Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

08 Şubat '14

 
Kategori
Burçlar
 

Şubat 2014 burç yorumları/ Merkür geriliyor iletişime dikkat!

Şubat 2014 burç yorumları/ Merkür geriliyor iletişime dikkat!
 

2013 yılının sıkıntıları 2014’te devam ediyor mu? Biraz daha gerilimli günler 2014 ün ilk 6 ayında da devam edecek! 21 Ocak'tan sonra Güneş Kova burcunda ilerlemeye başladı.

Sosyal konularda ilginç bir ay geçireceğiz, hukuksal problemler gündeme gelecek. Toplumsal olaylar bizi yoracak gibi görünüyor. Bilgisel seminerler  ve araştırmaya yönelik çalışmalar yapabiliriz. Ay boyunca Merkür geri hareketini yapacağı için, teknolojik araçlarda arıza çıkabilir.

Trafiğin de karışık yaşanacağı bir ay olacak. Terazi'de ilerleyen Mars birçok aksilikleri de beraberinde getirecek. Büyük aletlerin bozulma olasılığı daha fazla olacak. Zihinsel faaliyetlerin dışa vurulmasıyla, halkla ilişkiler gündeme gelecek.

Karşımızdaki kişilerin duygularını çabuk kavrayarak hızlı düşünmek için ekstra çaba sarf etmemiz gerekebilir. Başkalarının hakkımızda düşüncelerini hissederek davranışlarımızı ve kullanacağımız metotları yaşama geçirirken zorlanabiliriz.

Bilim adamlarını, gazetecilerin, basın ve yayın kuruluşlarının ilginç bir ayı olacak. Fazla konuşkanlık ve hareketlilik bazen küçük kazalara neden olabilir. Disiplinli olmamız gereken bir ay. Aksi halde, fırsat kayıpları da yaşayabiliriz.

14 Şubatta Dolunay Aslan'da gerçekleşecek. Kova'da geri giden Merkür’le Güneş etkileşim içinde olacak. Özgürce aşklar söz konusu. Duygularımızı ifade ederken, aşırıya kaçabilir. Ay boyunca Venüs'ün Oğlak'taki ileri hareketi aşk konusunda eski sertlikleri ortadan kaldıracak.

KOÇ

İş hayatınızda ve ilişkinizde yaşadığınız minik tartışmaları büyütüp eski defterlerle bir araya getirerek, olayı daha da zor hale sokuyorsunuz. İnadınızı bazı konularda kenara koymanız ve sevdiğiniz kişiyi üzmek yerine, dinlemeniz gerekir.

İş demek, uyum demek, bunu da yaşayarak öğrenmelisiniz. Direttiğiniz her hareket profesyonelliğinizden çalacaktır.  Sükunet ise size daima artı puan olarak geri dönecektir. Kendinizi gergin hissettiğiniz sürece verimliliğiniz azalacak, bu yüzden kendinize bir tatil verin ve rahatlayın.

14 Şubat Sevgililer Günü dolunayla karşı karşıyayız. Cinsel istekleriniz artabilir. Yalnız koçlar, anlık hoşlanmalarla sonu olmayan ilişkilere başlayabilirsiniz. Kalbiniz doluysa geçici heveslerden durulmalı.

3-9 Şubat haftası: Hafta sonuna doğru, Merkür geri hareketine başlayacak. Bu durum çalışma hayatımızla ilgili her konuda çok dikkatli düşünmemiz gerektiğini gösteriyor. Ancak ay sonuna doğru, Merkür gerileme hareketi sona erdiğinde, özgürce fikirlerimizi öne sürebilir, projeler yapabilir, bir grup içinde kendimizi gösterebiliriz. Devam eden işimizden memnunsak, maddi anlamda da doymak isteyeceğiz.

10-16 Şubat haftası: İşimizle ilgili yaptığımız fedakarlıkların, çalışmalarımızın maddi ve manevi anlamdaki karşılığını almak istiyoruz. Bir yandan şartları gözden geçireceğiz diğer yandan çıkarlarımızı gözeteceğiz. Eğer memnun değilsek birçok şeyden, şöyle bir iş araştırmalarında bulunabiliriz. Ancak unutmayalım, Merkür, geri hareket dönemindeyiz, hedeflerimizi ve yapmak istediğimiz yenilikleri, değişimleri gözden geçirmemizde yarar var. Hafta sonuna doğru iş ve ortaklık ilişkilerini, sözleşmelerimizi, ileriye dönük bir şekilde tekrar ele alalım.

17-23 Şubat haftası: Bu hafta çalışma hayatımız ve başkalarıyla olan iş ilişkilerimizi, paylaşımlarımızı gözden geçirmemiz gerekecek. Arzu etmediğimiz durumlar bizi bir hayli sıkıştırabilir. Hem proje ve yenilikler üzerinde çalışmak hem de dağılmadan işlerimizi bir düzene koymak durumundayız. Bu da baskı yaratıcıdır.

