Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

27 Nisan '11

 
Kategori
Ekonomi - Finans
 

Sultanahmet Köftecisi ihbar ihtar

Sultanahmet Köftecisi ihbar ihtar
 

Hacı Mehmet Seracettin Efendinin 1920 de kurduğu Sultanahmet Köftecisi gerçek LOGOSU


“Sultanahmet Köftecisi” gerçeği 

Marka hırsızları ve taklitçileri, halkımızı kandırmaya devam ediyor. Türkiye’deki mevzuat eksikliğinden faydalanan açıkgöz kişiler asırlık firmaların isimleriyle dükkânlar açıp zincirler kuruyor ve internet üzerinden bir takım siteler vasıtasıyla satış yapabiliyor. Şimdi de Rusya’dan sonra Arapları kandırmaya hazırlanıyorlar. Globalleşme yolunda hızla ilerlenirken Uluslararası Ticaret yetkilileri bu konuya dikkatle eğilmelidir. Lider Ülke olma yolundaki konumumuzdan ötürü, Arapların milletimize karşı duyduğu saygı ve itibarı bu açıkgöz kişiler yüzünden kaybedebiliriz. 

Tarihi Sultanahmet Köftecisi 1920 kuruluş 4 kuşaktır 91 senelik geçmişi ile Türkiye de ismi en çok taklit edilen müessesedir. (Ekonomi Mecmuası) 

Açtığımız davalar, kazandığımız mahkemeler, çekilen ihtarlar markamızı korumamıza bir fayda sağlayamıyor. Avukatlara, davalara, şikâyetlere bütçe dayandıramıyoruz. Yurdumuzda yasal eksiklikler nedeniyle bin bir hile ile devam eden taklitçilik ve sahtecilik zaman zaman ülke dışına taşıyor. Dünyaca ünlü müessesemiz bu yüzden kötü puan alabiliyor. Aldatılmaktan usanan müşterilerimizin şikâyetleri devamlı çoğalıyor. Hatta bizi markamızı koruyamamakla suçluyorlar. 

Yetkili makamları, kurumları ve taklitçilerin iş birlikçilerini UYARIYORUZ! 

Aldığımız duyumlara göre Suudi Arabistan- Riyad başta olmak üzere tüm Arap ülkelerinde “Sultanahmet Köftecisi” açmayı planlayan bir gurup ile hiçbir alakamız yoktur. Markamızı ve Logomuzu kullanmaları halinde tüm yasal haklarımızı arayacağımızı, uluslar arası hukuktaki haklarımızı da kullanacağımızı bildiririz. Bu konuya ortak olan Türk, Arap ve tüm kişilerin Türkiye de yeterli araştırmaları yapmaları gerekir. Aksi halde paraları çarçur olacağı gibi hukuki yaptırım ve cezalara maruz kalabilirler. 

Türkiyedeki bizimle alakası olmayan Sultanahmet Köftecisi işbirlikçilerini de uyarıyoruz. 

Lütfen önce İnternet www.sultanahmetkoftesi.com sitemizde bizi tanıyın. Litaratürde araştırın. 

Site adı NEDEN sultanahmetkoftecisi değilde sultanahmetkoftesi diye sorarsanız ? 

sultanahmetkoftecisi ile ilgili tüm adresleri çalıp bize satmayı planlayanlar ve haksız yere bu adresleri kullananlar utanıp cevap versin. 

Sayın Müşterilerimiz! 4.kuşak olarak, “TAKLİTLER ASLINI YAŞATIR” deyip devam etmiyeceğiz sizin aldanmama haklarınızı korumaya çalışacağız. 

 
Toplam blog
: 29
: 2358
Kayıt tarihi
: 10.06.10
 
 

Mehmet Seracettin TEZÇAKIN (Araştırmacı - Nümismat) 1954 İstanbul doğumludur. 1974 Otelcilik Okul..