Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Haziran '13

 
Kategori
Güncel
 

Sözleriyle 76 milyonu, kalbiyle AKP tabanını kucaklıyor!..

Sözleriyle 76 milyonu, kalbiyle AKP tabanını kucaklıyor!..
 

 

Sözleriyle 76 milyonu, kalbiyle AKP tabanını kucaklıyor!..

 Gecenin ilerleyen karanlık saatlerinde TV ekranları Fas’a ziyarette bulunan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kral VI. Muhammed tarafından kabul edilmemesinin hayal kırıklığı içinde ‘yorgun’ ve ‘moralsiz’ görünüyordu

Başbakan Erdoğan, Gezi Parkı eylemlerinde çevre duyarlılığı olanların ‘iyi niyetlerinin’ kötüye kullanıldığını vurguladı.

Başbakan Erdoğan, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın özür dilemesine ilişkin; ‘Gerekli açıklamaları yaptı. Aşırı gazla alakalı üzüntümüzü dile getirdi’ dedi.

Ancak duygularımız ne kadar olumsuz da olsa bizlere verdikleri ‘bilgiyi’ değerlendirmeliyiz

Fakat Başbakan Erdoğan ‘aynı hamam aynı tas!’

AKP otobüsünden yaptığı konuşmada Kuzey Afrika ziyaretinden hala ‘kızgınlık’ ve ‘öfkesini’ ‘kontrol altına’ almadan geri döndüğünün işaretlerini veriyordu.

Onun deyimiyle ‘marjinal gruplar‘ veya bir avuç ‘çapulcuda’ korku yaratarak’ ‘güç,’ ‘kontrol’ ve ‘baskı’ ‘şeytan üçgeni’  ile bu ülkeye ‘totaliter lider’ olma yolundaydı.

Atatürk Havalimanı’nda karşılayamaya gelen AKP’liler Erdoğan’a “Yol ver gidelim Taksimezelim” sloganını ısrarla sürdürmeleri bizleri hayrete düşürdü.

Başbakan Erdoğan slogan atan AKP’lilere ‘sessiz’ kalmakla ‘ezmeleri’ için‘onay’ verdiğinin işaretini yapıyordu sanki

Ayrıca AKP’liler Erdoğan’a “İstanbul burada Çapulcular nerede” şeklinde slogan atarken; ‘savaş baltaları’ kınından çıkıyor.

Başbakan Erdoğan, bu ‘tehditkar’  sloganlara ‘sessiz’ ve ‘ilgisiz’ kalmakla 76 milyonun duygularını dikkate almazken; ‘evinde ZORLA tuttuğu %50’yi’ yüreklendirmek anlamı taşıyordu.

Diğer bir ifade ile Başbakan Erdoğan; “Bir taraftan tavşana kaç” derken; diğer taraftan “tazıya tavşanı tut” talimatı veriyordu

Başbakan Erdoğan, ‘birleştirici’ değil, ‘ayrıştırıcı’ bir konuşma yapmıştı

Başbakan’ım su üstüne çıkan Türkiye’nin ‘Sosyolojik risk’ ağırlığını taşıyabilecek misiniz?

07.06.2013, Türkiye 

 
Toplam blog
: 392
: 908
Kayıt tarihi
: 27.11.11
 
 

1951 Muğla doğumluyum. Ege Üniversitesi İktisadi ve Ticari Bilimler Fakültesi'ni 1974 yılında bit..