24-28 Şubat haftası:  Kafamızı karıştıran problemlerin de çözümü gerekiyor. Yoksa bir hayli zorlanabiliriz. Otorite konumundaki kişilerin biraz daha anlayışlı davranmasını bekleyeceğiz. İş başvurularında, para ve çalışma şartları işimize gelmediği için beklemede kalabiliriz. Hafta sonuna doğru, Merkür geri hareketi sona erecek. İş anlamında kafamızın içindekileri yerli yerine oturtarak ilerlemek kolaylaşacaktır.

BOĞA

Değişim rüzgarlarını hissediyor musunuz? Hem karakterinizde hem de hayatınızda gözle görülür şekilde yaşanan değişiklikler sizi tedirgin etse de, hepsinin bir mutluluk kaynağı olacağını açıkça göreceksiniz.

Kendinizi yeni bir ilişkiye hazır hissetmiyor olsanız bile, eli kulağında olan bu ilişki için kendinizi ona bırakmaktan başka yapabilecek hiçbir şeyiniz yok. Tadını çıkardığınız “Kaçan kovalanır’’ mantığından da vazgeçtiğinizi kendiniz de gördüğünüzde memnuniyetsizlik neredeyse imkansız hale gelecek. İşinizle alakalı değişimler için ise daha sabırlı olmalısınız.

İş çevrenizden biri kalbinizi çalabilir. Karşı cinsi etkiniz altına alacaksınız. Yoğun duyguların yaşanacağı bir ay. Yakıcı duygularınızı gizlemeyi becereceksiniz.

3-9 Şubat haftası: Hafta sonuna doğru, iş tercihlerimizi ve sosyal anlamdaki paylaşımları tekrar ele almamızı gerektiren Merkür geri hareketini şimdiden göz önüne almanızda yarar vardır. İş ortaklıklarında ise, mutlaka iyice düşünmek gerekiyor. Hafta sonuna doğru, yaratıcı özelliklerinizi, yeteneklerinizi sergileyebileceğiniz ortamlarda bulunabilirsiniz.

10-16 Şubat haftası: İş hayatında bu hafta bir yandan bireysel anlamda kendimizi gösterme hevesimiz yoğun diğer yandan insanlar üzerinde özellikle güçlü bir tesir yaratmak istiyoruz. Bu iki istek baskı yaratıcı olduğu kadar, kararlılık da vericidir. Merkür geri hareketini göz önüne alırsak, iş hayatımızla ilgili meselelerde ani karar değişikliklerinden uzak durmakta yarar var. Gözlemde bulunalım. Neler yapmak istiyoruz, şu andaki mevcut durumumuz nedir, bunlar üzerinde duralım. İş tercihlerinizi yapmadan önce lütfen iyice inceleyiniz. Ani kararlar vermeyiniz.

17-23 Şubat haftası: İş anlamında zorlayıcı ancak bir o kadar da mücadeleci görünümler bu hafta etkilidir. Merkür geri hareketi, özellikle sizi baskı altında kaldığınızda beklenmedik kararlar vermeye zorlayabilir. Biz bilinçli olmak, olasılıkları iyi hesap etmek durumundayız.

24-28 Şubat haftası: Haftanın başındaki görünümler, çalışma hayatınızla ilgili konularda size bir yandan disiplin sağlarken, diğer taraftan da, ortaklık ve iş anlamında taviz vermeyeceğinizi de işaret ediyor. Bir değişim ve yenilenme sürecindesiniz. Zaman zaman bunalıyor, yönünüzü bulmakta zorlanıyorsunuz. Ancak sizin için neyi gerekli olduğunun da gayet farkına varacaksınız.

İKİZLER

İş hayatınızda önünüze gelecek olan yeni projeleri tamamen değerlendirmeden, silmemelisiniz. Yapacağınız birkaç araştırma ile pek çok farklı bilgiye ulaşabilir ve yanlış karar vermekten de kurtulabilirsiniz. Detayları takıldığınız durumlarda biraz geriye çekilip bütünü görmeli, empati yapmayı başarabilmelisiniz. Fakat ilişkinizde yaşadığınız sıkıntılardan kenara çekilip bakarak kurtulamazsınız. Hareket geçmeli, her zaman yaptığınız gibi hiperaktif ve yenilikçi davranmalısınız. Hissettiğiniz soğukluk sizi de soğuk gösteriyor ve karşı tarafın da samimiyetini kırmış oluyor. Haydi toparlanın.

Sizden yaşça büyük biriyle aşk yaşayabilirsiniz. Bu ay size ihtiyacınız olan aşk sunulacak, aşk yaşamınızda romantik günler sizi bekliyor. Tutkular, duygular, fanteziler ortaya çıkacak. Karşı cinsin üzerinde etkinizi istediğiniz gibi kulanacaksınız.

3-9 Şubat haftası: İş hayatınızla ilgili konularda bu hafta belirsizlik içeren durumların ele alınması gayet önemlidir. Merkür gerileme hareketi başlayacağı için, tabii ki mesleki hedefiniz, toplumsal yaşamınızla ilgili konularda duygularımızla karar vermemek gerekiyor. Güvence içinde yaşamak arzumuz bir hayli yoğun. Ancak girişimde bulunma yönünde çok iyi analiz yapmak gerekiyor. Çalışma saatlerinizden tutun da, mesleğinizle ilgili dünyadaki gelişmelere kadar her şey bilinçli bir şekilde ele alınmalı. İşinizde tecrübe edinmek, başkalarına faydalı olmak, vizyonunuzu güçlendirmek çok önemli. Onun için geri hareket döneminde, yaratıcı yetenekleriniz, sahne ve sinema, edebiyat, yazım işleri vb. alanlarda kendinizi yetiştirmenizde fayda var.

