Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Eylül '12

 
Kategori
Haber
 

Sultangazi polis karakolu önünde canlı bomba patladı

Sultangazi polis karakolu önünde canlı bomba patladı
 

SULTANGAZİ POLİS KARAKOLU ÖNÜNDE PATLAMA YARALI(ALINTI)


Sultan gazi’de polis karakolunda canlı bomba patlaması

İstanbul Sultan gazi 75. Yıl Polis Merkezi'nde bir patlama meydana geldi, yaralılar var.

Hep aynı sözü söylerim; “Hanım tecavüze uğradı kapı ancak kilitlendi” Her gün patlama, ölü, yaralı, kurşunlama, karakol basma, askerimiz, polisimiz kahpe kurşunlar altında can veriyor. İşte bugün yine bir polisimiz şehit oldu. Ne zaman, ne zaman önlem alacaksınız? Ne zaman kesin çözüm getireceksiniz? “su uyur, düşman uyumaz” Niçin bu karakollara gözetleme kuleleri dikilip 24 saat polisler nöbet tutmuyor, İnsanlar öldükten sonra mı gereği yapılacak. Durdurun lüfen şu  kahpe 2 avuç teröristi durdurun. İşte aşağıda internete düşen bir patlama haberi daha 1 şehit 5 yaralı. Şehidimize Allahtan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilerim.

NAHİDE ÇELEBİ

İstanbul Sultan gazi 75. Yıl Polis Merkezi'nde bir patlama meydana geldi. Saat 11.00 sularında meydana gelen patlama nedeniyle polis memuru Bülent Özkan'ın şehit olduğu, 5 kişinin yaralandığı belirtiliyor. Yaralıların durumunun ağır olduğu kaydediliyor.

Karakolun bahçesinde bir canlı bombanın kendini patlattığı haberleri geliyor. Canlı bombanın nizamiye kapısından girerek giriş kapısında bombaları patlattığı ifade ediliyor. Patlama nedeniyle karakolun giriş kapısında çökme meydana geldi.  Bu arada, patlama bölgesinde patlamamış bir el bombasının da bulunduğu gelen bilgiler arasında.Olay yerine ambulansların sevk edildiği öğrenildi. İkinci patlama ihtimaline karşı patlamanın olduğu bölge emniyet şeridiyle çevrildi. Patlamada yaralananlardan 2'si Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirildi. Patlamada yaralananlar için polis telsizinden kan anonsu yapılıyor. Çok sayıda polis ve vatandaşlar kan vermek için hastaneye akın etti.  Bu arada İstanbul Emniyet Müdürü Hüseyin Çapkın patlamanın yaşandığı karakola geldi ve incelemelerde bulundu.

1 HAFTA SONRA EVLENECEKTİ

Şehit Polis Memuru Bülent Özkan’ın Gazi Polis Merkezi’nde görevli olduğu evlilik hazırlıkları yaptığı öğrenildi. Özkan'ın 1 hafta sonra evleneceği belirtildi.

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..