ise e-bülten varsan biraz tasarımı zayıf olsun. "Koşarken belli olmaz! " atasözüyle tasarım zayıfsa hizmet ve ürün başarılı ise yine de satar endişelenmeyin. Fakat e-bülteni fikir ve tanıtım özellikleri konusunda 

  • Avantajlar,
  • Fırsatlar,
  • Korku ve risklerden kısa geçebilirsiniz.

DÖNÜŞLER OLUMLUDUR. 

Satış yapmak zorundayız. uzun sürede satışa destek sağlayan e-bülten, email-maketing gibi çalışmalar olumlu dönüşler sağlıyacak, sizi ara ara güldürecek 

 
Toplam blog
: 4
: 566
Kayıt tarihi
: 10.08.11
 
 

Grafik Tasarımcı, metin yazarı, düşünür yazar çizerim...