10-16 Şubat haftası: İş hayatınızla ilgili konularda hem geçtiğimiz hafta yazdıklarımızı gözden geçirmekte hem de verimli çalışmak, sağlık gibi konular üzerinde ileriye yönelik olarak incelemelerde bulunmakta yarar var. Hazır Merkür geri hareketi başlamışken, bu incelemeler işinize yarayabilir. Hafta ortası itibariyle, Merkür Kova burcuna gerileyecek. Böylece mesleki konularda yapılan gözlemlerin yanı sıra uzmanlık, akademik gelişme, eğitim, yurtdışı, grup faaliyetleri anlamındaki konular üzerinde de düşünmeye başlayacağız. Hafta sonuna doğru, olumlu bir enerjimiz var. Hem kişisel hem de çalışma hayatımızla ilgili konularda hedefimize uygun şekilde hareket etme özgürlüğüne sahibiz.

17-23 Şubat haftası: Yetenekli olduğumuz alanlarda kendimizi gösterebileceğimiz Güneş-Balık burcu seyri hafta başı itibariyle devreye giriyor. Bu enerji, bazen iki yönlü davranışlar sergilememize neden olabilir. Şu işi mi yapsam, bu iş mi benim için daha iyi olur gibi kararsızlık çekebiliriz. Ancak genel anlamda sanatsal konular, denizle alakalı meslekler, fotoğraf, müzik, dans alanlarında bir hayli etkili olduğunu söyleyebilirim. Ayrıca felsefe konularına merak duyabiliriz. Toplumla alakalı yardımlaşma hizmetlerinde bulunabiliriz. 19 Şubat tarihinde zorlayıcı bir enerjimiz var. Ancak iş ve girişim anlamında düşünülenlerin gözden geçirilmesi yönündedir. Kararsızlık duymamıza yol açabilir.

24-28 Şubat haftası: İşimizdeki motivasyonumuz ve kazanç konular üzerinde duracağız. Duyarlılık söz konusudur. Ancak bir şekilde sorunların üstesinden gelmemiz gerektiğini biliriz. Hem değerlerimiz hem de bizi kıskaç altına alan meseleler üzerinde durabiliriz. Özellikle sağlık ve çalışma koşullarımızın iyileştirilmesi son derece önemlidir. Kariyer hedeflerimizi amacımıza uygun şekilde düzenlememizde yarar vardır.

YENGEÇ

Uzun süredir hayalini kurduğunuz para size doğru yola çıktı. İş hayatınızda yapacağınız yenilikler ile birlikte kendinizi güvence altına alabileceğiniz bir paraya kavuşacaksınız. Sevdiğiniz kişi ile ilişkinizin farklı yönlere doğru gitmesi de söz konusu. Karşılıklı verilen kararlar sonucunda her iki tarafında doğru yaptığını hissedeceği olaylar gerçekleşecek. Yalnız Yengeçler ise, yeni bir ilişkiye başlayabilirler. Arkadaş ortamınızdan ya da aile eşrafından birileri sizin için çoktan seçim yapmış olabilir. Duygularınızı tazelenmiş ve yenilenmiş hissediyorsunuz.

Yakın dostluklardan veya uzun zamandır tanıdığınız biriyle aranızdaki çekim artacak. Cazibenizle etrafınızı etkiniz altına alacaksınız.

3-9 Şubat haftası: İş hayatınızla ilgili konularda bu hafta iyileştirici, sıkıntılarınızı giderici, gayet olumlu bir enerji oluşacak. Bu özel görünüm, eskiye dönük mesleki problemlerin de çözümünü sağlayacaktır. Hem kendinizi güvende hissetmenizi, hem bugüne dek iyi niyetli bir şekilde çalışarak, emek verdiğiniz alanlarda da size hayırlı kapılar açabilir.

10-16 Şubat haftası: İş hayatınızla ilgili konularda özellikle hafta başında karşınıza çıkabilecek teklifleri hemen kabul etmeyiniz. Üzerinde düşünmekte yarar var. Merkür gerilediği için, tam olarak doğru bir karar vermek, tespitlerde bulunmak kolay olmayabilir. Lütfen iyice araştırmada bulununuz. Duygusal düşünmeyiniz.

17-23 Şubat haftası: Hafta başında Güneş-Balık burcunda ilerlemeye başlıyor. Sanat, mistik, dini, ruhsal çalışmalar anlamında sizi güçlü kılacak, huzur bulacak, yüreğinizdeki güzel hisleri ortaya çıkaracak, yeni bir düzende yaşama arzusu verecek bir enerjiyle parlamaktasınız. Ayrıca hafta sonuna doğru, yine bu bahsettiğim güzelliklerin devamını sağlayan olumlu ruhsal anlamda keyiflendirici enerjiler sayesinde hayata olan inancınız yükselecektir.

24-28 Şubat haftası: İş hayatınızla ilgili dönüşüm, yenilik, işlemeyenlerin devre dışı kalması, yeni bir iş alanına yöneliş mümkündür. Ancak bu yöneliş, şu anki işinizdeki değişimler nedeniyle olabilir. Sizi biraz zorlayabilir. Fakat siz bunları hayatın size sunduğu yeni gelişim yolu olarak görmelisiniz.

 ASLAN

Sorumluluk almanız gereken pek çok konu sizi bekliyor sevgili Aslan. Rutinini bozmadan devam eden iş hayatınızda değişimler söz konusu. Farklı bir pozisyona ya da tamamen farklı bir işe girebilir, bu yüzden üzerinizde hissedeceğiniz sorumluluğun arttığını görebilirsiniz. Aşk hayatınızın düzenli ve dolu dolu devam edişi sizi mutlu ediyor. Bu ay ortaya çıkacak olacak minik tatiller sevginizi pekiştirmenin en iyi yolu olacaktır. Yalnız Aslanlar, uzun soluklu ilişki aramasa da, gelene dur diyemezsiniz.

3-9 Şubat haftası: İdeallerimizi, ilerisini düşünerek akıllıca ele almamızda yarar var. Duygusal hassasiyetlerimiz, güven arzumuz, başkalarıyla olan her türlü bağlantımız dürüstlük ve açıklık ilkesi çevresinde ele alınmalıdır. İyi niyet tamam ancak bunun sınırı da iyi bilmek lazım. Bazı insanlar bunun karşılığını kendilerine göre tespit ederek haksızlık yapabilirler. Bizim de dikkatli olmamız gerekiyor. Bağımlılıklarınızın esiri olmayalım.

10-16 Şubat haftası: Haftaya genel olarak baktığımızda, enerjinizin düşük olduğu bir zamandasınız. Bir takım güçlüklerle karşılaştığınızda bunları çözümlemek için fazladan efor sarf etmeniz gerekebilir. Kaldı ki bu haftanın genelindeki enerjiler ve burcunuzda oluşan Dolunay bireysel isteklerinizin başkaları tarafından engellenme riskini işaret ediyor.

17-23 Şubat haftası: Hafta ortasındaki enerjiler, iş ortaklıkları veya genel olarak insanlarla aranızda yaşanması muhtemel fikirsel anlaşmazlıkları işaret etmektedir. Görüştüğünüz insanlar sanki sizi duymuyor gibidir. Görüşlerinizi ortaya koyarsınız, sanki duymamış gibidirler. Aynı durum ailevi ve yuvanızı ilgilendiren konularda da etkilidir. Benim tavsiyem hangi konuda olursa olsun ben haklıyım tarzında düşünmemektir.

24-28 Şubat haftası: Çalışma hayatınızla ilgili konularda bu hafta işler bir hayli yoğunlaşır. Hatta evinizde bile yarım kalan işleri bitirmeniz gerekebilir. Ofis ortamındaki kişilerle ilgili bazı meseleleri ailenizle paylaşabilirsiniz. Hafta sonuna doğru Merkür geri hareketi sona erecek. Ortaklıklar ve ilişkilerde, sözleşme ve iş bağlantılarında yanlış anlaşılmalar bir miktar azalır.

BAŞAK

Yeni iş bağlantıları yapacağınız bir ay sizi bekliyor. Fakat ince eleyip sık dokuyan siz, çevrenizde bu yüzden yanlış anlaşılabilirsiniz. Herkes işi çok farklı yönlerden ele alırken, sizin detaycılığınız ve araştırmacılığınız onları yavaşlatıyor gibi hissettirebilir. Bu yüzden kendiniz de sinirli ve gergin olabilirsiniz. Teknolojik aletlerle aranızdaki bozukluk bu gerginlikten de kaynaklanıyor olabilir. Yalnız Başakları da yeni bir ilişki bekliyor, tohumlar atılıyor.  İlişkideki Başaklar ise evlilik hakkında düşüncelerini geliştirip, uygulamaya karar verecekler.

Eski aşklar var olan ilişkinizi bozabilir. Yanılmanıza neden olan gökyüzü hareketleri sizin tehlikeli, cazip, kışkırtıcı ve bazı duygularında sonlandırıcı olmasına sebep olabilir.

3-9 Şubat haftası: İş hayatınızla ilgili konularda hafta başında birileriyle anlaşmakta zorlanabilirsiniz. Yeniliklerde bulunmayı düşünüyorsanız, mutlaka üzerinde iyice düşününüz.

10-16 Şubat haftası: İş konularında da etkili bir haftaya adım atacağız. Hafta arasındaki dolunay, ruhsal ve bedensel anlamda bizi zorlayabilir. İş konuları, sağlık meseleleri, beklenmedik gelişmeler bizi düşündürecektir. Bizim isteklerimizi karşılamayan, başkalarının üzerimizdeki etkileri, ortam şartları gibi birçok nokta üzerinde durmamız gerekecek. Ayrıca geri hareket dolayısıyla işimizle ilgili konularda hedefimizi tekrar gözden geçirmemiz gerekecek.

17-23 Şubat haftası: İş hayatınızı ilgilendiren konular üzerinde dikkatlice gözden geçirmede bulunmak, çalışma koşullarınızı yeniden ele almak yönünde, yöneticiniz Merkür’ün geri hareketi gayet önem taşımaktadır. İş tercihlerinizi, mevcut işinizle ilgili durumları ileriye yönelik ve sağlamlık çerçevesinde ele alırsanız tatmin olacağınız şekilde düzenlemelerde bulunabilirsiniz.

24-28 Şubat haftası: Yetenekli olduğumuz alanlarda hem çevremizden destek görebiliriz. Bilinçli bir şekilde tercihlerde bulunabiliriz. Güvenilir insanlarla temasta bulunabiliriz. Haftanın ilerleyen günlerinde gayet önemli bir görünüm meydana gelecek. Bu görünüm gelişme arzumuzun işaretçisidir. Ancak maddi krizlerimizi veya sıkıntılarımızı aşabilmemiz için çok daha kuvvetli değişimlere, zamana ve cesarete ihtiyacımız var. Bir de sürekli dalgalanan piyasa koşulları herkes gibi sizi de zorlamakta.

TERAZİ

Sorunlara fazlaca takılıp kendinizi üzüyor olmanıza, dur demenizin vakti geldi. Böyle davranarak hem verimliliğinizi düşürüyorsunuz hem de çevrenizdekilerin enerjilerini olumsuz yönde etkiliyorsunuz. Ters giden iş hayatınıza biraz ara vermek sizin için iyi tavsiye olacaktır. İlişkinizde yaşadığınız soğukluğu ortadan kaldırmak ise bu sefer tamamen sizin elinizde. Özveride bulunmanız gerekebilir. Yalnız Teraziler için ise ani bir aşk ortaya çıkabilir. Vereceğiniz hızlı kararlardan sonrasında pişman olsanız da, aşkı yaşamaya her zaman razısınızdır.

3-9 Şubat haftası: 5 Şubat tarihinde tüm burçları, farklı alanlarda olumlu yönde destekleyici bir oluşum meydana gelecek. Bu siz Teraziler için, iş hayatınız, toplumsal yaşamınız, kendiniz için ilerisi adına bir yol belirleyeceğiniz, hayallerinizi gerçeğe dönüştürmek adına güven duygunuzu yükseltici bir enerjidir. Her şeye rağmen, hayat daima önümüze fırsatlar çıkarır cümlesini siz şimdi kendiniz için söylemelisiniz. Hafta sonunda Merkür Balık burcunda geri hareketine başlayacak. Sizler de şimdi, çalışma ve sağlık şöyle bir gözden geçirmelerde bulunabilirsiniz. Yaratıcı el becerilerinizi geliştirebilirsiniz. Ancak dikkat dağınıklığı, aşırı hassasiyet görülebilir. İş takiplerinizi ve iş tercihlerinizi bilinçli bir şekilde ele alınız.

10-16 Şubat haftası: Bu hafta çalışma hayatınızla ilgili konularda hem parasal hem de ilerisi adına başarılı olabilmek için, iletişimin önemi bir hayli fazla. Reklam sektörü, sanatsal faaliyetler, mistik alanlar, ruhsal çalışmalar gayet olumlu yürüyebilir. Hafta ortasında hedef belirleme, sosyal ilişkilerde başkalarıyla dengeli paylaşımlarda bulunmanızda yarar var.

17-23 Şubat haftası: Güneş Balık burcunda ilerlemeye başlıyor. Yaratıcı sanatsal yetenekler, fiziksel ve ruhsal anlamda çalışmalar, ılımlı paylaşımlar, şefkatli insan ilişkileri, hem genel hem de çalışma hayatınızla ilgili konularda sizin için faydalıdır. Ancak şunu da ekleyeyim, ne istediğinizi, hangi yönde faaliyette bulunmayı arzuladığınızı lütfen iyi belirleyiniz. Kazanç getirici olmasına da dikkat edin.

24-28 Şubat haftası: İş hayatınızla ilgili konularda kendinizi yetersiz hissettiğiniz alan ve konular varsa, onları yeniden ele alarak, hayata güçlü bir yanıt verebilir, seçeneklerinizi belirleyebilirsiniz.

AKREP

Maddiyatınızın son zamanlarda bu kadar iyi olabileceğini hiç düşünmemiştiniz fakat evet, elinize geçen tüm paralar gerçek ve bu paraları normalden daha kolay kazandınız. İş hayatınızın düzgün gidişi sizi oldukça keyiflendiriyor. Bu enerjinizi tüm iş arkadaşlarınıza verdiğiniz sürece, yaşayacağınız tüm iş bunalımlarından uzak durabilirsiniz. Fakat böylesine enerjik olduğunuz günlerde mıy mıy tavırlarınız sevgilinizi, arkadaşlarınızı çileden çıkarabilir. Kararları ile doğruları bulan Akrep nerede? Kendinizi bulmak için aynaya bakmayı deneyebilirsiniz.

Duygusal konularda daha fazla odaklanacaksınız. Aşk etrafınızda dolaşıyor. Sürpriz aşklara dikkat! Etrafınızda olan çekici kişilerle ilişki kurabilirsiniz.

3-9 Şubat haftası: Bu haftanın başında gerçekleşecek görünüm, kişisel anlamda hangi konuda olursa olsun tercihlerinizi uyumlu, bilinçli ve kendinizin farkında bir şekilde belirlemeniz gerektiğini işaret etmektedir. İdeallerinizi lütfen geleceğinizi göz önüne alarak yapınız. Hafta ortasında olumlu bir görünüm meydana gelecek. İşte bu görünüm, biraz önce söylediğim idealleri belirleme anlamında size ışık olacaktır. Gayet olumludur ve talih işaretidir. Hafta sonunda Merkür gerileyecek. Bu durum şu andaki mevcut durumların, özellikle aşk ve parasal konularda tekrar bir gözden geçirilmesi yönünde önem taşımaktadır.

10-16 Şubat haftası: Hafta ortasında meydana gelecek Dolunay, iş hayatınızla ilgili konularda önem taşıyor. İş ve ailevi meseleler üzerinde zorlayıcıdır. Sorumluluklarınızı hatırlatır. Takdir edilme arzunuz yüksektir. Size değer verilmesini beklersiniz. Bunu göremediğinizde iş ve toplumsal konularda zorlanabilirsiniz.

17-23 Şubat haftası: Güçlü ve ılımlı kişisel özellikleriniz, yetenekli olduğunuz alanlarda sizi geleceğe taşıyıcı, gelişiminizi yükselticidir. Bu hafta gayet yaratıcı tarzda ve insanlarla uyumlu bir şekilde kendinizi ifade edebilir, öne çıkabilirsiniz.

24-28 Şubat haftası: Bu hafta önemli bir görünüm oluşacak. Sizin güvence anlamında eğitim, ticari, iş hayatınızla ilgili konular üzerinde bilinçli bir şekilde tercihlerinizi belirlemeniz gerektiğini işaret ediyor. Yanlış ve boş yere zamanınızı alan seçeneklerden uzak durunuz. Hem çalışıp hem okuyabilirsiniz veya yaşınız gereği hem arzuladığınız bir yaşam için şöyle bir araştırmada bulunabilir hem de fiziksel ve ruhsal anlamda kendinizi güçlü tutacak alternatif yollar arayabilirsiniz. Sizin kendinizle ve hayatla olan barışıklığınız önemli. Ancak kararsızlık, değişkenlik, bir öyle bir böyle hareket etmemek gerekiyor.

YAY

İlişkinizdeki problemler, sizin canınızı sıkmış hatta sizi yıpratmış olabilir. Bu tarzda problemlerle yaşamaya alışkın olmayabilirsiniz. Hatta yanlış giden şeyler yüzünden arkadaşlarınızı gereksiz yere yargılayabilirsiniz ve bunun sonucu kendinizi daha da kötü hissedebilirsiniz. Sıkıntıları ve gerilimleri, üzerinizden atmanın yolu düzensiz bir uykuyla yaşamak değildir. Böyle devam ederseniz kilo alacak ve kendinizi rejim listelerinde bulacaksınız. Güçlü bir Yay gibi hareket etmenin tam zamanı. Aşabileceğiniz sorunlar karşısında bu derece tembellik yapmak size yakışmıyor.

Uranüs aşk sinyalleri veriyor. Deli cesaretiyle aşk arayacaksınız. Kalbiniz boşsa siz aşka hazırsınız ve karşınıza çıkacak kişilerden etkileneceksiniz. Temkinli hareketlerle çevrenize yaklaşın, küçük bir tartışma ortalığı kasıp kavurabilir. Evlilik düşünebilirsiniz!

3-9 Şubat haftası: İş konularında mutlaka aklımızı başımızda olmalı. Çünkü hafta başındaki görünüm, her ne kadar olumlu gibi gözükse de biz tercihlerimizi doğru belirlemek durumundayız. Bazen bilinmedik durumlar, şartlar, nedenler yüzünden farklı gelişmelerle karşılanabilir. Onun içindir ki, ideallerimizin çok iyi farkında olmamız lazım.

10-16 Şubat haftası: Merkür geri hareketi nedeniyle özellikle iş konularında bilinçli olmak durumundayız. Görüştüğümüz kişilere dikkat edelim. Bu kişilerin bizi yanıltmasına izin vermeyelim. Yarım kalan işlerimizi bitirelim veya üstünde çalıştığımız projelere bir bakalım. Eksiğimiz var mı? Girişim konularında temkinli ve her olasılığı gözden geçirerek hareket edelim. Kendimizi daha güçlü ifade edebilmek için, bilgilenmeye önem verelim.

17-23 Şubat haftası: Merkür geri hareket dönemindeyiz. Öncelikle araştırmalarda bulunmak, bilgilenmek, yarım kalan işleri bitirmek yönünde gayet olumludur. Ancak girişimde bulunmak, uygulamaya geçmek, düşünmeden karar vermemek lazımdır. Bir de lütfen gereksiz yere zaman kaybettirici olan uğraşılardan kaçınınız. Olumsuz düşünmeyiniz. Hayatın güzelliklerinden şüphe etmeyiniz. Karşınıza çıkabilecek teklif veya işler olduğunda olur yanıtı vermeden önce düşününüz. Disiplinli çalışmayı ihmal etmeyiniz. İncelemeden hiçbir evrak, sözleşme veya belgenin altına imza atmayınız.

24-28 Şubat haftası: Özellikle bir iş, finansal bir mesele söz konusu olduğunda ciddiyetle üzerinde durmayı ihmal etmeyelim. Yöneticiniz Jüpiter bu hafta son derece önemli bir görünüm yapacak. Bu durum, kişisel anlamda tüm odak noktanızda başkalarıyla olan paylaşım, ortaklık, mali konular baş sırada yer alıyor. Ancak bu enerji, dürtüsel davranmamanız gerektiğini işaret ediyor.

OĞLAK

İş hayatınızın şimdiye kadar iyi gittiğini söyleyemeyiz, hatta bir dönem daha bu durum sizin canınızı sıkacak gibi gözüküyor. Ödemeniz gereken borçlar ve elinize geçen paranın orantısızlığı yüzünden, maddi açıdan oldukça sıkıntılı dönemler geçireceksiniz. İlişkinizde takındığınız ciddi tavır ise, sevdiğinizin biraz kırılmasına yol açabilir, bu yüzden nezaketi elden bırakmadan, ciddiyetin boyutunu ayarlayarak konuşmalısınız. Yalnız Oğlaklar için bir iyi haber var. İlgisini uzun zamandır belli eden birisi artık doğru hamleyi yapıyor. Yalnızlık bitiyor.

Hayallerinizin ve romantik ilişkilerin gündemde olacağı günler kapıda! Duygularınız yoğunlaşacak, karşınızdakinin hatalarını göremeyeceksiniz. Beraber olduğunuz kişileri gözünüzde büyüteceksiniz. Arkadaş çevrenizde tanıştığınız birisi ile aşk yaşayabilirsiniz. Ayrıca sadakatsizlikle de karşılaşabilirsiniz!

3-9 Şubat haftası: Hafta başında hem iş hayatınızla ilgili projeleri yürürlüğe koymak hem de hedeflerinizi gerçekleştirmek yönünde düşüneceksiniz. Mali konular da bir hayli önem taşıyacak. Kazandırıcı projelere, işlere ağırlık vermeyi düşüneceksiniz. Çünkü toplum içindeki yerinizi kuvvetlendirmek için bu oldukça önemli.

10-16 Şubat haftası: Merkür geri hareketi, hem yakın çevre temaslarında hem girişimlerde hem de yapmak istediğiniz işler üzerinde tespitlerde bulunmanız yönünde önem taşıyor. Ancak yeni bir girişim veya uygulama söz konusu olduğunda, karşınıza bir teklif veya proje çıktığında mutlaka üzerinde iyi düşününüz.

17-23 Şubat haftası: Maddi konular üzerinde Merkür gerileme hareketi bir hayli etkili. İleriye dönük bir şekilde durumumuzu anlamak ve belirlemek pek kolay olmayabilir. Ani harcamalardan kaçınmak veya bütçemizle ilgili apansız kararlar vermemek gerekiyor. Aslında sabırla, derinlikli bir şekilde gözden geçirmelerde bulunmamızda yarar var.

24-28 Şubat haftası: Hafta başında işlerinizi düzgün ve gayet ciddi bir şekilde sürdürebilir, bazı kişilerle iş konularında temasa geçebilirsiniz.

KOVA

Şubat ayı, sizin altın aylarınızdan birisi sevgili Kova. İş hayatınızda iyiye giden her gelişme, aşk hayatınıza da yansıyor. Sevgilinizle yakaladığınız güzel frekansı bozmamak için, ikiniz de elinizden geleni yapıyorsunuz ve başarılı da oluyorsunuz. Bu yöndeki tavrınıza devam etmeniz sizi daha da mutlu edecektir. İş yerinizde hakkınızda söylenenlere kulak asmamayı öğrenmelisiniz. Herkese laf yetiştirmek zorunda değilsiniz. Konuşması gerekmeyen insanlar konuşuyorlarsa duymayın bile. Yalnız Kovalar için de haberler çok iyi. Aşk geliyor.

3-9 Şubat haftası: İş hayatınızla ilgili konularda yeteneklerinizi değerlendirmek, bir de özgürce fikirlerinizi ifade edebileceğiniz, tam olarak istediğim buydu diyebileceğiniz bir konum veya arayıştasınız. Ancak başkalarıyla iş ortamında mutlaka ilişkilere dikkate etmek gerekiyor. Bir de hepsinden önemlisi, her şeyi sadece kendi başınız açınıza göre değerlendirmemeniz. Çünkü gelişmek istiyorsak ve amacımız zirveye çıkmaksa takıntılı olmamak, esnek düşünmeyi bilmekte yarar var. Yoksa daha fazla dirençle karşılaşabiliriz.

10-16 Şubat haftası: İş anlamında bir hayli etkili haftaya adım atacaksınız. Üzerinizde bir hayli baskı oluşabilir. İş sözleşmeleri, çalışma koşullarının gözden geçirilmesi gerekecek. Özellikle Dolunay kişisel anlamda kararlar almanızda etkili olabilir. Kendinizi baskı altında hissettiğiniz için, farklı iş arayışları söz konusu olabilir. Otoriteler, kendi fikirlerini kabul etmenizi isteyebilirler. İş sözleşmeleri gözden geçecektir. Merkür geri hareketi nedeniyle lütfen dikkatli olunuz. Alternatifiniz yoksa mevcut işinizden ayrılmayınız.

17-23 Şubat haftası: Kariyer hayatınız ve kişisel anlamdaki durumunuzu, kararlarınızı, izleyeceğiniz yolu, görev ve sorumluluklarınızı, başkalarıyla olan her türlü iş ve özel bağlantılarınızı lütfen gözden geçiriniz. Merkür burcunuz üzerinde geri hareketini sürdürürken sizin de şöyle bir analizde bulunmanızda yarar var.

24-28 Şubat haftası: İş hayatında yine bir takım sıkıntılar gözlemlenebilir. Özellikle bu hafta çok önemli bir görünüm meydana gelecek. 26 Şubat tarihi itibariyle, çalışma hayatınızı ilgilendiren tüm konularda dürtüsel tavırlardan uzak durulması gerekiyor. Bir taraftan özgür olmak, hiçbir baskı altında kalmak istemeyeceğiz, diğer taraftan çok iyi düşünmemiz gerekiyor.

BALIK

Sürekli olarak kendinizi ifade etmeye çalışmaktan vazgeçmelisiniz. Sizi anlamak isteyen kişiler, emin olun ki sizin sözleriniz yerine, hareketlerinizden bile anlayabilir. İş hayatınız, emin olamadığınız bir doğruda hareket etse ya da size tekinsiz bir alandaymışsınız hissi verse de, kazandığınız paranın miktarına bakacak olursanız, doğru şeyi yaptığınıza emin olabilirsiniz. İlişkinizde yaşanacak yanlış anlamaları ortadan kaldırmak için şimdiden doğru hareketlerde bulunmanız gerekiyor. Yalnız Balıklar ise cesaretleri toplayıp, artık harekete geçmeliler çünkü hayat beklemez.

3-9 Şubat haftası: Kariyer hayatınızı ilgilendiren konularda da etkili olacak 5 Şubat tarihindeki görünüm sayesinde yeteneklerinizi değerlendirme, bilgilenme, yüksek eğitim hayatınıza ağırlık verme anlamında gayet olumlu bir enerjiyle buluşuyorsunuz. Bu görünüm, güven duygunuzu yükseltir. Yapacaklarınıza inanmanızı sağlar. Sizi bir çok kişiyle yan yana getiricidir. Hangi alanda gelişimi hedefliyorsanız, o alanda size yol gösterir. İnsanlardan destek görmenizi, sevilmenizi sağlar.

10-16 Şubat haftası: Çok dikkatli olmamız gereken bir haftadayız. Hem sağlığımıza özen göstereceğiz hem de çalışma hayatımızla ilgili konularda aklımız başımızda olmalı. Dolunay hafta ortasında bizi bir hayli zorlayabilir. Her durumu gözümüzde büyütebilir, pireyi deve yapabiliriz. Kendimizi psikolojik anlamda rahatsız ve fiziksel açıdan da bir hayli gergin hissedebiliriz. Hani bir dokunsalar, bin ah işitebilirler. Gizli saklı bir çok mesele canımızı sıkabilir. Gereksiz sözler, egosal tavırlar bizi çileden çıkarabilir.

17-23 Şubat haftası: Bu hafta Merkür geri hareketini de hesaba katarsak, geri planda yapılacak yazı işleri, araştırma ve meraklı olduğunuz konular üzerinde çalışma anlamında etkin enerjileriniz var. Ancak görüşmelerde, uygulama ve başlangıçta bulunma yönündeki her türlü işin mutlaka gözden geçirilmesi lazım. Bir anda kararlar verip uygulamaya kalkışmayınız. Sağlığınızı ihmal etmeyin. Tanımadığınız kişilerle iş anlamındaki projelerinizi ve sırlarınızı paylaşmayın. Yarım kalan işlere ağırlık vermekte yarar var.

24-28 Şubat haftası: İş konularında da son derece önemli olacak 26 Şubat tarihindeki görünüm, parasal konulardaki iniş çıkışların bir müddet daha devam edeceğini gösteriyor. Çalışma hayatında gerçekleşmesi muhtemel değişimler bizi yorabilir. Kazanç konularında, çok çaba sarf ettiğimiz halde tatmin edici olmayan durumlar özellikle bizi rahatsız edebilir. Kariyerde yükselebilmek ve arzu ettiğimiz zirveye ulaşmak için sabırlı olmamızda yarar var.

Merkür gerilerken sakin ve dikkatli davranmayı unutmayın, sözler yanlış anlaşılabilir, mesajlarınız ulaşamayabilir aman dikkat!

Hayatta dikkatli hareket etme yeteneğinizi kaybetmemeniz dileği ile…

 eceer6@gmail.com

https://twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/pages/Ece-Er-%C4%B0le-Ba%C5%9Fb

 
Toplam blog
: 781
: 3899
Kayıt tarihi
: 23.09.12
 
 

16- 06- İstanbul'da doğdum. Tatbiki Güzel Sanatlar Tekstil Ana sanat dalı Moda tasarımı bölümünde..